Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MACIE STOPNI W POKOJACH

Polecane posty

Gość 123mama123
22 i dla mnie jest idealnie, az do lata bede tyle miala:)

Gość gość
Ja mam 25 ,ale mi zawsze zimno ,mąż gdy wraca z prasy siedzi na balkonie...heheh

Gość gość
22.5. Ogrzewanie wylaczone jak na razie :)

Gość zadowolony gosc
my mamy 21, zima 22-23

Gość gość
jejku ale z Was zmarzluchy :) Mi te 19 wystarczy jak jest wyzej to jest mi goraco

Gość 123mama123
no ja jestem zmarżlak, to prawda:) przy tej temp, mam sweter na sobie a maz i syn krotki rekaw i spodenki:D

Gość gość
u nas na te, w przedpokoju jest 20 stopni. jak narazie tylko wieczorem wlaczamy ogrzewanie tak na 2-3 h.

Gość gość
ja mam teraz 22,5 jeszcze nie grzejemy.

Gość gość
mam teraz 22, ustawione na 21,5 ale już kilka razy ogrzewanie się włączało bo temperatura spadała poniżej... niechce zimy;(

Przeważnie nie więcej niż 21.5 .To jest dla nas OPTYMALNA temp. O wyższej nie ma mowy, nikt z domowników nie znosi duchoty w mieszkaniu.Jaka mamy taka każdemu odpowiada Latem w upały zbijamy do 19

Gość gość
ja mam tem. ustwiona na 15 stopni. pod wieczor tylko podkrecam do 21 troszke sie zagrzeje mieszkanie i wylaczam.

Gość gość
22 23??? zaloze sie ze czesto w zimie chorujecie na przeziebieie toz to glupota my mamy 19scie w domu nie grzejmy w ogole na razie, dom mamy cieply i 19 jest akurat

Gość gość
19?? brrr zimnooooooo....... jak tu wstać z łózka lub chodzić w koszulce....

Gość gość
23-25 uwielbiamy cieplo. Jestesmy straszne zmarzlaki i nigdy nie chorujemy, w przeciwienstwie do tesciow,ktorzy maja 19 i non stop antybiotyki w uzyciu,ale tak zdrowo... nie patrza na siebie i co im potrzeba a na to co ktos powiedzial. A my przy 23 w bluzach,sweterkach,pod koldrami w dlugich pizamach. Taka mamy potrzebe i naszw organizmy tyle potrzebuja. Nie mamy duchoty bo wietrzymy.

Gość gość
23-25, bo jestem zmarzluchem i mój mały synek też ;)

Gość gość
U mnie tak max 19,20 stopni, niestety gas i prąd bardzo drogie w UK więc musimy się pilnować a niestety do tego dom bardzo zimny, więc i tak mimo grzania ciężko go nagrzać a rachunki to tak około 450 funtów na trzy mc w okresie zimowym-koszmar, a jakby tak naprawdę grzał to by się chyba nie wypłacił.

Gość gość
Nie wiem ile jest u mnie ale na pewno sporo. Nienawidzę gdy wraca do mnie natrętnie myśl o tym że mam chłodne stopy, że jest zbyt chłodno. Dla mnie myślenie o temperaturze w pokoju jest równoznaczne z temperaturą zbyt niską.

Gość gość
19-20, tak jest najzdrowiej i tak lubimy. W sypialni jest oczywiście chłodniej (ok. 15-16 stopni).

Gość gość
20 aktualnie, spojrzałam na termometr :) ja jestem w t-shircie i legginsach 3/4, córa w cienkim dresiku, partner w koszulce i cienkich spodniach nie wyobrażam sobie mieć w domu 20 parę stopni i jeszcze być ubranym w swetry i siedzieć pod kołdrą... takie osoby na dwór wychodzą w czym, w 3 płaszczach?

Gość gość
Ja mam z 25, jestem zmarzluchem. Kiedy jest u mnie mój ojciec to narzeka, że mu gorąco, a ja uwielbiam ciepełko.

Gość gość
u nas akurat teraz 24 stopnie :) ja siedzę w długich spodniach i krótkiej koszulce, mąż tak samo, a syn śpi w bogach i pajacu. Oczywiście na noc zbijamy temp do ok 20stopni

Gość gość
Ja mam teraz 20-21, ale ogrzewanie już pracuje od połowy września delikatnie, gdyby nie ogrzewanie byłoby pewnie 17-18, więc za zimno. Wolę jak jest ciepło, ale 25 to już koszmar ;-(