Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSĆĆ

co myslicie o kobietach które lubią seks bezzobowiązań

Polecane posty

Gość do moorland _ do ostatni gosć
Tamari, no i nie zamierzam dalej być tolerancyjnym chłopcem chcącym zmieniać świat na lepsze. Może jeśli coś jest rzeczywiście przeszłością u kobiety, to nie ma co do tego wracać. Natomiast jak kobieta cały czas uprawia seks bez zobowiązań to nie wiem czy warto się umawiać z nią na randki, wiedząc że po randce idzie do kogoś na gorący i ostry seks. Ja jestem tylko prawiczkiem, pewne kobiety zwyczajnie nie są dla mnie.

Chyba coś się nie pojawiają posty.

Gość gość
niskie loty,nie wzbudza szacunku

a ja uwazam, ze uprawianie seksu bez zobowiazan nie powinno kogos predestynowac, by odmawiac mu szacunku.

Gość Lelolelo
"Natomiast jak kobieta cały czas uprawia seks bez zobowiązań to nie wiem czy warto się umawiać z nią na randki, wiedząc że po randce idzie do kogoś na gorący i ostry seks". Wiedząc? A skąd wiedząc niby? Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie zdradza takich informacji osobie, z którą umawia się na randkę :)) Poza tym, może iść na łagodny i delikatny seks, nie gorący i ostry:) Wydaje ci się że kobiety tylko taki preferują?

Gość to ja do moorland
czulbym sie jak frajer w takiej sytuacji, ale raczej nikogo nie szuka. czuje, ze zeby kobieta chciala sie ze mna spotykac musialbym byc powazny, zaradny, super ambitny. a ja chce byc po prostu atrakcyjnym fizycznie partnerem, na rowni z bezrobotnym przystojniakiem, czy modnym imprezujacym studentem.

Uważam, że szczerość nigdy nie zaszkodzi. Trzeba grać w otwarte karty.

Poza tym, tak naprawdę nie ważne jaki seks dziewczyna miałaby uprawiać z niezobowiązującym partnerem jednocześnie spotykając się ze mną - ważne żeby byłbym po prostu traktowany jak frajer - ze mną się umawia, z innymi swawoli.

Gość to brudny i nieczysty
seks

Gość prrowokatorr
Seks bez zobowiązań................. Inaczej chora na seks ? Jeżeli jest nimfomanką to znaczy chora. Jeżeli nie jest chora ale uprawia bez zobowiązań to przy pierwszej wpadce będzie miała zobowiązania do dzidziusia. Jeżeli załapie jakąś francę to będzie miała kartotekę. Sek bez zobowiązań to forma prostytucji bez osiągania korzyści materialnych. Inaczej SEKS ZA FREE..

Tamari, zatrzymałem się emocjonalnie na etapie imprezującego studenta i dobrze mi z tym. Nie chcę być żadnym poważnym, odpowiedzialnym partnerem, ale jedynie atrakcyjnym fizycznie facetem do luźnych relacji opartych na seksie i to wszystko. Nie chcę mieć prawa jazdy i auta, nie chcę zostawiać pracownikiem fizycznym by lepiej zarabiać.