Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSĆĆ

co myslicie o kobietach które lubią seks bezzobowiązań

Polecane posty

to nieładnie z ich strony, ale powiem Ci, że nie znam wielu takich osób. Z zasady jak się z kimś umawiają, to skupiają się na tej jednej osobie.

Gość gość
Nie żadna/en się nie przyznaje a potem są niespodzianki ,typu HCV,HIF,Grzybica,i jak chodził po spelunach to mędy nie mówiąc już o wirusach powodujących raka szyjki macicy,no cóż jesteśmy nowocześni i wszystko nam wolno,to mamy to co mamy ...

Gość majkajezowska
No jasne, ze sie przyznam. Nie biegam po klubach, bo nie lubię, nie wyobrażam sobie przygód jednonocnych, ale romans długotystansowy to coś zupełnie innego. Wilk syty i owca cała, więc nie rozumiem o co Wam chodzi, do jakiej w sumie "przeszłości" mam się przyznawać?

Gość gość
A potem jedna z drugą błagają o pomoc,najpierw myśl,potem rób jedna/en z drugim,nie potrzebujemy takich jako pacjentów,bezmózgowców za jedną min.przyjemnościNFZ wydaje na was moje pieniądze...

Gość gość
k********y albo nimfomanki albo takie ktore nie chca faceta w domu tylko raz na jakis czas w lozku

Gość GOSSci
Mój się przyznał podpusciłam go i powiedział wszystko jak na spowiedzi,wybiegłam i zwymiotowałam,a to g***o przepędziłam.

myślę o nich, że są taaaakie wyzwolone i koniecznie chcą to pokazać, i myślę, że nie mogą z przyczyn emocjonalnych (bicie przez tatę w dzieciństwie) nawiązać normalnego związku. generalnie nic do tego nie mam, niech każdy żyje jak chce, dopóki nikogo nie krzywdzi:) ale ja bym nie chciała mieć nic wspólnego.

Gość gość
ja rowniez brzydze sie takimi jak i facetami ktorzy korzystaja z takich okazji

Gość ggosci
ja tez nie chciałabym mieć takiego d....ra ,gdybym coś wyczuła że się nie szanował ,tylko jak bury kunel się puszczał,to nie ma szans na związek ze mną.

Gość ggosci
Wyobrażnia pracuje,i tego nie wymarze człowiek

pytanie było o kobiety. o facetach takich myślę, że to samce alfa zwycięzcy:-P joke Moorland - może się mylę, ale nie zamierzam zmieniać poglądu w tej sprawie:):):)

po prostu znam kobiety które jak chciały to spokojnie w związku wchodziły. Tu nie trzeba specjalnej filozofii - ktoś im się podobał, ale nie na tyle, żeby z tą osobą być w związku. Więc tylko seks. Niektórzy oddzielają uczucia od seksu bez problemu.

w sumie jestem tolerancyjna, bo w sumie podobna sytuacja - skoro ja mam prawo nie uprawiać seksu w związku to i one mają prawo uprawiać seks bez związku:)

zawsze jest znajd,zie sie okazja, jak ktoś nie łączy seksu z uczuciami, to gdy będzie mial ochotę i nie będzie miał partnera przy sobie ...

Gość gość
Moorland dobrze pisze. Jak zwykle zresztą. Ja tak miałam. Trzy związki w życiu. Trzy romanse ( czyli nie związki). Podczas trwania każdego związku byłam wierna i nie szukałam skoków, bo kochałam i mi zależało. Jak przestawało zależeć, to po prostu się rozchodziłam.

zawsze, całe życie:) dlatego szuka związków. im większy popęd tym więcej związków i tym intensywniejsze zajeżdżanie partnera:)

Gość do moorland _ do ostatni gosć
Moorland, ale czasem dziewczyna kogoś poznaje, umawia się z nim, w związku jeszcze nie są, ale chodzą na randki, do kina itp. i w początkowej fazie tego spotykania się ta dziewczyna nadal sypia z partnerem od niezobowiązującego seksu. Wyglądałoby to tak: idę w sobotę z dziewczyną do kina, a ona dzień wcześniej uprawiała seks bez zobowiązań z jakimś kumplem. Na pożegnanie daję jej buziaka, żyjąc w błogiej nieświadomości, nie wiedząc że ona dzień wcześniej robiła komuś loda i była w pozycji na pieska posuwana analnie, a w trakcie tamten facet łapał ją za biust i dawał klapsy. Do tego zaliczyli prysznic, stół kuchenny, a on jej lizał o***t.