Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSĆĆ

co myslicie o kobietach które lubią seks bezzobowiązań

Polecane posty

ten tekst o pracy i o spaniu w weekendy to juz zenada totalna kazdy prawie pracuje i kazdy chce sie wysypiac nie przeszkadza to jednak im robic mnostwo innych rzeczy a ty nie masz czasu na kobiety bo masz prace i dluzej spisz w weekendy???? to nawet nie jest smieszne tylko zalosne co wypisujesz jak jestes nieudolny w pewnych sprawach to chociaz przyznaj sue do tego,jak wiekszosc prawiczkow potrafi tutaj a nie chrzanisz o pracy i odpoczynku...bo nikt normalny czegos takiego nie wezmie na powaznie ale wal sobie sciemy tutaj dalej i oszukuj siebie tez jak tak ci wygodniej...moze sam uwierzysz w te brednie... bez odbioru

Gość do moorland _ do ostatni gosć
Tamari, mając ponad 30 lat będę biurwą w rodzaju quasi-urzędnika, czyli zwykłym nudziarzem bez przyszłości, jeżdżącym do pracy komunikacją miejską. Może już będę mocno łysawy, jednocześnie nie mając zbyt męskiej urody, a to dałoby po prostu wygląd poczciwej pierdoły. Nijaki będzie ze mnie partner i do związku i do seksu bez zobowiązań. Może jakbym teraz wyrobił sobie bajerę, cerę wyleczył do perfekcji, fajnie ubrał (styl zmieniłem, ale nadal nie noszę się zbyt poważnie i atrakcyjnie dla koleżanek z pracy) to bez zobowiązań bym coś "wyłowił", ale jestem wiecznie zmęczony i nie mam siły wszystkiego podporządkowywać pod życie seksualne.

Jasne, jestem w tym nieudolny, ale nawet nie miałbym kiedy tego zmienić, zwłaszcza że może internet jednak dla mnie jest nałogiem. Widzę jakich facetów mają dziewczyny, które mi się podobają, podjazdu po prostu nie mam.

Xen - oceniłeś całą grupę. Nie twierdzę, że nie możesz oceniać, ale nie pisz, że tego nie robisz. xxx "Do moorland_do ostatni gość" - sprawdź sobie cukier, bo takie wieczne zmęczenie nie jest normalne.

Przeciętne, ale niebrzydkie, dość pewne siebie dziewczyny mają facetów przystojnych, konkretnych, często po dobry studiach, posiadających samochody i niezłą pracę.

Nie OCENIŁAM,wyraziłam zdanie na temat.Strasznie uparta jesteś.

bo zdanie na temat moralności jakiegoś zachowania to jest ocena tego zachowania. Nie możesz określić wartości czegoś bez wcześniejszej oceny :)

Moorland, poki morfologia i mocz są w pełni nie zamierzam badać np. cukru. Żeby wyjść z kumplami na piwo siłę mam. ;) Nie jestem ani prawnikiem, który potrzebuje rewelacyjnej koncentracji ani robotnikiem potrzebującym siły. Pracę mam taką, że dam radę w niej przesiedzieć. Na żadne weekendowe studia jednak już nie mam siły, a jak widzę że wszyscy robią podyplomówki to zaczynam wpadać w kompleksy, bo czuję się jak leser któremu do szczęścia wystarczy piwo w weekend.

Moorland chyba nie chce Cię pocieszyć:( ją interesują tylko kobiety cierpiące na brak równouprawnienia, nad takimi się pochyla. nie znajdziesz zrozumienia, pomarańczko:( ja bym Cię pocieszyła, ale ja też za dobrze nie wiem o co Ci chodzi:)

Nie pomogę Ci, bo u mnie siniaki potrafią się naprawdę długo goić i jedynym rozwiązaniem jest wtedy przeczekać wszystko.

Tamari, może i chętnie bym seks uprawiał, ale po prostu nie wierzę to że mógłbym podniecać kobietę fizycznie. Zaczynam się czuć jak pryk, który jest jak stary kawaler - nie ma auta, mieszka z rodzicami i cieszy się z tego, że czasem się napije z kolegami.

W aptece bez recepty można dostać,w różnej formie tabletek,czy żelu.Im wcześniej,tym lepiej.Szybciej siniak zejdzie:).

Broken - nie, no co ty. Implant miałam założony. Xen - zapytam, ewentualnie jakiś zamiennik bo u mnie może nie być. Dzięki :)

antykoncepcyjny, taki zamiennik dla tabletek :) a siniaki można sobie nabić w wielu innych okolicznościach.

nie, nie jak plaster. Implant wszczepia się pod skórę (na znieczuleniu miejscowym), więc całkiem naturalne, że zostawia paskudnego siniaka.

A mogę się dowiedzieć, dlaczego musiałaś mieć wszczepiany implant? Chyba nic poważnego?

Sorry, dopiero teraz się odświeżyło - dzieję się u mnie to często z opóźnieniem. :)

alternatywa dla tabletek. Po prostu nie muszę o tym pamiętać codziennie, wymienia się raz na trzy lata. Mnie zachodu :)

Gość gość
Zal mi Was.....................