Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurencja1976

Ciaza w wieku 37 lat nie za pozno

Polecane posty

Gość ale pierrrrdola glupoty
ej Ty na gorze - a czy myslisz, ze jak urodzisz w wieku 16, 18, 20 czy ilu tam lat to masz gwarancje, ze dozyjesz 18 swojego dziecka? NIE!! w zyciu na nic nie masz gwarancji!!! wiec skonczcie z takimi glupotami, bo jakby was sluchac to czlowiek powinien w ogole z domu nie wychodzic, bo logicznie myslac - na kazdym kroku czyha jakies niebezpieczenstwo :o a i w domu najlepiej zamknac sie w szafie, bo przeciez poslizgnac sie mozna, prad moze kopnac... :o :o :o MASAKRA Z WAMI LUDZIE!!!

Gość gość
kobiety rodziły po 40 i bedą rodzic nadal i żadne głupie pisanie tego nie zmieni

Gość gość
smiesza mnie takie teksty typu ze teraz moda na pozne macierzynstwo, ze na zachodzie to rodza po 30..a gowno mnie obchodzi zachód i moda...prawda jest taka ze rozmnazac sie trzeba do pewngo wieku aby móc jeszcze to dziecko wychowac. to ze steczkowska czy skrzynecka rodziły po 40 to zaden argument. one maja po kilka niań...same tych dzieci nie wychowuja. zarówno ciaza przed 20 rokiem jak i po 30stce dla mnie to patologia. jeszcze jedno dlaczego po 35 rz badania prentalne sa bezpłatne? wlasnie dlatego ze ryzyko powikłan bardzo wzrasta. kto glupi niech ryzykuje

Gość gość
no to pięknie, mam 31 lat i będę patologiczną matką :-D

Gość gość
buhahaha jeśli ryzyko wad wzrasta to tym bardziej badania prenatalne powinny być płatne, a nie niepłatne głupolu tosz to w końcu sama decydujesz sie na tak ryzykowna ciążę, czyż nie?

szczerze mowiac kazda ciaza niesie za soba ryzyko przeroznych powiklan, kobieta rodzaca jest jedna noga na tamtym swiecie (nie oszukujmy sie, wiem, ze tak stworzyla nas natura, ze mamy rodzic, ale kobiecie w ciazy, jak i potem rodzacej - grozi wiele) wiec moze przestanmy sie rozmnazac? ryzyko wzrasta, co nie oznmacza, ze bedzie zle, bo na to nie ma reguly. tak jakby nie bylo matek dzieci z zespolem downa, ktore urodzily w wieku 20-30 lat :o nie popadajcie w skrajnosci... najwiecej zalezy od trybu zycia, niejedna 40 jest zdrowsza od przecietnej 20, wiec... sorry :o

Gość gość
Za późno to jest po menopauzie. Amen. Gońcie się idiotki, którym się wydaje, że po 30tce macica gnije i wypada.

jezeli dla kogos kobieta przed 40 jest stara baba.... to ja nie mam pytan ;)

jezeli dla kogos kobieta przed 40 jest stara baba.... to ja nie mam pytan ;)

Gość gość
"Ludzie" ze wszystkiego mają cyrk jak są durni i wścibscy (normalni nie wpieprzają się w cudze życie), jeżeli żyjesz tak, żeby zadowolić "ludzi", to ci serdecznie współczuję. I zła wiadomość: ZAWSZE znajdzie się ktoś, kto ci będzie rąbał d**ę choćbyś się chciała wpasować w schemat ze wszystkich sił. Każdy myślący, dorosły człowiek to wie. Dziwi mnie, że ty jeszcze tego nie odkryłaś :)

Spokojnie, moją siostrę moja mama urodziła mając 41 lat, teraz siostra ma lat 17, ma się świetnie. :) Ja z kolei rodziłam pierwsze dziecko mając niecałe 21 lat i też nie byłam zbytnio pochwalana przez ogół środowiska :D. Teraz moja córka ma już skończone 6 lat i liczy na rodzeństwo. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie ! Kobieta przed 40stka nie jest stara, ale na dziecko TAK . To wyglada conajmniej smiesznie. I nie pociszajcie sie ze jest inaczej prawda jest prawda. Natura.

Gość gość
Prawda jest jak djupa, każdy ma swoją, wal się na cyce debilko :)

Gość gość
A mamusia jak sie ma?? Na wywiadowkach pyytaja czy babcia przyszla ??

Gość gość
A kogo to obchodzi o co pytają na wywiadówkach ? To jest taki problem ? :D Ty masz naprawdę nasrane pod czachą :O

Gość gość
Przykro mi nie posiadam cyckow . Faceci zwykle nie posiadaja wiesz?

Gość gość
Co za zacofany kraj :o

Gość gość
śmieszne to jest pierdzielenie takich głupot, mama urodziłą siostrę tuz przed 40, teraz po 12 latach ma więcej energii niż niejedna 25- latka, a siostra absolutnie nie wstydzi się tego, że ma mamę starszą, niż jej koledzy, a wręcz przeciwnie, dzieciaki uwielbiają do niej przychodzić, bo mama jest kreatywna i ma 1000 pomysłów na to, jak wypełnić dzieciom czas

Gość gość
Jaj pewnie też nie posiadasz skoro przesiadujesz na babskim forum, pokrako :O

Gość gość
Nie denerwuj sie :) mam co trzeba.

Gość gość
Wiek metrykalny, a biologiczny to zupełnie inne bajki. Można mieć 25 lat wyglądać jak własna ciotka oraz mieć mentalność zgorzkniałej staruchy, a można mieć i 40, a wyglądać i zachowywać się jak 30 latka :)

Gość gość
Zastanawia mnie jedno kto do cholery jest takim desperatem i zapyla takie stare rupiecie.

Gość gość
A mózgownicę też masz małą :D

Gość gość
Ten zapyla kto ma czym. W przeciwieństwie do ciebie, mikrusie :)

Gość gość
Jak dla mnie 37 lat to jest normalny czas na dziecko. U mnie w rodzinie wiele kobiet rodzi ok 40 lat i jest wszytko ok.

Gość gość
Oj chyba ktos ma 40lat jest brzydki i nikt zapylic nie chcial :Dl staruszek swiat :)

Gość gość
Wystarczy raz napisac. nie denerwuj sie :)

Gość gość
Wystarczy raz napisać, że twoja stara dała się zapylić jakiemuś zyebowi i mamy na świecie taki oto cud z małych ptaszorkiem który wyżywa się na kobietach gdzie tylko może :)

Gość gość
Heh chcialabys wiedzieć jakiego mam co ? Nie dla psa kiełbasa . Za stara jestes

Gość gość
Nie,nie za pozno,ale jak potrzebujesz opinii forum,zeby sie zdecydowac,to gorzej...