Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba powoli zaczynam powszednieć mojemu facetowi Co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim facetem. Jestesmy razem jakiś czas, ale mam wrażenie że "spowszedniałam" mu już trochę. Jestem na wyciągnięcie ręki, więc zaczęłam mu się chyba nudzić, co zechce to ma, jak pierdnie to lecę. ;) To taki trochę typ babiarza, czuję że trace ten związek i jego, zdarzają mu się flirty z innymi dziewczynami, nie wiem czy szuka sobie jakiejś nowej czy o co chodzi, wkażdym razie zdarza mu się mnie olewac: nie odpisywać długo albo w ogole się nie odzywać kiedy ja się nie odezwę. Zastanawiam się, czy to koniec i dać sobie z nim spokój, co będzie trochę ciężkie dla mnie, czy może ejst jakiś sposób, żeby na nowo zainteresować go sobą? Jak myślicie, pomóżcie.

Gość gośćOna
nie słuchaj tego gościa !!! bo jeśli to typ babiarza to nawet jak dasz tyłek spenetrować i łykniesz to po czasie on Cie zostawi a Ty będziesz jeszcze gorzej sie czuć, jak zużyty przedmiot, niech spada, olej go i nie badź na zawołanie. Być może to właśnie pomoże a jeśli nie to nie żałuj bo nie warty jest Ciebie...

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o seks, to nie ma na co narzekać wiec nie będę się o tym rozpisywać. Powinnam olać? Ale tak na zawsze, dać sobie spokój? Cięzko mi będzie, kocham go :( Liczyłam że może ktoś doradzi, jak go na nowo zainteresować, żeby było jak na początku :(

Gość szczera baba
Jeżeli jest wysokim przystojniakiem, który ma słabość do kobiet, a kobiety to odwzajemniają, to psychicznie gotuj się do rozstania.

Gość gośćOna
trudno coś doradzić jeśli jest tak jak opisałaś i myślę, że jeszcze bardziej bedzie ciężko gdy się dowiesz o jego kolejnych zdradach czy flirtach. Spróbuj porozmawiać z nim na temat waszej przyszłości