Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonnapetita

dziewica XXI wieku

Polecane posty

Gość bonnapetita

Mam 19 lat i jestem dziewicą, właściwie wszystkie moje koleżanki prowadzą aktywne życie seksualne. Uważam się za ładną dziewczynę, zresztą wiele osób to potwierdza. Nie jestem próżna. Zastanawia mnie tylko czy jestem dziwakiem, czy mój przyszły chłopak to jakkolwiek doceni czy wręcz przeciwnie. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam do czasu aż byłam na wieczorze panieńskim i okazało się, że byłam jedyną dziewicą.

Gość gość
no raczej taki ktory by tego nie docenil, nie powinien wchodzic w gre

Gość kozek
To nic złego, pod warunkiem, że nie masz zamiaru utrzymywać takiego stanu do końca życia ;-)

Gość bonaapetita
panie spod monopolowego, docenić chcoćby to, że nikomu wcześniej się nie oddałam, że będzie pierwszy ;-)

Gość bonaapetita
nie mówię o zaszczycie czy owacjach na stojąco ;-) Rozumiem, że dla Ciebie nie ma to znaczenia.

Gość gość
jest ruch czystych serc jest 5 tys dziewic zapizanych do tego ruchu

Gość bonaapetita
a po co zapisywać się do takiego ruchu? Moje dziewictwo nie wynika z moich przekonań. Bardziej z tego, że nikt mnie na dłużej nie zainteresował ;-)

Gość gość
Od wieków stan dziewictwa traktowany jest jako coś szczególnego, można to odbierać na rożnych płaszczyznach: psychologicznych, biologicznych, kulturowych, religijnych... jeżeli nie wypływa on ze smutnej konieczności, to jest to naprawdę fascynujący bunt przeciwko przedmiotowej seksualności naszych czasów. Kilka, a nawet setki tysięcy zunifikowanych głosów tego nie zmieni;)

Gość bonaapetita
Ciekawe podejście jednak ja nie podpisałabym się pod żadnym z tych pojęć ;-) Nie mam potrzeby manifestowania swojej cnoty, według mnie każdy odpowiada za swoją.

Gość gość
nie masz potrzeby manifestowania, przepraszam, a w jakim wątku my piszemy?:D Czemu nie chcialabys sie podpisac z duma pod moim postem... Ja juz swoja cnote stracilem, tak wiec to nie jest zaproszenie do klubu kafeteriowych prawiczkow, do krucjaty religijnej tez nie.:p

Gość bonaapetita
Chodziło mi bardziej o podejście facetów do tego tematu ;-) Tutaj nie zapisuję się do niczego, nie przedstawiam się. Najzwyczajniej w świecie byłam ciekawa jak do tego podchodzi płeć przeciwna ;-D Wydaje mi się, że to o czym pisałam jest niespotykane dość często co wywnioskowałam z rozmów z koleżankami, stąd ten temat ;-)

Gość gość nie gośc
na żonę tylko dziewica....full cnotliwa

Gość gość
hehe, ja mam jakiegos hopla na punkcie dziewic, takich epatujacych zmyslami i niewinnoscia, nie ma w nich zmanierowania, jest czysty instynkt. Ale zaliczam sie do rasy wrazliwych facetow, ktorym kobiece spektrum wrazliwosci nie jest obce. Znajdz sobie koniecznie jakiegos dobrego chlopa, nie bawidamka ktory Cie wykorzysta...

Gość fatermater
ale takie to potem dobrze sie bzykaja...trudno im dogodzic

Gość gość
tracisz najlepsze lata ale twoja sprawa

Gość bonaapetita
Trudno mi powiedzieć czy tracę najlepsze lata swojego życia. Nie mam zamiaru zostać 30letnią dziewicą co już podkreślałam. Nie robię boskości z tego, że nie uprawiałam seksu. Nigdy nie znalazł się facet, który spełniałby choćby niektóre moje wymagania. Nie oznacza to, że bardzo wysoko mierzę, ale wydaje mi się to dość normalne, że nie chcę iść do łóżka po 2miesięcznej znajomości. Moim zdaniem seks powinien wynikać choćby z silnej przyjaźni nie mówiąc o miłości, której po prostu nigdy nie przeżyłam. Nie jestem ześwirowaną laską, która uważa, że seks jest świętokradztwem.

Gość gość
Bardzo cenie dziewczyny które są dziewicami dorze że nie głupiejesz

Gość gość
a skąd wiesz, że jesteś dziewica, może będąc niemowlęciem usiadłaś na smoczek i hymen poszło się ye, ba. ć

Gość gość
wielkie mi halo z tym dziewictwem...jeżeli jesteś dziewicą, to poszukaj faceta któremu to się podoba...znam dziewczyny które straciły dziewictwo w wieku 15 lat i znam też takie co w wieku 27 lat sa jeszcze dziewicami...powiem tylko że te po inicjacji seksualnej mają chłopów (niekoniecznie tych którzy zerwali kwiatuszek) a te przed jeszcze nie. Wniosek z tego taki że jak nie miałaś okazji to nie uprawiałaś seksu. Nic w tym złego. Najgorsze są skrajności - cnotki do ślubu i takie napalone na seks nie ważne z kim.

Gość gość
dziewictwo, to było cenne za czasów Jezusa, bo dziewice Bogów, czy Mesjaszy rodziły, a teraz w każdym psychiatryku masz ze 3 Jezusów, a Bogów, na pęczki

Gość gość
dziewictwo jako lokata kapitału, też może mieć swoje uroki, sprzedać korzystnie na allegro i przy okazji złapać męża, dobra myśl.

Gość gość
sprzedaj na ebayu, jakis napalony arab moze zaplaci ci te pare tysi za zerwanie blonki..

Gość gość
kuzkówna wolała zginać niz stracic cnotę

Gość gość
Ja stracilam cnote w wieku 19 lat i barzo tego zaluje? Poniewa z milosc mojego zycia sptkalam dopiero 5 lat pozniej i to on powinien byc moim pierwszym.

Gość XsioncYebaliński
a wystarczyłoby wyspowiadać się u mnie i dać na tacę, a wszystkie grzechy w tri miga odpuszczone.

Gość XsioncYebaliński
po 5 latach, to on musiałby użyć młota , a nie fiuta

Gość gość
Przezylam wiele i wielu facetow spotkalam na swojej drodze. Najlepsi, najnormalniejsi, najzdrowsi i w ogóle pod każdym względem naj.. faceci są tacy, dla których przeszłość kobiety jest obojętna. Podchodzący normalnie i naturalnie do kwesti dziewictwa bądź niedziewictwa. Tacy są najlepsi. Kolesie celebrujący czyjeś dziewictwo bądź w ogóle przywiązujący uwagę do tego co dziewczyna robiła zanim go poznała.. najczęsciej okazują się psycholami, frustratami, mega zazdrosnikami.. i nie ma co sie z takimi w cokolwiek pakowac.