Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość `Kinga1

Czy skonczy sie ciążą

Polecane posty

Gość `Kinga1

Witam, Wyglada na to, że zgłupiałam w tym temacie więc proszę o rozświetlenie mojej wiedzy. Cykle mam regularne co 28 dni. Ostatnią miesiaczkę miałam 4 października br. Nad ranem 13.10. doszło do zbliżenia. Natomiast dzisiaj miałam ostry choć krótkotrwały ból w okolicach podbrzusza. W tej sytaucji jakie jest prawdopodobieństwo, że zostaniemy rodzicami? Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedz.

Gość gość
Kalendarzyk nie jest skuteczną metodą wyznaczania dni płodnych.

Gość ~Kinga
Z kalendarzyka mam brata;). A na poważnie nie bazuję na kalendarzyku. I choć wiem, iż nie zostaje mi teraz nic innego jak czas do ewentualnej miesiączki. Pytania i przemyślenia same się nasuwają.

Gość gość
rany, dziewczyno poczytaj trochę albo lekarza zapytaj. Cykl masz co 28 dni ale ile dni ma miesiączka? Czyli ile dni ma cały cykl? 4 się zaczęła, ale kiedy się skończyła? 13-go był seks - ok, ale któy to był dzień cyklu? Owulacja jest najczęściej 14 dni przed miesiączką. Skoro masz regularne cykle to pewnie wiesz kiedy wypada ci następny okres. Czy sex był +/- 14 dni przed nim? Ból chyba nigdy nie świadczy o wczesnej ciąży.

Gość gość
2 dni po stosunku nie ma jeszcze żadnej ciąży.