Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezujaksieciesze

schudłam 3 i pół kg w 10 dni

Polecane posty

Gość jezujaksieciesze

uważam, że to trochę za dużo, ale stosuję dietę 1000-1200 kcal i 10 min. ćwiczeń co 2-3 dni. czy grozi mi jojo? z drugiej strony się cieszę, że tak szybko mi leci, ale nie wiem, czy to dobrze i co z tym fantem zrobić? ważę teraz 66,5 kg przy wzroście 170cm.

Gość gość
ćwiczenia tylko po 10 minut? możesz napisać przykładowe posilki? zero slodyczy czy były w ramach liczonych kalorii?

Gość jezujaksieciesze
robię interwały na orbitreku śniadanie: 2 kromki chleba żytniego z szynką, serem lub twarożkiem II śniadanie: musli z jogurtem przekąska: jabłko+ kiwi lub jabłko+ wafel ryżowy obiad: krupnik 500 ml kolacja 3 kromki pieczywa chrupkiego żytniego z jajkiem lub twarożkiem

Gość gość
Ja schudłam 6 kg w 8 dni kiedy zmarł mój przyjaciel :(

Gość goscik
ale z tego 1.5 kg to woda, to czego nie masz w brzuchu tez nie wazy...wiec tak na powaznie to moze schudlas kilogram...

Gość gość
ja schudlam w 10 dni 6 kg ze stresu i u mnie woda to nie była , bo wczesniej schudlam juz kilka kilo i wtedy zleciala mi woda

Gość jassssmina
też tak myślę,że max z 1,5 kg, zeszło ci trochę wody, wypróżniłaś się i akurat z rana na wagę i jest -3kg. nie ma co panikować. 10 dni to jeszcze za wcześnie na efekty odchudzania taką dietą,tu potrzeba tygodni,no chyba,że ktoś ma ultraszybki metabolizm, ja sobie go podkręcam i biorę figurę extraslim z naturalnymi termogenkami,jem 4 posiłki dziennie, i to od miesiąca i dopiero 3,5kg straciłam,więc widzisz jaka jest różnica...

Gość Olcia Dubicka
Tak grozi Ci jojo bo przy takiej diecie tracisz mięśnie , metabolizm zwalnia i w cale nie spalasz tłuszczu ;/ Mnie tego nauczyła kobieta dla której opiekuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Idąc takim planem po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że tabletki są zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój