Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość

rozstanie

Polecane posty

Gość gośćgość

Hej. Jestem w nie miłej sytuacji i nie wiem co mam robić. Mój chłopak robi prawo jazdy na tiry i chce wyjechać za granicę żeby pracować. Nie chcę się z nim rozstawać i go stracić. Kocham go i On mnie też. Jesteśmy młodzi i chcemy zacząć wspólne życie ale jak wiadomo nie mamy nic na start. Rozumiem że praca jest ważna , że bez niej nic nie osiągniemy ale jakoś takie wyjazdy tirami do mnie nie przemawiają. tym bardziej na 2-3 miesięczne trasy. Boję się że go stracę , że ten czas nas oddzieli. Był ktoś może , bądź jest w takiej sytuacji? Jak sobie z tym radzicie? Czy jest aż tak źle?

Gość Kierowcakiygf
On będzie dupczył tanie k***wki w przydrożnych parkingach. Ty też poczujesz w końcu chęć więc sobie znajdziesz chłopaczka co Cię posunie od czasu do czasu. A jak mąż wróci będziecie przykładną rodziną, pójdziecie do kościoła, w sumie to spoko układ.

Gość gość
mój jeździ dania, holandia , niemcy i zjeżdża na weekend jest w piątek wieczór w domu w niedziele po objedzie jedzie . czasami ma wolny nawet tydzień. to dziwię się ze twojego nie ma być w domu 2-3 miechy hmmm . Dziwne bardzo.

Gość gośćgość
no tak niby ma mieć. 2-3 miesiące w trasie i miesiąc w domu. dokładnie jeszcze nie wiemy jak to będzie wyglądalo.

Gość gość
musi mieć jakieś wolne dni nie może tak codziennie jeździć... co to za robota że nie będzie mógł zjechać ???. Niech wybierze taką w której będzię taka opcja i po problemie.

Gość gośćgość
on tą prace ma mieć w zagranicznej firmie. tam od poniedziałku do piątku jeździ i na weekend ma spać w barakach czy coś a po tych 2-3 miesiącach dopiero zjechać do PL

Gość gość
w barakach??? w zimie:o???

Gość gośćgość
wjeżdża w taki duży barak tirem i śpi w tirze :)

Gość gość
sprobujcie wynegocjowac zeby mogl wracac raz na miesiac:)

Gość gość
gośćgość on tą prace ma mieć w zagranicznej firmie. tam od poniedziałku do piątku jeździ i na weekend ma spać w barakach czy coś a po tych 2-3 miesiącach dopiero zjechać do PL xxxxxxxxxxxxxx co ty pieprzysz - żadna firma tak nie pracuje! 3 tygodnie pracy - 1 tydz w Polsce!!!

Gość gość
jeszcze nie zrobił tego prawka, nie ma pracy i podpisanego z nikim kontrakty, a ta już wie, co ile będzie do Polski wracał! - idiotka!

Gość gośćgość
nie jestem idiotką tylko jego wujek tam pracuje już parę ładnych lat i załatwia mu tą pracę tam więc orientuję się co i jak.

Gość gość
i jego wujek nie wraca do Polski przez 3 miesiące???

Gość gośćgość
no właśnie nie. 2-3 miesiące tam siedzi i wraca później na miesiąc.

Gość gość
to oboje się przenieście za granicę - wtedy nie będzie spał w barakach tylko wracał na noc do domu!

Gość gośćgość
łatwo się mówi. a co z mieszkaniem? nie dostanę go od tak. co z językiem? pracą? wszędzie są schody :(

Gość gość
on trochę popracuje, odłoży i ściągnie cię do siebie - przecież to proste!

Gość gośćgość
prosto się tylko mówi. ale zobaczymy jak to będzie. do wyjazdu jeszcze sporo czasu bo prawko dopiero robi :) dzięki za porady .

Gość gość
a ty pewnie wolałabyś, żeby u ciebie pod kiecką siedział, co? żeby nigdzie nie pojechał, nic nie zarobił, nic nie zobaczył i nikogo nie poznał - najlepiej u rodziców na garnuszku całe życie siedzieć - byle razem!

Gość gośćgość
nie uważam że ma żyć na garnuszku rodziców. poza tym ma pracę. a skoro nie wiesz jak jest to się nie udzielaj. chodzi mi o długie rozstania na czas jego wyjazdów, które nie uśmiechają mi się.