Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyjdługo

Mój chłopak każe mi brać tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość amator bezgumowych uciech
seks w prezerwatywie to atrapa seksu

Gość gość
a jestem kobietą i nienawidze gumy, masakra, więc nie tylko dla faceta to jest niefajne!!! Co to za przyjemność w gumie, sama świadomość mi nie pozwala dojść, a bez - no problem. Całkiem inne doznania! No i sama myśl ze może mnie zarazić HIVem czy inną rzeżączką już mnie jara! NEDZNY MOHEROWY PODSZYW, JAK SIE ZMIENIA FACETÓW JAK REKAWICZKI TO MOZE I RACJA, ALE U NORMALNNYCH LUDZI, NIE. xxxxxxx żebyś się nie zdziwiła :o to mit że tylko geje i k***y mogą mieć hiv i inne choróbska :o dużo "normalnych" osób ma ale o tym się nie mówi :o

Gość gość
to nie kobietom zle z powodu prezerwatyw tylko facetom :D nie wkrecajcie przegrancy, ze niby kobieta czuje jakas straszna roznice, bo tak naprawde nie czuc zadnej :D a co do zwiazku to dobrze ze skonczony, bo to byl jakis patolog :D zycze szczescia na nowej drodze zycia :D

Gość gość
szantażowanie w związku to chamstwo, prostactwo i brak szacunku i to czy tabletki są zdrowe czy nie a seks przyjemny w gumie czy też nie to nic do tego nie ma. basta.

Gość hasło utrudnia mi dzień
Co do prezerwatyw to są nowe, nie lateksowe( nie pamiętam nazwy) super doznania.

Gość gość
"kobiety nie lubią gumek" cóż, jestem kobietą i gumki lubię, nie robi mi to żadnej różnicy w doznaniach, więc "geniuszu", nie wypowiadaj się za całą populację, bo to śmieszne. pewnie facet, który i tak ma takie pojęcie o tym co czuje kobieta jak świnia o gwiazdach

Gość gość
a może nie chcemy zajść, fanko lateksu????

Gość gość
Liczenie dni płodnych nie ma najmniejszego sensu, bo nie jest skuteczne. Po pierwsze nie wiesz ile trwa Twoja faza lutealna, po drugie cykl zawsze może się skrócić lub wydłużyć, a co za tym idzie owulacja przesunąć, czego nie da się przewidzieć, a po trzecie są takie aplikacje, które wyznaczają owulację w połowie cyklu, bez względu na jego długość. Ta metoda nie jest polecana nawet przez kościół.

Gość gość
dokladnie, znaja sie jak swinie na astronomii, a medrkuja! :D

Gość gość
jasssne, nie ma ŻADNEJ różnicy dla kobiety, tak może gadać tylko kobieta co tylko z gumą się bzyka. Albo nic nie czuje już!!! Penis też ma swoje "soki" i zupełnie inaczej się ślizga z nimi niż w gumie! Wam chyba trzeba drukowanymi pisać takie oczywistości. To nie tylko wasza wydzielina coś daje. Wy pewnie guma i żelik!!!

Gość gość
guma+kalendarz to dobre polaczenie i zamierzam sie go trzymac :)

Gość gość
no litrami leci tej wydzieliny :D skoncz te fantazje :D :D

Gość gość
"Penis też ma swoje "soki" i zupełnie inaczej się ślizga z nimi niż w gumie!" Nie tylko o to chodzi. W prezerwatywie nie czuję tak granicy pomiędzy trzonem a główką, nie czuję tak wyraźnie pulsujących żył i nie czuję wytrysku.

Gość gość
przeciez sperma ma podobna temperature jak pochwa :O wiec pytam jak mozecie czuc wytrysk? :O :O

Gość gość
A to czuję się tylko różnicę temperatur? :o

Gość gość
no ale te lateksowe fanki NIC nie czują, ciekawe!!! Zero różnicy, dobre. Widac że całe życie na gumach jadą.

Gość gość
sorry, ale pochwa to nie jest opuszka palca, ze czuje kazdy rowek, kazda zylke i kazdego wagra :D jestes facetem i gowno wiesz co kobieta czuje podczas seksu, a czego nie :D

Gość gość
no ja czuję różnicę dziewczyny, nie wiem jak ja wytłumaczyć, ale bez gumy o niebo lepiej, mniejszy opór, jakoś tak fajniej jest. No i świadomość że to skóra, jego ciało, a nie guma...

Gość gość
no niestety nie ma tam takiego cisnienia zeby az rozerwalo :D a skurcze miesni czuc i w prezerwatywie, jesli kobieta mowi wam ze czuje wytrysk spermy, jak sie w nia wlewa czy cos tam jeszcze to was po prostuwkreca zebyscie sie poczuli z***biscie :D nie czuc NIC :D

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK BEZPIECZNE LEKI. Ja wiem, że reklamy Wam wmawiają, że leki są super, że to cudowne środki i w ogóle cud, miód i orzeszki. Każdy lek szkodzi. Kwestia tego, czy bardziej szkodzi, czy bardziej pomaga. Leki hormonalne nie są tu żadnym wyjątkiem. Poza tym odpowiedź organizmu na dany lek to cecha OSOBNICZA co oznacza, że każda osoba reaguje inaczej na ten sam preparat. A leki hormonalne niewiele się od siebie różnią tak naprawdę. I są osoby, które mają cały zestaw objawów niepożądanych, a są takie, które nie mają ich wcale. Przypominam Wam, że nie tak dawno we Francji była wielka afera z powodu zgonów spowodowanych przez pewne tabletki. Wcale mnie to nie dziwi odkąd wiem, jak wyglądają badania kliniczne leków... Jeżeli ktoś nie ma ochoty podejmować ryzyka jakiejkolwiek terapii, to nikt inny nie ma prawa go zmuszać. Nie chce, nie może, boi się - to nie jest ważne. Grunt, że dorosła osoba świadomie podejmuje decyzje czy wezmie jakiś lek czy nie. I nikt, powtarzam NIKT nie ma prawa zmuszać, szantażować, kazać brać jakikolwiek lek drugiej osobie. Bo nie on będzie ponosić ewentualne konsekwencje zdrowotne z przyjmowania danych leków.

Gość gość
po tym temacie widać, że w seksie trzeba zakładać, to samo co na drodze prowadząc samochód, czyli że ludzie, to idioci i nie ma co liczyć, że zachowają się inteligentnie. faceci ochoczo bzykną się bez gumki nawet z prostytutką, babki "dadzą" bez gumy nawet gościowi z wrzodem od syfilisu na wacku, byle się nie obraził:D do kogoś tam: idź się frajerze ślizgaj na obfitej wydzielinie ze swojego członka! nara wszystkim

Gość gość
"Grunt, że dorosła osoba świadomie podejmuje decyzje czy wezmie jakiś lek czy nie." Najczęściej nieświadomie tylko kierując się opiniami na temat tabletek sprzed 30-40 lat i w tym rzecz. A co do Diane to są to tabletki, który mogą być stosowane tylko przez krótki czas i tylko w przypadku występowania problemów skórnych, a nie jedynie jako antykoncepcja.

Gość gość
ludziska..bo ja tak troszkę w laptop troszkę w tv patrzę...i nie widzę...autorka w końcu napisała jakie ma te zaburzenia hormonalne ???? Bo w sumie tym argumentowała niemożność zażywania tabletek. Napisała czy nie?

Gość gość
Napisała - trądzik na czole, torbiele !!! :D i przytyła 3kg czy jakoś tak.

No masz racje, przesadziłam z tym świadomie... Bo świadomość społeczeństwa w temacie leków i leczenia jest wręcz żałosna. a co do Diane to obecnie chyba tylko lekarze skamieniałości piszą to jeszcze jako tabletki anty... O ile dobrze pamiętam, to nawet w ulotce jest napisane, że antykoncepcja jest skutkiem ubocznym... Ale pewna teraz nie jestem...

Gość gość
gościu od wydzielin proponuję ci- zrób laskę koledze, to się przekonasz jakie "ogromne" ilości tej wydzieliny powstaną. a może jesteś, bidulku, chory? leci ci z tego mizernego siurka jak z kranu, bo masz syfilis albo grzybicę..

Gość gość
ale jaja,ewenement medyczny na skalę światową.....trochę u niej tak z tymi objawami jakby po morfinie boleć zaczęło:)

Gość gość
Nie wiem kto przepisuje, ale wiem, że się zdarza. :) W Polsce, bo we Francji są chyba wycofane i w kilku innych krajach chyba też.

Ból po morfinie nie jest niczym dziwnym. Organizm szybko się przyzwyczaja do opiatów, jeżeli nie będzie się zwiększać dawek to nie będzie na nie reagować, a co za tym idzie, będzie boleć. A dawek też nie można zwiększać w nieskończoność.

Gość gość
we Francji mieli wycofać ale nie wycofali,okazało się że panie które zmarły paliły bardzo nałogowo.