Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyjdługo

Mój chłopak każe mi brać tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość
ej niegość,nie łap za słówka wiesz o co chodzi,dostała trądziku po czymś czym też leczy się trądzik,dostała torbieli a tabletki hormonalne są podstawą leczenia torbieli by uniknąć operacji lub zmniejszyć ich średnicę,a że przytyła...może więcej jadła:) może lek źle dobrany. ja schudłam 14kg jak regulowalam hormon właśnie tymi tabletkami,a bez nich rosłam w oczach.

Gość gość
zapomnieliscie o najważniejszym: miała częste migreny! Dla nieuków-migrena to nie jest zwykły ból głowy. I po wielu tabletkach się tyje i odechciewa się seksu...Ciężko dobrać takie,które nie dają widocznych złych objawów.Tabletki to syf,a chłopach to koszmarny cham,dobrze,że go pogoniłaś.

Gość gość
00.10 ma rację, migrenę miałam kilka razy i nie da się z tym funkcjonować, koszmarny ból głowy, wymioty, no nie polecam.

Gość gość
00;10 oj tam oj tam juz się tak nie excytuj dziewczyna zrobiła prowokację a znikła jak zaczęli dopytywać o rodzaj tych jej zaburzeń hormonalnych i ucieła temat że właśnie z nim zerwała...:) a ja przepraszam nie rozumiem co mają tu migreny...ma je mój ojciec ,ale tabletek hormonalnych nie bierze,ma migreny jego siostra od 16roku życia a bierze te tabletki od 30go roku życia bez większych utrapień,ma migreny babcia i nigdy tych tabletek nie brala.

Gość gość
na migrenę najlepszym lekarstwem jest orgazm

Gość gość
Ale NIE KAŻDY ORGANIZM JEST TAKI SAM. Mozna dostac po pewnych lekach. To, ze "siostra kolego męza brala tabletki i sie super czula" to g...znaczy.

Gość gość
kto nie chce szuka powodu, kto chce szuka sposobu....dobranoc

Będę łapać za słówka, bo wypisujecie takie bzdury, że głowa boli. o czym niby świadczy to, że ktoś ma migreny bez tabletek? To jakoś zmniejsza migreny po tabletkach? No i co z tego, żę ktoś tam siię dobrze czuje po tabletkach? Ja np nie miewam kaca, ale czy to znaczy, że każdy nie miewa? Też myśle, że to prowo, ale to co tu wypisujecie... No aż strach. Wiedza w narodzie jest mizerna...

Gość gość
Jak mu nie pasuje, niech on pomyśli o antykoncepcji,np wazekotomii

Gość gość
Pamietajcie ,ze sypiajac ze swoim partnerem , ktory mial doswiadczenia seksualne z innymi kobietami , a nie uzywa gumek , ( bo nie lubi , nie toleruje , ma uczulenie itp ). SYPIACIE TEZ Z NIMI . !!!!

Gość gość
to powiedz mu ze bierzesz i nie bierz... co najwyzej zaciazysz i juz