Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKBYŚCIE MIAŁY LUŹNE 500ZŁ NA CO WYDAŁYBYŚCIE

Polecane posty

Gość gość
a do tych ciuchów dołączyłyby jeszcze kosmetyki

Gość gość
na nic, nie wydaje na siłę dlatego,ze mam luźną kasę, wiec bym odłożyła i wydala jak będzie potrzeba, morze na wyjazd we 2:)

Gość gość
może* sorki, bo piszac pomysłam o morzu:)

Gość gość
na to, co wcale nie jest mi potrzebne,czyli następna torebka, buty czy ubrania

Gość gość
mogę mieć całą szafę ciuchów, ale mając luźną kasę i wydając ją na kolejne rzeczy nie będzie to na siłę .

Gość gość
11:38:51 [zgłoś do usunięcia] gość weekendowy wyjazd do spa usmiech.gif trochę relaksu i luksusu hmm smiech.gif x x a gdzie Ty chcesz jechać za 500zł?:D na weekend Ty wiesz ile kosztuje weekend w fajnym spa???? hahaha

Gość gość
ja mam dosc czesto takie luźne, tzn 300 zl zazwyczaj co miesiac , moge wydac na co chce, i nieraz planuje,ze to kupie, a to ze zaszaleje, i co ? koniec koncow mi szkoda na glupoty i kupuje potrzebne rzeczy, albo cos dla dziecka, :) :)

Gość gość
"a gdzie Ty chcesz jechać za 500zł?smiech.gif na weekend Ty wiesz ile kosztuje weekend w fajnym spa???? hahaha" // a Ty wiesz? :) http://www.royal-baltic.pl/ Three Days - Wspaniałe Chwile nad morzem (3 dni): 490zł od osoby

Gość gość
buty do biegania i strój pływacki, bo mam nieco zużyte.

Gość gość
Oczywiście na kolejną wode perfumowaną.

Gość gość
Narobiłabym zakupów w Yves Rocher - uwielbiam ich perfumy i żele pod prysznic!

Gość gość
ja właśnie niespodziewanie dostałam zwrot pozyczki 600 zł, którą już dawno spisałam na straty i też się zastanawiam co kupić, bo moje potrzeby są nieskończone, więc trudny wybór

Gość gość
nie mam pojęcia, bo mam sporo wiecej wolnej kasy niz 500zł i lezy bez przeznaczenia:D

Gość gość
Torebkę, perfum, kolczyki sutasz. :D

Gość gość
ja bym wydala na pania, ktora wysprzata mi gruntownie mieszkanie

Gość gość
sama weź sie za robotę, tylko najwiekszy tłuk placi za sprzanie mieszkania, no chyba,ze masz mega syf:D:D

Gość gość
na ubrania, bo tego nigdy nie jest za duzo - widze,ze wiekszosc ma takie same zdanie:)

Gość gość
no tak- bo intelektualistki spełniają się jeżdżąc na szmacie i szorując do połysku kibel:D nawet jak się zarabia 20 tys albo ma się chatę 500 m, to nikt nie posprząta tak jak gospodyni.. ogarnij się kobieto- nikt normalny, kto może sobie pozwolić finansowo na zatrudnienie sprzątaczki, nie będzie sam sprzątać i tracić cennego życia na tak denne i uciążliwe zajęcia..

Gość gość
ale ze Ty jestes jednak biedna to bedziesz dalej z********ac na szmacie:D bo jakby bylo inaczej te 500zł na sprzataczke nie byloby problemem:D:D

Gość gość
nawet jak się zarabia 20 tys albo ma się chatę 500 m, to nikt nie posprząta tak jak gospodyni.. x x wiekszej bzdury dawno nie czytałam, wyobraź sobie dziewczyno,ze znam kilka rodzin z duzo wiekszymi dochodami i duzymi domami(po 300-350m) i nikt nie ma pani do sprzatania:D ale jak ma sie 2 lewe rece to marzy sie gosposia hehe

Gość gość
to był sarkazm, półgłówku, a "gospodyni", to nie gosposia tylko właścicielka domu:D zresztą nie moja broszka- jak dla mnie, to możesz sobie samodzielnie sprzątać nawet swoją willę w Beverly Hills jak i tak nie potrafisz ciekawiej spędzić czasu albo masz fiksację obsesyjno-kompulsywną

Gość Paninka
Na komiksy "Kaznodzieja", żeby w końcu mieć pełną kolekcję :P

Gość gość
Na porzadne skorzane buty w tym momencie lub jakies dobre perfumy bo zawsze mi szkoda kasy

Gość gość
15:11] [zgłoś do usunięcia] gość to był sarkazm, półgłówku, a "gospodyni", to nie gosposia tylko właścicielka domusmiech.gif zresztą nie moja broszka- jak dla mnie, to możesz sobie samodzielnie sprzątać nawet swoją willę w Beverly Hills jak i tak nie potrafisz ciekawiej spędzić czasu albo masz fiksację obsesyjno-kompulsywną x chyba u Ciebie na wsi mowia gospodyni:D:D w miescie jest właściel/ka, na wsi godspodarz/yni tępa pało j****a

Gość gość
buty za prawie 400zł. wypatrzyłam sobie takie w sklepie, a za pozostałą stówkę 2 paczki puzzli i piwko na wieczór.

Gość gość
uwilebilam pieniadze wszystko bym kupial no bo ojeju no nie przejmuj sie tez mnie to kiedys spotkalo i sie nawet na ten temat sporo wygadalam juz po prpstu wytrzymac nie moglam i tak wyszlo mi http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk

Gość gość
na zrobienie brwi pernamentnie

Gość gość
jezuuu. to wy nie macie na co dzień na takie rzeczy???? na brwi, na dentystę itp zeby jechac do spa.... no ubrania rozumiem zawsze cos nowego sie przyda niezaleznie od kasy:)

Gość margolazlotowlosa
buty,torebka i fajne jeansy.ale pewnie by brakło.

chyba buty.. jakąś dobra książkę do kolekcji... może kurteczkę.. albo jakiś wypad gdzieś na weekend:)