Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKBYŚCIE MIAŁY LUŹNE 500ZŁ NA CO WYDAŁYBYŚCIE

Polecane posty

Gość gość
18:24 chyba nie rozumiesz co, to sarkazm i ironia, ale czego wymagać od baby, która czuje się życiowo spełniona, gdy poleruje kibel do połysku i uważa, że jak ktoś ma sprzątaczkę, to jest tłukiem.. idź może wyszoruj piekarnik, to ci ulży

Gość gość
Kozaki na zimę i jakąs torebkę. Ale pwnie kasy na dwie rzeczy by nie starczyło, więc raczej na buty.

Gość gość
18:41 ty to sie nadajesz bykom jaja kołysac:D

Gość gość
Ja kupiłabym sobie jakiś sweterek i poszła do fryzjera.

Gość gość
Ale nudne jestescie z tymi butami i torebkami... Rzyg Jak zwykle wiekszosc bab ma zero zainteresowan. I chyba to wydawanie kazdego miesiaca po 500 czy 1000 zl na kosemtyki i ubrania to tez bzdury

Gość gość
Na książki, z pewnoscia.

Gość gość
W pierwszej kolejności zaspokaja się potrzeby podstawowe, potem wyższe. Nie wydam na hobby jeśli będe chodzić w dziurawych butach, więc najpierw wydam na kozaki i torebke. hobby musi poczekać. Zrozumiałaś, Jolu?

Gość gość
ja miałam ostanio luźne dwięście i wydałam na totolotka i z dwustu zrobiła sie czterdzieści.

Gość gość
to jakas menda napisala, ktora nie ma kasy na buty i torebki a jej hobby to odwiedzanie lumpeksow:D

Gość gość
Moje hobby to pisanie doktoratu, odwiedzanie lumpeksów to konieczność - i faktycznie nie mam kasy, bo wykształcenie nie jest w cenie.

Gość gość
Nie wydam na hobby jeśli będe chodzić w dziurawych butach, więc najpierw wydam na kozaki i torebke. hobby musi poczekać. Zrozumiałaś, Jolu? x x Czyli 80 % kafeterii nie ma nawet kozaków ani innych butów na zime? w sumie to tak własnie myslałam, ze to bogactwo tu jest wyimaginowane... :p a torebki widac macie dziurawe... Ja bym za 500 zł dodatkowe pojachała gdzies na 2-3 dni, najlepiej w góry pochodzic, ładna jesien teraz

Gość gość
hahahah, jasnee:D Ty i doktorat, najpierw zrób maturę, bo po licznych błędach sądzę,że jej nie masz:D

Gość gość
Nie znam dochodów 80% kafeterii, natomiast u mnie faktycznie z kasą krucho, a kozaki nie wytrzymają kolejnego sezonu. To takie zabawne?

Gość gość
Czyli 80 % kafeterii nie ma nawet kozaków ani innych butów na zime? w sumie to tak własnie myslałam, ze to bogactwo tu jest wyimaginowane.. x x ma:), ale zamiast 3 par, moge mieć 4, w sumie to nie są mi 4 potrzebne, ale czemu nie???:D dlaczego odrazu sadzisz ,ze jak ktos chce kupic buty to ich nie ma:D

Gość gość
Ty i doktorat, najpierw zrób maturę, bo po licznych błędach sądzę,że jej nie maszsmiech.gif ... Naprawdę?

Gość gość
Autorka mogła spytac raczej, co by było jakbysmy miały luzne 50 zł, zeby było b realnie... :p Pamietacie ten serial "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"? O tej nedzy na Slasku, laskach co kazda chciała zrobic kariere modelki, i ich rodzicach? Pamietam jak te stare baby dyskutowały w jednym odcinku, co by zrobiły jakby miały ze 20 zł takie do wydania luzne... Jedna stwierdziła ze by poszła do fryzjera, inna ze by kupiła kilka schabowych... LOL

Gość gość
widac,ze dla autoki to jakas extra kasa, ktorej zwykle nie ma do wydania na siebie:) ja sie nad takimi rzeczami nie zastanawiam, bo nawet nie wiem na co moglabym wydac(jesli chodzi tylko o siebie), mam wszystko i az nadto:)

Gość gość
ma , ale zamiast 3 par, moge mieć 4, w sumie to nie są mi 4 potrzebne, ale czemu nie??? dlaczego odrazu sadzisz ,ze jak ktos chce kupic buty to ich nie ma x x x no wybacz, ale na serio nie ma sensu chyba majac 3 pary butów dokupowac 4... Chyba ze wszystkie 3 sa np. dziurawe. nie lepszy karnet na basen, wyjazd weekendowy, nowy fotel, fajne puzzle do układania, jakies ksiazki, komplet ładnych szachów, stoł do ogrodu , jest tyle rzeczy a wy tylko buty i torebki... masakra

Gość gość
ale po co się nabijać? jakiś procent ludzi na kafe rzeczywiście jest bogata, ale sporo jest biednych i "średniaków"- co widać zarówno po tematach jak i wypowiedziach. z czego się tu śmiać, że ktoś chodzi w znoszonych kozakach? sorry, ale jak się ma 2 czy 3 tys na rodzinę, to nie można pójść i kupić wszystkiego na co się ma ochotę..

Gość gość
nie mam pojęcia, bo: do fryzjera chodze co 3 m-ce, na odrosty do kosmetyczki co 3 tyg kolejnych butow czy torebki mąz by nie przezył:D juz mu pol szafy zajęłam:D do spa jeżdze co 1,5-2 m-ce czesciej nie mam potrzeby na masaze chodze regularnie ubrania kupuje jak tylko mi cos wpadnie w oko kosmetyki jak sie koncza to normalka,ze trzeba kupic

Gość gość
jest tyle rzeczy a wy tylko buty i torebki... masakra ... Jolu, pozwól jeszcze raz: "W pierwszej kolejności zaspokaja się potrzeby podstawowe, potem wyższe. Nie wydam na hobby jeśli będe chodzić w dziurawych butach, więc najpierw wydam na kozaki i torebke. hobby musi poczekać."

Gość gość
sama nie wierzę w to co pisze, ale odłozyłabym na wakacje w przysżłym roku...ja była zakupocholiczka ;)

Gość gość
nie lepszy karnet na basen, wyjazd weekendowy, nowy fotel, fajne puzzle do układania, jakies ksiazki, komplet ładnych szachów, stoł do ogrodu , jest tyle rzeczy a wy tylko buty i torebki... masakra x x na basen chodzę wyjazdy mamy co jakis czas mebli w domu nie musze wymieniac, bo dopiero co urzadzilismy sie stol do ogrodu - juz sie skonczyl sezon ogrodowy a kolejne buty to pojscie na łatwizne, mam same czarne i brazowe, to bym sobie walnęła rude:D

Gość gość
ale po co się nabijać? jakiś procent ludzi na kafe rzeczywiście jest bogata, ale sporo jest biednych i "średniaków"- co widać zarówno po tematach jak i wypowiedziach. x x ja sie absolutnie nie nabijam, ze ktos biedny... :) smieszy mnie tylko jak ludzie udaja bogatych, a nei maja nawet na buty. Chyba jestes na tym forum od niedawna ze nie rozumiesz. Tu sa całe topiki, ze np. kurtka za 150 zł to jest dla nedzarzy, ze buty za 400 zł to niska cena, a jak sie spyta o zarobki, to wiekszosc ma 4-5 tys... wiec po prostu z tego polewam, chyba to niegospodarnosc, ze za te 5 tys co tu kazda zarabia, nie daje rady kupic butów... :p

Gość gość
ze buty za 400 zł to niska cena, a jak sie spyta o zarobki, to wiekszosc ma 4-5 tys... wiec po prostu z tego polewam, chyba to x x a Ty myslisz,że na kazdym temacie piszą te same osoby???

Gość cztery z plusem
na nic. odlozylabym na konto na ktorym sie zbiera kasiorka na fajne rzeczy ale drozsze niz 500 zl.

Gość gość
a Ty myslisz,że na kazdym temacie piszą te same osoby??? x x nie , wrecz przeciwnie :) gdyby pisały w kazdym te same, to by jeszcze jakos sprawe tłumaczyło

Gość gość
na nic, na mnie kasa nie robi wrażenia, chyba,ze mogłabym za nia nowy kręgosłup kupic:)

Gość gość
pytam, bo tak bez sensu napisalas ja nie pisze w tematach o lumpkach, jak za 10zł zrobic obiad, jak oszczedac, bo mnie to nie dotyczy:) dlatego są tematy dla"bogatszych" i "biedniejszych" wiec raczej nie ta sama osoba pisze,ze na 3 tys na 4 osoby i o wyjeżdzie na Kube, wiec czego tu nie rozumiesz???

Gość gość
za 500 mozna kupic srednie akwarium z wyposazeniem, mate z ozonem do hydromasazu do wanny, podkrecic komputer, jakas fajna duza rosline, nowy monitor, jest masa rzeczy, kazdy lubi co innego. Albo duzy zestaw uzywaneych klocków lego do zabawy cała rodzina