Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKBYŚCIE MIAŁY LUŹNE 500ZŁ NA CO WYDAŁYBYŚCIE

Polecane posty

Gość gość
Wiesz, ja mam znajomych w wieku podobnym i każdy ma kredyt - przynajmniej mieszkaniowy. Nie znam osoby, która w tym wieku byłaby "dorobiona". Musisz obracać się w wyjątkowym gronie. Pewnie należysz do tych kafetryjnych 20% bogaczy... x x wiekszosc prowdzi swoje lub rodzinne biznesy

Gość gość
ale czym tu sie chwalić??? znajomymi??? ale żeś palnęła:) i tak nie znasz ani mnie ani znajomych...przykra jestes:D

Gość gość
bym dołozyla drugie tyle i kupila sobie plaszcz Monclera, z***biscie mi sie podoba:)

Gość agataconogazamiata
ja bym wstawila auto ma myjnie(koszt 250zł), po przez 2 lata po łepkach sprztam sama:D a za resztę jakies wdzianko:D

Gość LemonD
Ja tam nigdy nie mam problemu na co wydać :D chociaż ograniczam się żeby i oszczędności jakieś były. Jak coś mi potrzebne to kupuję, jak nie to odkładam kasę. Teraz zamówiłam dwa komplety pościeli do sypialni, dwa prześcieradła, sweterek i fajne, dobrej jakości rajstopy na zimę. Koszt 480 zł, paczka przyjdzie pewnie jutro. Sama się zastanów co Tobie jest potrzebne.

Gość gość
na to, co mam w planach kupic, czyli perfumy i krem(razem wlasnie 5 stow to wyniesie)

Gość gość
na nic, nie lubie na siłe wydawac jak nic akurat nie potrzebuje, a kupowac ubrania bo wlasnie ma sie kase:D to idiotyzm ja lubie spontaniczne zakupy a nie złapac 5 stow i w miasto:D

Gość gość
uwazam tak samo jak "gość" wyżej . . sorry, ale jak ktos na co dzień ma kase na swoje wydatki to nie podnieca sie 500zł ekstra:D, kupuje sobie co i kiedy chce

Gość gość
na nic, odkładam na wyjzad w gory:), no ja za bogata to nie jestem:D

Gość gość
jak to na co??? ta biedota na długi by przeznaczyla:D a nie ma siebie:D . a ja to bym sobie torebke Guess kupila;)

Gość gość
jak kazda normalna babka na torebke i buty . . smieszy mnie,ze te tepaki mysla,ze jak ktos kupuje buty i torebke tzn.,ze tego nie ma:D nic bardziej mylnego:D ja mam 32 pary butow i 21 torebek

Gość gość
na ubrania, ktorych w sumie nie potrzebuje, ale cos nowszego zasze sie przyda

Gość gość
troche malo jak na jakis konkret, perfumy moze narcizo rodriguez for her, kosztuja kolo 400 chyba, a tak jakby nie patrzec pewnie poszloby na przezarcie:p

Gość gość
kiedys bym rozwalila ale dzisiaj odloze, aby miec na nagly wypadek. np pękł mi ząb i trzeba wybulic tysiaka...

Gość kupilabym sobie
jakis lepszy sprzecik grajacy do auta,dolozylabym i cos fajnego bym kupila

Gość gość
na perfumy, zwykle kupuje za 250 a bardzo podoba mi sie zapch za 440zł Prady, piekny

Gość az az az
ja bym sobie kupiła włosy (dopinki naturalne) 300 zł :D i spodnie <3 i może paski wybielające na zęby :D

Gość gość
na coś fajnego do mieszkania. jakieś ładne i praktyczne pierdółki, żeby było fajniej w kuchni, dziennym, kibelku...

Gość kokox
na wyjazd , wycieczkę

Gość mkjkjhjkh
nie wiem w sumie, bo mogę sobie co miesiąc pozwolić żeby coś kupić, bo nie żyjemy od 1 do 1. chyba bym po prostu zapakowała torbę, dorzuciłąbym do tego jeszcze parę groszy i byśmy wyjechali na weekend do spa :)

Gość gośćjuikj
Jakies fajne Zabiegi kosmetyczne:) dluzej zachowac mlodosc:)

Gość gość
Na buty, getry i koszulkę do biegania.

Gość gość
luźne ;) jakieś nowe określenie nic mam wszystko 😘 a nawet więcej niż się spodziewałam