Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PorzeczKinia

Jak zadbać o urodę przed dużą imprezą

Polecane posty

Gość PorzeczKinia

Witajcie, Kochane i Kochani! Za dwa tygodnie mam duże przyjęcie, na którym chce wyglądać olśniewająco. Jestem już na dość restrykcyjnej diecie, aby wyglądać jak najlepiej w sukience, ale wiadomo - ubranie to nie wszystko. Chciałabym was spytać o sprawdzone metody na poprawę urody przed takimi wyjściami. Maseczki, zabiegi, peelingi itp. Szczególnie chodzi mi o włosy i dość suchą skórę, którą niestety posiadam, a chciałabym aby wyglądała lepiej.

Gość gość
O elokwencję też zadbaj :D

Gość PorzeczKinia
Ah, o to się martwić nie muszę.

Gość gość
Miesięcy zaniedbań nie nadrobisz w dwa tygodnie.

Gość gość
Hmm... wiele salonów kosmetycznych oferuje mnóstwo zabiegów upiększających, może warto się przejść? ;) W Esther Beauty masz zabiegi oczyszczające, albo właśnie poprawiające kondycję skóry i co ważniejsze w przystępnej cenie. ;) A zniżkę można zdobyć jeszcze inaczej. Jeśli polubi się ich fanpage to można wygenerować kod rabatowy na 30% ;)

Gość gość
Zależy skąd jesteś. Polecam zrobić porządny zabieg nawilżający w salonie kosmetycznym połaczony np.z peelingiem z kwasem migdalowym. W Poznaniu mogę polecić salon Beauty Premium na os. tysiaclecia 30. Zawsze po zabiegu dostaję kilka próbek kosmetyków :)

Gość gość
Jeśli masz suchą skórę i włosy, to polecam olej arganowy. Na włosy najlepiej na całą noc po uprzednim ich zwilzeniu, na buzię też na noc bądź jako dodatek do kremu.

Gość gość
Spamer spamerem pogania.... :o

Gość gość
Jezeli poradę uwazasz za spamerstwo to napisz jak podać nazwę dobrego produktu lub miejsca? Ja akurat z tego typu porad jestesm zadowolona i chętnie zaglądam do róznych linków. Nie oznacza to, że za raz muszę skorzystać.