Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem 26 letnią panną i mam problem. Od ponad roku spotykam się facetem i od jakiś 7 miesięcy sypiamy razem. Niestety... o ile on ma satysfakcję, o tyle ja orgazmu nie mam. Jak sama się ze sobą bawię spoko, są nawet 2-3. W związku z tym mam pytanie... to ze mną coś nie tak, czy raczej z nim. Dodam, że on szybko chce przechodzić do rzeczy, a jak mu powiem by się troszkę postarał to z łaską 2-3 minuty gry wstępnej.

Trafił Ci się seksualny egoista. Powinien Cię pieścić dotąd aż doprowadzi Cię do takiego stanu że to Ty będziesz chciała żeby już przeszedł do rzeczy i będziesz go o to prosiła. :)

Gość gość
A jak Ty chcesz osiągnąć satysfakcję z seksu, skoro facetowi kompletnie na Tobie nie zależy... nie wyobrażam sobie aby iść z dziewczyną do łóżka i nie mieć ochoty na to aby pieścić jej ciało centymetr po centymetrze... albo z niego egoista który ma gdzieś Twoje potrzeby, albo jest z Tobą wyłącznie dla seksu. Twój błąd że mu na to pozwalasz!

Gość Dorothea105
własnie, powinien tak długo cię pieścić i rozpalić żebyś sama go prosiła coby wszedł w Ciebie i tam skończył, ale nie zrobisz z raka ogiera, poszukaj sobie bardziej utalentowanego manulanie i oralnie chłopaka

Gość gość
Pendzior nudny już jesteś z tym jechaniem po swojej żonie:O Widocznie nie pasowałeś jej łóżku i tyle, przyjmij to na klatę a nie piepszysz miesiącami jaka to zimna byla. Źle to świadczy o tobie jako mężczyźnie

Nie piszę tego złośliwie o niej, tylko jak było. To nic w porównaniu z tym, co naopowiadała o mnie znajomym i rodzinie. A tłumaczy to tym, że przecież mówi tylko jak było.

Gość gość
No właśnie...a co naopowiadała o Tobie rodzinie ? Jaka jest jej wersja Ciebie w tym związku, bo znamy tylko z Twojej idealnej strony ;-) .

Szczegóły naszego pożycia. Bo na nic innego skarżyć się nie mogła. Ojca już nie mam, bo wg niego powinienem ciągnąć ten wózek, a sam odszedł. W sumie dobrze, bo kawał ch... z niefo był. Ale miałem z nim dobry kontakt później. Brat też się odwrocil bo nieładnie nazwałem jego żonę po tym jak zaczęła mieszać się w moje życie. Ogólnie wyszło dobrze, bo przynajmniej pozbylem się fałszywych osób z mojego otoczenia. Nikt nawet nie zapytał mnie jak było.

Gość gość
No to niefajnie z jej strony. Myslę,że jeśli oboje mielibyście się męczyć w tym związku,to lepiej, że się rozstaliście,macie szanse poznać kogoś odpowiedniego dla siebie. Powodzenia Pendzior:)

Gość gość
Zraniona raczej, nie zła :)