Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma co sie obrazac

dziewczyny z facetami z azji co w ogole macie wspolnego ze soba

Polecane posty

ja nie pytam zlosliwie mnie to poprostu ciekawi jZapoznalam takie jednego i on caly czas opowiadal o swojej religii a ta religia to jakies mity wierza np ze bog pokonal olbrzymow albo maa boga od wiatru maja boga od pieniedzy jakis tam ich bog mial szesc zon do tego nie je w ogole miesa jada same warzywa owoce i orzechy oprocz tego nic nie wiem o swiecie nie wie nic o polityce ja nie wiem jak mozna sie zwiazac z tak odmiennymi ludzi jak chodzi o kulture na cale zycie slub z nimi ? nie wiem jakos tego nie widze w rozowych barwach

Gość gość
Nie odpowiedzą Ci bo : -są z nimi dla kasy -są z nimi by związać koniec z końcem -nikt inny ich nie chciał (te najbardziej będą hejtować ) -same nie maja nic do powiedzenia ani wiedzy o niczym więc taki partner ich nie razi -pochodzą z krajowej podklasy /patologii więc to że nie pije i nie bije to już maja za olbrzymi sukces ,reszta jak pw.

Gość milk praline
Te co z nimi sa nie chca sie wypowiadac bo to jest prawda Ta nacja oni sa prosci nic wiele nie wiedza o innych kulturach zero zainteresowan Tylko zjesc wysrac sie i isc spac albo upaprac farba jak maja jakies swieta Do pracy tez sie nie garna Falszywi jak czuja korzysci to ci beda tak przychwalac

Gość fiefjurka
Od kiedy Azja to jeden kraj a Azjaci to jedna nacja? Wam się chyba już wszystko w glowach pomieszalo.

Gość gość
fiefiurka to moze ty sie wypowiesz o czym ze swoim ciapolkim rozmawiasz wieczorami lamanym angielskim

Gość fiefjurka
Haha nie badz śmieszny... Jedynymi Azjatami z ktorymi się przyjaznie to Japończycy. Mają inne tradycje ale nie przeszkadza mi to w relacjach z nimi bo zainteresowania mamy podobne. Poza tym to ze większość ludzi na kafe ( w tym także ty) mówi lamana angielszczyzna i twierdzi ze Azjaci to ciapaki to już nie mój problem tylko wina waszych małych mózgów i brakach w edukacji :( .

Gość gość
hmmm Japonczykow jest malo w UK a jakie nacje przewazaja: pakistancy, hindusi, filipiny akurat ja ang mam bardzo dobrze opanowany akurat w tej kwestii nie ma watpliwosci 9 lat nauki w Polsce + tutaj nauka miedzy ludzmi

Gość fiefjurka
Ja co do swojego angielskiego też nie mam watpliwosci i nie bedzie mi jakiś zakompleksiony robak z malym ego ( i pewnie jeszcze z czymś innym małym) ublzal w tym temacie. Fakty są takie że ciągnie swoj do swojego, jesli wasze jedyne doswiadczenia to Hindusi z lamana angielszczyzna to nie dziwie se ze nawet wam do głowy nie przyszlo ze w Azji sa też inne kraje. No cóż...

Gość zona Hindusa
"Nie odpowiedzą Ci bo : -są z nimi dla kasy -są z nimi by związać koniec z końcem -nikt inny ich nie chciał (te najbardziej będą hejtować ) -same nie maja nic do powiedzenia ani wiedzy o niczym więc taki partner ich nie razi -pochodzą z krajowej podklasy /patologii" ---- -Oczywiscie, ze dla kasy, w koncu oni taaacy kasiasci sa ;) -Oczywiscie, zeby związać koniec z koncem. Zadna milosc absolutnie nie wchodzi w gre w tym przypadku. Prawdziwe miłości zdarzają sie jedynie pomiędzy parami polskimi, co oczywiscie widac. I słychać. - Dokladniej - zaden przystojny, wyksztalcony i szarmancki Polak mnie nie chcial, jak najbardziej ruszylam ze łzami w oczach na łowy Hindusa - Sądzisz innych wedlug siebie? To moze najpierw trzeba bylo sie wyksztalcic a no i dowiedzieć sie jaka jest roznica miedzy krajami azjatyckimi, to moze bym i z toba pogadala. - oczywiscie wszystkie żony Azjatow (pisze Azjatow, bo jak wiemy nie odrozniasz jeszcze azjatyckich państw) to patologiczne elementy, kobiety ze wsi, brzydkie i zakompleksione, ktore codziennie hejtuja na kafeterii, co oczywiście również widac po postach ;) --- P.S: Autorko, radze poćwiczyć polska pisownie. Bo jeszcze pomysle, ześ wyksztalcona.... ;) ;)

Gość gość
nie wiem jak mozna wziac slub z jakims kurduplowatym pakistancem z kozia brodka i co chodzi w pizamie na codzien hahahaha

Gość gość
zona hindusa wpolczuje meza w swoim polskim grajdole juz sie z nim pokazalas ? czy ukrywasz nadal to malzenstwo przed krewnymi

Gość zona Hindusa
"zona hindusa wpolczuje meza w swoim polskim grajdole juz sie z nim pokazalas ? czy ukrywasz nadal to malzenstwo przed krewnymi" --- Ojej, dziekuje za troske. Az sie wzruszylam. :) Malzenstwo nadal ukrywam po tylu latach, bo to przecie wstyd na tej mojej wsi. Ja sie tylko wyładowuje na kafeterii (jak to tam bylo, hejtuje) a mojego meza nie wystawiam na pokaz w Polsce. Jeszcze jakas samotna tipsiara z kafeterii by sie na niego rzucila ze swoimi akrylami... ;)

Gość gość
19:13 Zapomniałeś o klapkach, bo oni do tych piżam noszą jeszcze klapki na gołe, śmierdzące, obdarte giry. Na zewnątrz 0-5 stopni, leje wieje a ci łażą tak poubierani :O Swoje dzieci też często tak ubierają... Za to latem nieraz widziałem ich w czapkach zimowych. Oni mają coś nie tak z głową :O

Gość gość
dokladnie jak sie ubiora w te swoje szmaty to nieraz tak wygladaja jak by z wariatkowa wyszli do tego klapki albo sandaly w zimie przeciez tu nie ma upalnego klimatu te ich kobieciny takie niezadbane paznokcie brudne wlosy tluste , brwi zrosniete bez gustu ubrane a obwiesza sie naszyjnikami kolczykami pierscieniami i mysla ze sa cudne

Gość gość
Tylko młode są jeszcze w miarę ładne, niektóre nawet bardzo zwłaszcza jak o siebie dbają ale te stare Hinduski czy Pakolki to masakra jakaś, mogłyby grać czarownice w bajkach :O Oni wszyscy bez gustu łażą, ubrani byle jak, żreją byle co, śmierdzą jak stare capiska. Nic dziwnego, że Europa to dla nich raj, u siebie wypasaliby kozy albo wypalali krowie placki na opał :O

To ja autorka ejj pytanie jest do dziewczyn w zwiazkach z facetami z azji a wy tu wypisujecie ze w klapkach chodza w zimie :-) co do tego to anglicy tez tak chodza zwlaszcza japonki w zimie sa popularne

Gość gość
Anglicy ? Bredzisz, może kilku chavsów albo jakichś patoli z councilowskich dzielnic. U ciapatych to każdy łazi tak poubierany

Gość gość
Nie wiem skad wy bierzecie tuch azjatow, pracuje z kilkoma i ubieraja sie normalnie, sa wyksztalceni, podrozuja. Tylko ze oni sa managerami w miedzynarodowych korporacjach a nie w sklepiku na rogu i tacy Polacy w fabrykach to dla nich plebs.

kto to jest patol ?

Gość gość
He He ...żona Hindusa jedna odpowiada . Szkoda że innym zarzucając brak wykształcenia sama ma problemy z polską pisownią. Pod latarnią najciemniej . Japsów wyłączamy z dyskusji Są raczej hermetyczni mają bogatą specyficzną i wyrafinowaną kulturę .Do tego czyści schludni , górna półka jeżeli o to chodzi. Co innego ci inni... O ile można zrozumieć związek np .z Hindusem wykształconym na dobrej uczelni w UK mającym spory zasób kultury wiedzy itp. to co innego półanalfabeci z którymi Polki się wiążą. Troglodyci o poziomie kultury odpowiadającym Europie 1000 lat temu . Do tego łamany angielski wystarczający ledwie do porozumienia w podstawowych sprawach bytowych. Co wy w nich widzicie? Samczość ? A co do dziwnych ubiorów to fakt . Też do tego że zwł. kobiety na starość wyglądają niedobrze . Ten kto porównał stare Hinduski czy Pakistanki do bajkowych czarownic trafił w sedno-czyżby autorzy rysunków tym się inspirowali? Zresztą nawet nie chodzi o starość już 40 latki wyglądają u nich jak matki swoich polskich równolatek. Panie które sie z nimi wiążecie pamiętajcie że dziecko może być podobne ( a będzie bo europejskie geny są recesywne) do takiej babki Hinduski ...prędzej niż do mamy Polki.

ten gosciu co zapoznalam tutaj to nawet przystojny nie mozna powiedziec studiowal tu ale tylko part time ma dobraprace ubiera sie normalnie ale poglady ma jak ze sredniowiecza

Gość gość
23:13 Jak to skąd ? Przejedź się po Slough, Southall to sam zobaczysz Oni może do pracy ubierają się normalnie, bo tego wymaga kodeks i etyka ale wystarczy wyjść na ulicę popłudniami albo w porze tych śmiesznych modłów. Jeden czy dwóch ciapków managerów nie czyni z nich normalnie wyglądających i ubierających się jak ludzie a nie flejtuchy

Gość gość
Niektóre są z Europejczykami.

Gość gość
cda.pl/video/1750001/Seks-analny-z-koza ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahah

Gość zona Hindusa
"żona Hindusa jedna odpowiada . Szkoda że innym zarzucając brak wykształcenia sama ma problemy z polską pisownią." --- Doprawdy? Ciśnij przykladami dziecko na podparcie swoich argumencików. :) ---- Co najśmieszniejsze - najwięcej maja do powiedzenia bardzo mlode osobki, ktore w zadnym w tych obrazanych krajow nigdy nie byly. Nasze panie kolo 50 tki tez nie wyglądają pieknie. Figura jak u pingwina, z opuchlizna okolobrzuszna, z bardzo czesto okropnym uzebieniem lub jego brakiem (pod tym względem jestesmy w czołówce Europy), fatalnie ubrane, twarz cala w zmarszczkach. Hinduski sa piekne. Nie maja predyspozycji do zmarszczek nawet w dojrzałym wieku i nie potrzebują do tego skalpera czy botoksu. Co do pakistanskich klapek - nie wiem jak tam u was w tej Anglii calej jest, ale jakbyscie urodzili sie w kraju, w którym zawsze jest goraco to tez byscie nosili klapki. Im po prostu jest cieplo w stopy. Zawsze. Jedni chodza w klapkach, inni z piwem w reku... coz za problem? ;) A swoja droga - jak sie czujecie, fani kopaczy, po kolejnej przegranej? Tym razem z Anglikami ;) Takie komentarze czytalam przed meczem od gierojnych Polaczkow, ze "ciapatych Anglikow" rozniesiemy w pył. Ze jak można grac z czarnuchami... No i proszę. Druzyna angielska skopala wam tyłki az miło. Jak zwykle, mocni w gadce, ciency w dzialaniu. ;) ;)

Gość milk praline
widze zono hindusa ze juz nie czujesz sie Polka ale moze kiedys zacznie ci przeszkadzac ze nie masz polskosci na codzien ani w domu ani w otoczeniu cieszenie sie ze Polacy przegrali mecz tez jest dla mnie dziwne czyli kibicujesz juz hindusom jak graja w hokeja na trawie ?

Gość gość
kazdy sobie partnera wybiera czy partnerke ja mam pana z azji i jest super od 13 lat klapek nie nosi nie bije i nie pije jak to wam sie wydaje:) ps lecza sie u niego poloea londynu

Gość zona Hindusa
"cieszenie sie ze Polacy przegrali mecz tez jest dla mnie dziwne" --- A co, może mam plakac z tego powodu? To nie Polacy tylko polscy kopacze, jak juz. Chodzi mi o to, ze przed meczem byli tacy, ze ho ho, komentarze od jakichs nastoletnich fanow, ze rozniesiemy w pył "ciapatych Anglikow" a teraz po słodkiej przegranej (jak zwykle) siedzą cicho jak mysz pod miotla. I jak tu nie miec z tego beki? ------ "czyli kibicujesz juz hindusom jak graja w hokeja na trawie" --- Twoja 'wiedza' mnie powala na łopatki :D Po pierwsze - Hindusom/Indusom. Z wielkiej litery panno. Po drugie, Hindusi nie graja w hokeja na trawie, drogie dziewcze. Tak jak pisalam wcześniej, zerowe pojęcie o temacie a najwiecej do powiedzenia. Doucze cie dzis troche. Hindusi graja w krykieta i sa w tym bardzo dobrzy. Przynajmniej nie daja sobie tyłka skopac byle komu ;) Ja za krykietem za bardzo nie przepadam, ale jesli Indie graja przeciw jakiemus innemu panstwu, to i owszem, kibicuje Indiom. No z Polakami jeszcze im sie nie zdarzylo zagrac.... A nie przepraszam, raz grali i oczywiście Polacy przegrali. Cos jeszcze chciałabyś sie dowiedziec? :)

Gość gość
jedyne w czym Polacy sa dobrzy to p********ie na forum zaslaniajac sie monitorem i plucie na inne nacje. Jesli chodzi o reszte to dno i kilo mulu