Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwumiesięczniak spi po osiem i wiecej godz w nocy martwić sie pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Nie przeszkadza mi to ze spi :P tylko co z jedzeniem?? Wówczas w dzien je dośc malo, mniej nic zalecana ilość na mleku. Pije pepti. Dobowo ok 600ml wiec malo. A wczoraj nawet nie 600 :( 5x je BUDZIC??>?

Gość gość
Ciesz się. Moja córka tak samo długo spała, ale jak miała 3,5 miesiąca nagle zaczęła się budzić co godzinę/dwie i trwa to już dwa miesiąca ;/

Gość gość
Nie no, ciesze sie ze spi. Tylko jak pisze - martwie sie tym jedzeniem. Zeby w dzien nadrabiała to ok niech i 12h spi :P To moje drugie dziecko ale pierwszy raz taki spioch mi sie trafił (pierwsza góra 3h jednym ciagiem spala tylko czy dzien czy noc). I wiem ze sie 100x moze jeszcze odmienic z tym spaniem, wiem :)

nie martwić się tylko cieszyć ! Jeśli dziecko przybiera na wadze to wszystko jest w porządku :) A Ty jesteś szczęściarą, która może się wyspać :)

Gość gość
pozazdrosciic, ja do mojego syna to co godzine wstaje :(

Gość gość
No a te 600 i mniej to ok? Czy przybiera okaze sie na szczepieniu na niecaly msc

Gość gość
też tak miałam że córa po jakiś 6 tygodniach się wyregulowała ładnie i spała do 7 rano, spotkałam sie z opinią że powinnam budzić choć na picie wody, no ale bez przesady.... byłam tak zadowolona że mogalm spać / zresztą spałam jak kamień przez to, więc nie było mowy o nocnych pobudkach :) Córka rośnie zdrowo.....

Gość gość
Hehe a wyspac sie i tak sie nie wyspie, bo starsze dziecko prawie 3l sie budzi w nocy, wiec mi jak to sie mowi wsio rybka - bo i tak wstaje :P

Gość gość
aha, ja też czekałam że to jej się odmieni i po prostu przestania tak ładnei spać..a tu mija rok i dalej ta mała ceni sobie nocny porządny wypoczynek....

cześć, ja miałam tak samo. Spała mi córka elegancko w nocy, aż sama wyciągałam na jedzenie ok 24 , bo inaczej by mi piersi eksplodowały. No i mała słabo przybierała na wadze, więc w nocy wciskałam pokarm przez sen ok. 23-24 (przed moim zaśnięciem). Mówiono, ze sama sobie szkodzę bo przyzwyczaję do nocnego jedzenia. Nie wpłynęło to na nią w żaden sposób, nie budzi się w nocy na jedzenie do dziś, a ma prawie 10-mcy. Obserwuj wagę. Ja bym dokarmiała w nocy jeśli będzie chciało jeść.