Śpiąca król...caryca 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PomponBoży napisał: Ty się libedem nie wykręcaj. Ja za ciebie normy wyrabiać nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A może leżak jest normalny a wszyscy inni zwariowali? Trzeba to przemyśleć dogłębnie bo moze to co widzimy to matrix może tak ale ja bym się z nim na życie nie chciał zamienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: może tak ale ja bym się z nim na życie nie chciał zamienić Życie za wegetację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Nie mogę mieć 4 bo mnie libedziarze zajebiom za urojone socjale. jak już masz 3, a od 4 masz emeryturę od Państwa to w sumie logicznie i rozsądnie byłoby skorzystać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: może tak ale ja bym się z nim na życie nie chciał zamienić Nikt by nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: one przychodzą odetchnąć Chyba tak i nie dać się zwariować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: jak już masz 3, a od 4 masz emeryturę od Państwa to w sumie logicznie i rozsądnie byłoby skorzystać No i właśnie o to mi chodziło. Co mi po tej emeryturze skoro i tak składki emerytalne muszę płacić? Przy 4 mnie z tego nie zwolnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak już masz 3, a od 4 masz emeryturę od Państwa to w sumie logicznie i rozsądnie byłoby skorzystać Dokładnie. Byle zdrowe było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: No i właśnie o to mi chodziło. Co mi po tej emeryturze skoro i tak składki emerytalne muszę płacić? Przy 4 mnie z tego nie zwolnią. zawsze można jakoś obejść na umowę zlecenie ze składkami na NFZ ale bez emerytalnych? teraz masz zniżki w Lidlu na KDR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 578 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: może tak ale ja bym się z nim na życie nie chciał zamienić Ja też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: zawsze można jakoś obejść na umowę zlecenie ze składkami na NFZ ale bez emerytalnych? teraz masz zniżki w Lidlu na KDR Mam ciągnąć tę umowę zlecenie do 60? U kogo? Tiaaa i wszystkie lidle kupę kilometrów ode mnie A w Bricomarche nam ostatnio około 20 groszy zniżki wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach