Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o tych meblach do pokoju chlopca

Polecane posty

Gość gość
meble w porządku, tylko dla chlopca ja bym wziela w kolorze albo ciemniejsze

Gość gość
jak dla mnie ok. przy białych mebelkach ze wwstawkami carsa możesz kombinować z kolorem ścian, a w kolorze nie zawsze się skomponują z Twoim pomysłem.

Gość gość
Mnie się bardziej podobają te z zoo "sawanah" czy "safari" nie pamiętam.. i takie jedne, beżowe... I kupiłabym, gdyby nie były tak cholernie drogie!!! Ich cena zwala z nóg.

Gość gość
Wiem ze cena powala ale zalezy mi zeby lozko mialo 120szerokosci. Corka ma z meblika orchidee silver i naprawde jestem z nich zadowolona. Ja porzadnie wykonane i nie zaluje z wydalam na nie moje 3 pensje.;/ teraz chce kupic synowi cos solidnego ale tak jak pisalam zalezy mi zeby lozko bylo 120.

Gość gość
Mebelki bardzo ładne...myślę że spokojnie do 6 lat wystarczą...bo jak szkoła to inne wymagania:):):)

Gość cie zarna
My kupilismy dla chlopca serie oceanic, ale uzywane bo ceny sa zabojcze. Wygladaja super i sa solidne, nie to co te wszystkie inne badziewiaste

Gość gość
A moze znacie jeszcze jakies inne firmy co robia tak pozadne mebelki? Z chcecia poogladam.

Gość gość
brzydkie nie są ale te naklejki czy rysunki tandetne i nasrane ich za dużo ,ładne były by bez niczego albo z małym znaczkiem na meblu .

Gość gość
moim zdaniem są świetne. Myślę że bd odpowiednie dla chłopca do 9 lat

Gość gość
Do 9 lat na pewno nie, bo tam nie ma biurka. Do zakończenia przedszkola, później raczej nie.

Gość gość
no gdzie dla 9 latka jam syna w tym wieku ,nie wyobrażam sobie go w pokoju z naklejkami cars on zresztą sam siebie też nie wyobraża .

Gość livvy
Nie ma co się pakować w takie meble. Lepiej wziąć coś neutralnego, żeby ich nie zmieniać jak dziecko urośnie i nie będzie chciało mieć takich dziecinnych klimatów w pokoju, a was być może akurat nie być stać w tym momencie na kolejne, bo tak też może się zdarzyć. Co wtedy? Wiesz charakter pokoju można zmieniać dodatkami, ale bazę lepiej zostawić neutralną, żeby się szybko nie znudziła.