Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie loguje sie

Rzomowy w toku o niepłodności wczoraj

Polecane posty

Gość gość
nie loguje się - To też Suzuki :D

Gość gość
to od Harleya tępoto...niby siedzisz w temacie motocyklowym, a prostych wyrazow nie znasz:D chyba sie rozmarzylas o tym motorku hahahah

Gość nie loguje sie
Tobie, jako żonie motocyklisty wypada znac te nazwy :P A mąż często jeżdzi ? Mój chciał sobie kupic ale nie pozwolilam, jezdzi rowerem :D

Gość gość
co sobota z kolegami jeżdza gdzieś

Gość gość
hayabusa to motocykl od suzuki, a nie od harleya :D

Gość gość
nie loguje się - teraz to rzadko, bo czasu nie było z czego jestem bardzo zadowolona. A na motocyklach się nie znam kompletnie i ich nie lubię. Mimo wszystko przebywając w tym towarzystwie, a jest to właściwie i praktycznie towarzystwo tylko motocyklowe coś tam wiem i wiem na pewno, ze Hayabusa jest od Suzuki :)

Ten program to w większości ustawka. Kiedyś po głosie poznałam tam kobietę, która potem w pewnym serialu grała rolę drugoplanową, a miała bardzo charakterystyczny głos i kiedy dokładnie się przyjrzałam poznałam, że to ta sama osoba tylko w peruce :o

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość hayabusa to motocykl od suzuki, a nie od harleya . .. hahaha, w google wyczytały i madre, spytajcie sie meżow lepiej

Gość gość
No pytałam właśnie kolegi, który takowy posiada :)

Gość gość
Kinga, w jakim serialu? Dlaczego ja czy Truden sprawy/ Tam nie grają zawodowi aktorzy, tylko amatorzy własnie...

Gość iPoCoTo
jaka ustawka???? kolezanka byla i do dzis jej sprawa w sadzie sie toczy ktora zalozyl jej wojt tej miejscowosc o osmieszenie

Gość gość
A dlaczego o ośmieszenie? Co tam nagadała? :D

Gość gość
wy jednak jestescie naprawde naiwne, niedawno byl artukul na Wp, poszukajcie w archiwum i poczytajcie, dziewczyna juz wam wczsniej pisala i tak to własnie wyglada

Gość gość
Tak oczywiście 🖐️ tak samo jak i Hayabusa jest od Harleya, a nie od Suzuki :D

Gość gość
na motorach to ja sie nie znam wcale:D o co ci chodzi??? pisze do tematu:)

Nie w takim :) wydaje mi się że to było w jakiejś Majce, albo czymś podobnym i tak kobieta grała tam taką sąsiadkę w średnim wieku i miała taki "chrapociaty" głos, bardzo charakterystyczny.

Nie no, nie mówie że wszyscy są podstawieni :) sama znam osobę, która była w odcinku o unieważnianiu małżeństw i naprawdę jest po unieważnieniu małżeństwa. Ale to było dawno i wtedy pewnie nie było potrzeby organizowania aktorów :) a teraz, przy tych wszystkich tematach trudno sobie wyobrazić żeby do każdego odcinka znaleźć chętnych do opowiadania głupot o sobie :D dlatego też od kilku lat oglądam ten program sporadycznie

Gość gość
ja dokladnie to samo napisalam, jak nie ma chetnych do danego odcinka brane sa osoby niezwiazane z tematem, jesli sa chetni opowiedziec z autopsji to oni sa w programie i za duzo wieksza kase