Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WłosyWKolorzeZłota

Byłam na pierwszej randce z facetem z Sympatii PEWNIE SIĘ WIĘCEJ NIE ODEZWIE

Polecane posty

Gość gość
tu Nova;p U nas takie randki kosztują od 30 do 50 zł. Nie jest tak źle;p Poza tym warto zainwestować raz, dać sobie szansę. Właśnie też myślałam o tym jak o żałosnej sprawie, ale..moja koleżanka i kolega byli i byli mega zadowoleni:) Ponoć fajni ludzie, na poziomie, dobra atmosfera. Bardzo chwalili jednym słowem:) Co do włosów to rzeczywiście się sprawdza. Blond przyciąga bardziej- mam więcej odsłon i wiadomości niż wcześniej- byłam już i czarna i ruda;p Ale to pomaga tylko przy 1 wrażeniu niestety;p

Gość gość
wydaje mi się, że ten kolor kojarzy się z młodością i taką witalnością facetom;) A co u Ciebie Włosy? Jak tam Twój związek?:) Opowiedz coś o tym panu;)

Gość asiulka101
może kupię sobie perukę;)

mnie się blond kojarzy z uległą biedną istotką, znacznie bardziej wolę urodę brunetek, dla mnie to bardziej seksowne i wyraziste - i żałuję że nigdy takiej nie będę miała :(

Gość asiulka101
nie kazdemu blond pasuje. ja po rudych mialam taki sredni blond i zlesie czulam, mam ciemne brwi i wydawalo mi sie ze to one sa najbardziej widoczne na mojej twarzy ;) Ja juz niedlugo pozbede sie okularów i ciekawa jestem czy to cos zmieni:) co do okularow tez sa rozne zdania, w jakims temacie bylo wlasnie ze moga przeszakdzac w poznawaniu facetow. ciekawe czy sie cos zmieni ale i tak wydaje sie to glupie bo ja bym chciala zeby ktos pokochal mnie taka jaka jestem, z okularami i czarnymi wlosami...

Gość gość
wiadomo każdy ma swój gust;) ważne jest komunikowanie siebie wg mnie.tj. ja szukam osoby opiekuńczej, czułej- staram się więc wyglądać delikatnie. zrobiłam jasne włosy(które pasują mi do cery), maluję się subtelnie, ubieram zwiewnie-kobieco. mam taki etap, że poszukuję faceta stabilnego, spokojnego. wcześniej podobali mi się "żli chłopcy"- co odradzam;p

Chyba się zakochałam...zakochuję... Sama nie jestem pewna, czy to dobrze...? Wszystko we mnie wariuje. Amen.

Gość edekzkrainykredek z
na sympatiiiii bylem 15 lat temu,jak jej nie było> a potem raz zajrzałem ale h*j wielki>

Gość gość
hej dziewczyny tu Nova;p ech dobrze Ci hindorelle, Że kochasz i jesteś kochana;) ja tęsknię za moim ex mimo, że był kawałem drania... i jak tu chodzić na randki, spotykać się z tym zainteresowanym kolegą itd?;( ostatnio go spotkałam(ex), powiedziałam mu "cześć", a on:"s********j";/ wysoka kultura prawda?

żartujesz? :-O tak C***owiedział??? no cóż, miłość, jak widać, nie wybiera... zresztą klasę człowieka poznać nie po tym, jaki jest jak jest dobrze, tylko właśnie jak się kłóci lub rozstaje.

Nic więcej póki co mówić nie będę, co by nie zapeszać. Aczkolwiek czuję się dziwnie...jakbym traciła nad sobą kontrolę :p Bo ja zawsze byłam baaardzo daleka od zakochiwania się :p

Gość gość
tu Nova;p no niestety mój ex nie ma kultury, nie nauczył sie rozmawiać. zerwałam z nim,bo pewnego dnia rzucił się na mnie z łapami w kłotni i stosował agresję;/ ogólnie nie radzi sobie on z emocjami... speed dating nadchodzi;p to juz w nd:) do tego czasu czeka mnie jeszcze jedna randka z sympatii;p spędziłam weekend z moim kolegą starającym sie, ale tonie to;/ nie umiem z nim rozmawiać swobodnie, nie mamy wspólnych tematów, jest taki bez energii..modliłam się już o nadejście nd;/ co u Was?

Gość gość
Dziewczyny poradzcie jak się ubrać na ten speed dating;) sukienka i szpilki(w tym czuję się naj) czy może dzinsy obcisłe, obcasy, elegancka bluzka, jakiś żakiet... oczywiście włosy rozpuszczam, nawet poprawiłam kolor i lekko je zakrecę na końcach;p z filmików widzę, że ludzie ubierają się tam w miarę normalnie, choć też jest sporo facetów w ładnych koszulach, marynarkach..mam dobrą figurę, sukienki ładnie leżą na mnie, bo jestem w miarę wysoka, ale nie wiem czy to nie przesada na pierwsze spotkanie;p N.

Gość asiulka101
a ja też pójdę na szybką randkę :):) akurat są kupony i będzie taniej także z koleżanką wybierzemy się w najbliższym czasie:) ciekawa jestem relacji Novej:):) powodzenia Ci zyczę!:):) ja też chcę się zakochać i stracić kontrolę!:) bardzo mocno też zastanawiam się nad zmianą pracy i strasznie się tego boję ale muszę pokonać ten lęk i to zrobić!:) dziewczyny życzę Wam wszystkiego cudownego!! :D

Gość gość
Asiulka ile płacisz? ja 30 zł w tym juz jest drink, uważam, że to niedrogo- cena tańsza niż wyjście na imprezę.

Gość asiulka101
na gruponie jest kupon dla 2 osób za 49,99zł czyli wychodzi po 25zł:) nie zbiednieje a może będzie fanie:):) normalna cena to 50zł za osobe.

Gość gość
uważam, że to ok cena.u nas od 30 do 50 się to plasuje. obejrzałam filmiki- wygląda spoko, nie widzę jakichś dziwnych ludzi;p uważam, że to dobra opcja, bo wiadomo po co się tam idzie. plus mamy "przesiew"- nie każdy chce inwestować, więc siłą rzeczy są to osoby raczej ogarnięte i poważne.

Gość asiulka101
30zł to jest ok, 50zł troche duzo. ciekawa jestem jak będzie:):) na pewno coś ciekawszego niż Sympatia bo tam naprawdę już żal wchodzić.

Gość mamla
odnośnie wypowiedzi gościa z 28.01.14 W garsonkę się najlepiej ubierz :P Dziewczyno ogarnij się, kto na taką "okoliczność" wkłada sukienkę i szpilki...

Gość gość
do mamli- nie napisałam że chce włożyć wieczorowa suknię, sa sukienki nowoczesne, na każdą okazję, a w szp[ilkach czy obcasach to ja chodzę na co dzień;p zobaczymy, zdam relację jak tylko wrócę;)))

Gość gość
Ale tu nudy. Zgnusnialas wlosy....gdzie twój niby słynny urok, czar? Piszesz jak zrzedliwa stara baba w depresji.