murb 433 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Śpisz w skarpetkach? Nienawidzę spać w skarpetkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 4 Napisano 11 godzin temu 31 minut temu, tymczasowablokada napisał: Podziwiam do 4 rano tu siedziałaś z wariatami i od rana świeża z werwą i tak znowu do rana.. Łysa a ty do której hejterko? Monż cie wyraznie znowu nie wyrooochał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 4 Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, tymczasowablokada napisał: Przyszły jak już Do boju, waruj i szarp się z wariatami. Bo przecież to uwielbiasz Łysa ty niewyrooochana pierwsza do szarpania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 4 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Wiesz jak jest z ta miłością do świata? Jak z koronkowa bielizna, z rana wydaje się świetnym pomysłem a po całym dniu siedzenia w pracy masz ochotę ją zdjąć i wracać z gołą dupą Albo z za ciasnymi butami, ładnie wglądają gdy tylko e zakładasz na chwilę. Zwyczajnie znowu się najeeebała na bezrobociu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Nienawidzę spać w skarpetkach. Ja też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ja też nie Dziś znów mamy piękną, słoneczną, jesienną aurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Nienawidzę spać w skarpetkach. A ja śpię nawet latem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Wiesz jak jest z ta miłością do świata? Jak z koronkowa bielizna, z rana wydaje się świetnym pomysłem a po całym dniu siedzenia w pracy masz ochotę ją zdjąć i wracać z gołą dupą Albo z za ciasnymi butami, ładnie wglądają gdy tylko e zakładasz na chwilę. Ja myślę, że to nawyk. Tak jak picie kawy o poranku. Bez tego ani rusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 4 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Ja też nie Własnie tak grzecznie o skarpetach pisz łysa, bo juz całe forum ma dosyć ciebie i tej procentowej przyjeeebki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Zwyczajnie znowu się najeeebała na bezrobociu Właśnie! Moja kolejka po zasiłek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A ja śpię nawet latem Mi się wydaje, że się duszę. W dzień mi nie przeszkadzają ale w nocy nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Dziś znów mamy piękną, słoneczną, jesienną aurę U mnie też ładnie, ale wieczorem już mroźno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, murb napisał: To ja mam odwrotnie. Oprócz fryzjera, bo w tym przypadku to mi się nie podoba nawet zanim zejdę z fotela. Mam to samo. Zeszłego roku tak wyraziłam swoje niezadowolenie, że babka nie chciała wziąć pieniędzy za usługę. Oczywiście zapłaciłam, taki mam gest, ale już więcej do tego salonu nie wejdę. Dobry fryzjer jest na wagę zlota. Zdecydowana większość jest bez wyobraźni i zerowe pojęcie o metodach cieniowania włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja myślę, że to nawyk. Tak jak picie kawy o poranku. Bez tego ani rusz. Niby można ale co to za życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Właśnie! Moja kolejka po zasiłek Uciekła Ci???? O losie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Własnie tak grzecznie o skarpetach pisz łysa, bo juz całe forum ma dosyć ciebie i tej procentowej przyjeeebki Jaka jest twoja rola, niedorozwinięty troIu? Wpadasz tu wypisywać ciągle jedno i to samo, plujesz jadem i te same emotki wstawiasz. Nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Właśnie! Moja kolejka po zasiłek Nie martw się, wypłacą wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Mi się wydaje, że się duszę. W dzień mi nie przeszkadzają ale w nocy nie mogę. Ja nie zasnę jak mi zimno w nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Uciekła Ci???? O losie! Naszczepcie nie, przesunęła się i musiałam trochę podbiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie martw się, wypłacą wszystko Ale dopiero kiedy, a stać trzeba codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: U mnie też ładnie, ale wieczorem już mroźno Pewnie już skrobiesz szyby o świcie. Mnie dziś czeka kucharzenie, mistrzynią nie jestem ale mam kilka przepisow, które wychodzą mi świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Pewnie już skrobiesz szyby o świcie. Mnie dziś czeka kucharzenie, mistrzynią nie jestem ale mam kilka przepisow, które wychodzą mi świetnie. Chłopak przychodzi na kolację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Chłopak przychodzi na kolację? Jeszcze nie chłopak, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Edytowano 10 godzin temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Jeszcze nie chłopak, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Później będzie narzeczonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Później będzie narzeczonym Jestem powolna pod tym względem i wolę się nie spieszyć, bo co nagle to po diable… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 4 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, G. Swenson napisał: Jaka jest twoja rola, niedorozwinięty troIu? Wpadasz tu wypisywać ciągle jedno i to samo, plujesz jadem i te same emotki wstawiasz. Nudzisz. To zupelnie jak ty wpadasz z ta drugą wiecznie nieojeebaną przez meza chyba tylko na hejt, golnij sobie może na rozluźnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Jestem powolna pod tym względem i wolę się nie spieszyć, bo co nagle to po diable… Śpiesz się powoli, bo nie ma się do czego spieszyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Śpiesz się powoli, bo nie ma się do czego spieszyć Hihi. A Ty jakie plany? No, oczywiście, jak mniemam - oprócz pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Hihi. A Ty jakie plany? No, oczywiście, jak mniemam - oprócz pracy. Spłoszyłyście Elcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Spłoszyłyście Elcie Płakać mam z tego powodu? Nie rozśmieszaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach