Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze na tym świecie wrazliwe mądre życiowe kobiety

Polecane posty

Gość gość nr 2
Jeśli z takiego zaskoczenia wyszło tak samo, to lepiej już nie będzie. U mnie to, co najlepsze, już za mną. Ale przed Wami jeszcze wszystko, i oby Wam się trafiła ta jedna, jedyna, WRAŻLIWA istota, która doceni Wasze wnętrze!

Gość autor tematu123
Dziwne przeczucia?

Gość autor tematu123
Tak tylko jak one się ukrywają to jest znacznie utrudnione, ale dzięki.

Gość gość nr 2
Dziękuję, ale nikt mi tego już nie wybije. Wystarczy mi już tego. Nie każdy widocznie musi być w związku. Cieszę się szczęściem tych nielicznych, którym udało się znaleźć tę prawdziwą, wielką miłość i mi to wystarczy. Dzięki nim wiem, że taka miłość istnieje, tylko że nie dla mnie.

Gość autor tematu123
Pomyśl logicznie. Istnieje, ale nie dla Ciebie? Niby dlaczego nie. Życie jest nieobliczalne tylko tyle Ci powiem. Nie przekonam Cie teraz, ale życzę Ci wszystkiego najlepszego.

Gość autor tematu123
Gosciu nr 1, jest milion pięćset takich przypadków. Nie ma się co obawiać.

Gość gość nr 2
Gościu nr 1, jakie przeczucia? :-0 - Autorze, masz znacznie lepszą sytuację, bo jesteś mężczyzną - możesz zapraszać gdzieś upatrzoną kobietę. A my już mamy znacznie trudniej. I na pewno w końcu spotkasz taką kobietę, która Cię doceni, bo kobiety jednak znacznie częściej doceniają wrażliwość mężćzyzny i jego wnętrze. A dla mężczyzn w pierwszej kolejności liczy się, jak ta kobieta wygląda.

Gość autor tematu123
Dziękuję. Oby tak właśnie było.A myślicie, że warto się otwierać na samym początku, czy dopiero później? Szczególnie gosciu nr 2. Doceniłabyś coś takiego?

Gość gość nr 2
Autorze, po prostu wiem to, swoje już przeżyłam. Jeśli życie mnie zaskoczy na polu miłosnym, to tylko na gorsze. A ja już na to nie mam siły, więc się od tego trzymam jak najdalej. - Najlepsze życzenia dla Was!

Gość gość
ale to nie ja pisałem o tych dziwnych przeczuciach, czytam was jeszcze. Tylko już brak mi słów na to wszystko..

Gość autor tematu123
To ktoś sobie napisał. Fajnie.

Gość gość nr 2
Dla mnie otwartość jest fundamentem związku i bez niej żaden związek w ogóle nie istnieje. Podobnie jak bez miłości, uczciwości, zaufania i bycia sobą. Dlatego tak dobre są te związki, w których ludzie są też dla siebie przyjaciółmi.

Gość autor tematu123
Zgadzam się z Tobą w 100%. No widzisz? Dlaczego nie poznałaś mnie zamiast jego? Jednak chodziło mi o sytuację, gdy dopiero kogoś poznajesz.

Gość gość
tak, własnie powinni byc przyjaciólmi zgadzam sie z tym

Gość gość nr 2
Są też dla siebie przyjaciółmi, czyli się świetnie rozumieją i mają wspólne tematy lub sposoby spędzania wolnego czasu. To właśnie obserwuję wśród tych nielicznych, szczęśliwych małżeństw. Jeśli ktoś nie doceni Twojej otwartości, to oznacza to, że nie był Ciebie wart.

Gość gość
To ja, sorry. Po prostu staram się zrozumieć dlaczego straciłam w tym wątku zdolność mówienia (pisania). Chciałabym wam coś doradzić, poradzić, napisać coś miłego, ale nie potrafię. W tym akurat. Ale piszcie, może przynajmniej poczytam sobie.

Gość gość
Dobranoc padam juz, wszystkiego dobrego.

Gość autor tematu123
Czyli załóżmy, że jestem na 1 randce i się otworzę to będzie dobrze tak?

Gość autor tematu123
Dzięki Tobie tez wszystkiego dobrego i dobrych snów. Fajnie, że trafili mi się tacy rozmówcy.

Gość gość nr 2
Co do samych początków związku, to trudne pytanie. Przez lata myślałam, bo tak wszędzie o tym mówiono, że na samym pocżątku lepiej nie wyskakiwać ze zbytnią szczerością, by kogoś nie wystraszyć. Że można o czymś więcej mówić dopiero wtedy, gdy upewnimy się, że ta osoba jest w nas zakochana. Z wiekiem zmieniłam zdanie. Bo z jednej strony zobaczyłam, jak to jest wspaniałe, gdy dzięki takim wyznaniom buduje się wzajemną bliskość, a z drugiej pomyślałam sobie, że jeśli ktoś ma czegoś nie zaakceptować, to wolę to wiedzieć już na samym początku, bo przynajmniej gdy sobie pójdzie, to uniknę większego bólu (bo z czasem angażujemy się w jakąś relację coraz bardziej).

Gość wiedzmaa
gdy wrażliwość rozwinie się jeszcze bardziej a za tym intuicja będą czytać w swoich myślach ,księżycowych snów angel tears---dmaot malach

Gość autor tematu123
Gosc nr 2. Jestes jeszcze?

Gość gość nr 2
Dobranoc, sympatycznie było z Wami porozmawiać i z kimś podzielić się swoimi smutkami. Zawsze to już o połowę mniej. :-D

Gość gość nr 2
Jestem. Słucham?

Gość autor tematu123
Mądra odpowiedź. Jesteś świetną, wartościową osobą. Najlepiej, żeby Twoje wszystkie dobre i złe doświadczenia życiowe obróciły się na dobre w Twoim życiu. najczęsciej tak jest i myślę, że tak będzie i u Ciebie. ja już idę spać. Dzięki za rady :)

Gość gość nr 2
"gość To ja, sorry. Po prostu staram się zrozumieć dlaczego straciłam w tym wątku zdolność mówienia (pisania)". Czasem tak jest. Bo temat jest na tyle przybijający, że nie wiadomo co powiedzieć. Ja też go długo czytałam, zanim coś tutaj naskrobałam. Ale liczą się Twoje dobre chęci. :-)

Gość autor tematu123
Sorry, że tak powiem, ale myślałem, że jest mało normalnych osób na tym forum, a jednak można fajnie pogadać. Dobranoc :)

Gość gość nr 2
Dziękuję bardzo, u mnie już naprawdę nic nie będzie, bo ja już nie chcę (czyli masz niezamierzoną odpowiedź na swoje pytanie, dlaczego nie możesz spotkać wrażliwych kobiet :-D ). Ale Ty na szczęście jeszcze wierzysz w miłość, więc życzę Tobie, aby wkrótce zapukała do Twoich drzwi!

Gość gość
Czasem tak jest. Bo temat jest na tyle przybijający, że nie wiadomo co powiedzieć. Ja też go długo czytałam, zanim coś tutaj naskrobałam. Ale liczą się Twoje dobre chęci. - to nie to, ale dzięki za pomoc.