Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowe ciacho

potrzebuje rady 105 kg POMOCY foto

Polecane posty

Gość Truskawkowe ciacho

Truskawkowe ciacho Witam was. Jestem zdesperowana do tego stopnia aby szukać pomocy na kafe.. Zapisałam się od poniedziałku na siłownię. Chciał nie chciał na umowę 14 miesięczną co by mieć ful wypas i tanszy karnet. ( napoje izot. bez ograniczeń, solarium bez ograniczeń, wstęp na siłkę ,trenera personalnego i wszystkie zajęcia fitness typu zumba, tbc, pilates, aerobik, aerobox itd też już bezpłatnie) Ta umowa miała mnie zmotywować aby chodzić tam, bo podpisałam juz że mają ściągać z konta co miesiąc kasę to wypadało by chodzić... Mam 22 lata, ważę !!! 105 kg !!! przy wzroście 171 cm. W piątek byłam się zapisać, i odrazu poleciałam zakupić sobie dresik jakiś (patrz foto) , oczywiście pewnie zwrócicie uwagę nie jakieś nike, adidas...bo na słoni nie produkują. Nie ma mojego rozmiaru niestety. Tzn jest XL ale...chciałabym się mieścić w takie XL jak oni tam mają... Boję się tam iść. Kiedy byłam się zapisać, widziałam same szczupłe laski w topach z pięknym opalonym, płaskim brzuszkiem. Boję się ich spojrzeń. Złośliwych uśmieszków lub szeptów... I z tego stresu ciągle wdu*piam. Wszystko. A miałam się ograniczać. Jest godzina troche po 2 a ja właśnie zjadłam naleśniki z dżemem. Dojadłam po moim dziecku... Nie wiem co mam zrobić, czy najpierw moze jakos w domu schudnąć, a potem iść na siłownię? Jestem załamana. Pomocy. Co zrobiłybyście/ zrobilibyście na moim miejscu. Ps. Na fotkach wyglądam troche lepiej niż w realu... Foto : http ://fotowrzut.pl/HMVRTGBBSE spacja po http do usunięcia

Gość gość
Hej nie jest aż tak źle;) Skoro wykupiłaś już ten karnet (uważam to za bardzo dobrą decyzję) to idź pare razy i przekonaj sie jak tam jest. a spojrzeniami sie nie przejmuj, a jak pójdziesz i zaczniesz ćwiczyc to będziesz miała większa motywację do diety bo nie będziesz chciała zmarnować swojego wysiłku a tak to siedzisz po nocach i objadasz sie naleśnikami.

Gość gość
Po to jest siłownia żeby schudnac. Nie tylko dla szczupłych. Kiedyś chodziłam na siłownię i był chłopak około 30 lat. Był ogromny koło 130 kg na moje oko. Po pół roku gdy go zobaczyłam był chyba chudszy niż ja (75kg). Na pewno stosował też diete. Oczywiście głupie to z mojej strony ale gapilam się na niego bo nie dowierzalam! Także silną wolę musisz mieć. Kopa w d**e i dasz radę. Ja cwicze w domu plus mż. Czasem basen.

Gość gość
po 105 kg spodziewalam sie czegos o wiele gorszego. dla mnie jest ok. tez mam ten problem zeby chodzic na silownie bo jestem gruba. choc czasem sie zmuszam

Gość gość
Po co zakładasz kolejny raz ten temat?

Gość uważamŻeNie jestŹle
tak jak w tytule, tez spodziewalam sie wylewajacego cielska a tu po prostu niezła laska, jak schudłabys na silce nawet 10kg to byłoby całkiem super. Powodzenia. Tez chodze na siłownie i oprocz lasek anorektyczek są dziewczyny które są troche tęższe- ja taka jestem tez - i wogóle nie zwracam na chudzielcow uwagi bo mam swego plana i go realizuje. Zgubilam dopiero 5kg- chodze od wrzesnia, ale brzuch juz jest plaski i z tego sie ciesze. Także do roboty truskawko:)

Gość truskawkowe ciacho
Dziękuję wam bardzo za miłe słowa, myślę że czasem człowiekowi właśnie tego potrzeba. Jeśli nie pójdę to będe wyglądać jak teraz lub gorzej, a gdy się przełamię..może być tylko lepiej usmiech.gif Jutro pierwszy raz/ Stresuję się bardzo. Ale ułożę sobie jakąś fajną playlistę do ćwiczeń, słuchawki i działam. Oczywiśćie najpierw wysłucham rad trenera, dietetyka. Myślę że skoro będe musiała tam chodzić (skoro już za to płacę) to będzie pewna motywacja żeby tego trenera nie zawieść. Pokazałam mu fotki sprzed ciąży i powiedział że jeśli się zmobilizuję to do przyszłego lata będe znów tak wyglądać. Powiedzcie mi tylko jak udawać że mam jakąś kondycję. Kiedy ja nie wiem czy dam radę 20 minut na orbitreku przebiec i będe cąła mokra, sapiąca, a laski biegną, ciuchy super, makijaż idealny, oddech wporządku, a nawer rozmawiają... no masakra. ja nie kupuję ciuchów jakie mi się podobają, tylko jakie akurat na mnie są. Tyle jest pięknych krojów dżinsów, bluz, bluzeczek...a ja moge tylko popatrzec na to, te mniejsze ładniejsze zeczy często są też duzo tansze od namiotów. Często jest tak ze wydam majątek na moje ciuchy, ale i tak wyglądam w nich jak w worku po ziemniakach. A kumpela kupi bluzeczkę za 19 .99 i jak z obrazka. Tak...koniec z podjadaniem. A jakimi sposobami chudłyście??

Gość gość
Wiesz jak widzę dziewczynę z makijażem na siłowni to z góry mam zdanie o takie. Makijaż na siłowni to rzecz zbędna skóra nie oddycha poza tym jeśli ktoś ćwiczy intensywnie to się poci a jak się poci to makijaż spływa! Jak nie spływa to taka osoba przyszła sobie rekreacyjnie pogadać z psiapsiółami albo wyrwać kogoś:) I broń Boże nie udawaj, że masz kondycje! Trener musi widzieć na co cię stać i jak dobrać trening! A dziewczyny z dobra kondycją i fajną figurą powinny być dla ciebie celem który masz zamiar osiągnąć, motywacją! I tylko tak o tym myśl. Co do chudnięcia na początek odpuść sobie kolacje i nocne podjadanie ale trzymaj się tego! Możesz też zrezygnować z słodyczy i węglowodanów, w połączeniu z treningiem musi dać efekty nie ma innej opcji.

Gość gość
Cieszę się że jest tyle osób które powiedzą coś miłego. Skoro tak uważacie, to tak musi być. :) Nie mogę kolejny rok przesiedzieć w domu tyjąc. Mój ysnek ma 3 latka prawie, i od czasu ciązy tyję i tyję..i to nie ciąża tak wpłynęła na mnie po bo ciąży o dziwo fajnie wyglądałam...ale potem zaczęłam wdu**ać co popadnie... Szkoda mi mojego męża, każdy facet to wzrokowiec i chciałby poprzytulać, klepnąć, pokochać się z fajną żoną a nie z....grubasem. Mój Tż bardzo mnie wspiera i nigdy nie było zadnej kąśliwej uwagi (no moze raz) i chciałabym zrobic to tez dla niego.

Gość uważamZeNieJestŹle
wczesniej pisalam do ciebie Ja przytylam 30 kg w ciaży. Corka ma 3miesiace- karmie ją piersią wiec za bardzo nie dietkuje, choc od wrzesnia ani ani slodyczy i po 17.00 juz nie jem. Ale kiedy tylko sie da wyciskam siodme poty- na silowni nie mam karnetu ide kiedy moge a jak nie moge to kiedy mała śpi a że sypiac lubi to robie brzuszki, podskoki itp oczywiscie jak mąż w pracy. Do porodu poszłam ponad 80kg na wadze- po porodzie 10 samo zeszło i tak z 70kg zeszlo na razie do 65. Musi byc do przyszlego lata - wracam do pracy- 50kg tyle co mialam zanim zaszlam w ciążę. Mi sie uda Tobie tez

Gość uważamZeNieJestŹle
aha na silownie nie robie żadnego makijażu- ide cwiczyc a nie sie lansowac jak ktoras tu pisala. Fajnie że masz i trenera i dietetyka. Z nimi szybko sie uporasz z wagą. Ja na silowni lubie steper, tzw narciarza, orbitek, wioślarza ale sama sobie dobieram, bo wlascicielka tylko na poczatku pokazala co i jak ale i z tego są efekty

Gość gość Marta
Na zdjęciu wyglądasz nieźle ;) Jeśli szukasz porady to proponuje poćwiczyć trochę w domu żeby się jakoś zmotywować wogólę do wysiłku co wiadomo nie jest łatwe. Nie ma cudu w tydzień nie schudniesz. ja tak zaczynałam i powiem Ci że na jednym podejściu się nie skończyło.. Chłopak zmotywował mnie i zaczeliśmy razem ćwiczyć w domu później doszła siłownia (za jego namową) delikatna dieta. Nie mam zamiaru się głodzić, ale się ograniczam z ilościami i rodzajem jedzonka. Od niedawna zacęłam stosować dodatkowo suplement diety (o tym chłopak nie wie :D ). Efekty widać może nie jakieś zatrważające ale jestem zadowolona.

Gość pandula
nie jest źle! Kochana nie czekaj na nic leć na siłownię i ćwicz i chudniej, szybciej osiagniesz swoj cel. nikt sie nie bedzie patrzył na ciebie źle bo jestes na siłowni i chcesz sie zmieniać, nie ma sie czego wstydzić!! ćwicz w domu tez, ja ostatnio robie zestaw z mojanowafigura.pl maja spoko cwiczenia, albo ewke chodakowska, bo mnie nie stac na taką siłkę full wypas jak ciebie

Gość gość
A ja jestem ciekawa ile kosztuje taki wypasiony karnet miesięcznie. ;)

Gość gość
Oj zdziwicie się :)) Aż 89.95 :)) miesięcznie czyli jakieś 3 zł na dzień. Jest to nowa siłownia. W całej polsce sa tylko 3 takie. Z niemiec wchodzą do nas. Do wczoraj były właśnie przedsprzedaże biletów w promocyjnej cenie za 89 a od dziś juz za to samo 317. Z tym ze musiałam podpisać umowę na 14 miesięcy, abymieć wszystko w tej cenie. Daje linka to moze ktoś jeszcze się skusi. http://www.fitnesspoint.pl/katowice/index.php :))

Gość gość
Fajnie trafiłaś, za tyle różności to naprawdę grosze.

Gość gość
Ale Ci zazdroszczę :) już samo opalenie sadełka sprawi że będziesz wyglądać dużo lepiej. Chudymi laskami się tam nie przejmuj, za chwilę będziesz jedną z nich.;) Daj znać jak Ci idzie.

Gość gość
opalania nie zazdroszczę, po co niszczyć cerę? W jakim świecie wy żyjecie, że dla was solarium jest takie fajne?:O

Gość gość
Nie przesadzaj, nie mówię o smażeniu się na skwarek 3 razy w tygodniu.:P

Gość truskawkowe ciacho
Właśnie też cena mnie troszkę zachęciła. Ale najbardziej to mażę o tym aby w lato kupić fajne spodenki, jakąs spódniczkę. W to lato było tyyyle miętowych pięknośći..a ja..latałam w dżinsach. No z ręką na sercu w całe te upalne lato nie wyszłam ANI razu w czymś innym niż dżinsy. Koszulka zawsze z rękawkami, na ramiączkach tez nie założyłam. No szkoda mi było tego mojego T. , tyle fajnych dziewczyn fajne3 poubieranych opalonych, a ja pozakrywana, gruba...no masakra. Chciałabym z przyszłym roku się ładnie ubrać i nie myśleć o tym że ktoś się gapi...

Gość gość
dziwię ci się. Ja też ważę ok setki i latem chodzę w mini sukienkach, tunikach do legginsów 3/4 i super to wygląda.

Gość truskawkowe ciacho
a co do solarium ...też się cieszę :)) W koncu nie mam zamairu sie tam smażyć, po prostu delikatnie opalić bo jestem blada, opalone mam tylko ręce od rekawa w dół....masakra. Wszytsko jest dla ludzi. Jednak to produkują i udestępniają dla ludzi więc jak ktoś robi to z głową to czemu nie.

Gość truskawkowe ciacho
Zalezy moze masz po prostu cięzkie kości i wyglądasz lepiej niż ja. Ja nie wyglądam korzystnie w takich ciuchach..w sumie w żadnych nie wyglądam więc...staram się raczej zakrywać miejsca strategiczne (czyt. całość...). Ciesz się że możęsz latać w lato na luźno...oh ile bym dałą za pójście na basen z synkiem.... W przyszłę lato może w końcu się odważę :)

Gość gość
zdrowsze o niebo są samoopalacze. Produkują też MOM i dodają do 90% mięsnych przetworów, wszystkie sztuczne słodziki i całą resztę chemii, wszystko legalnie na półkach. a czy zdrowe???

Gość truskawkowe ciacho
Jak juz pisałam, Wszytsko z głową. :) Każdy ma inne swoje indywidualne podejście do wszytskiego. Ja skorzystam ze solarium. Nie nałogowo ale uczęszczać będe. Racja jest jak du*a Każdy ma swoją. :)))

Gość truskawkowe ciacho
Swoją drogą dzisiaj pierwszy raz. O 19lecę na siłownię. Już dzwoniłam zapytać czy o tej porze będzie jakiś trener personalny, dowiedziałam się że będzie aż 3 i że mam przychodzić Wieczorem jest tyyyyle ludzi. A rano niestety nie miałam możliwości iść. Zdam wam relacje na pewno.

Gość truskawkowe ciacho
chciałam jeszcze zapytac jak myslicie czy dres który wybrałam (foto) będzie ok?? Bo za nic w świecie nie pójdę w leginsach ani niczym podobnym,na razie bynajmniej :))

Gość gość
No i gdzie sprawozdanie? ;)

Gość gość
w ogole nie widac tych 100 kg w ogole !!!!!!

Gość Marek K
Wszystko będzie ok co założysz na siłownie idzie się pracować nad ciałem a nie wyglądać jak na pokazie mody! To że są jakieś szczupłe osoby tym się nie przejmuj. Możesz się motywować, że i Ty możesz tak wyglądać. Polecam ćwiczenia w domu co jakiś czas jakaś nie duża seria ćwiczeń a poprawi się kondycja. Na siłowni też nie można się przeforsować, nie sztuka raz iść narobić zakwasów i się zniechęcić. Polecam basen i saunę w międzyczasie :) Jak gość Marta pisała. Możesz zastanowić się nad suplementami pomagają pod warunkiem, że wybierzesz coś dobrego.. Osobiście stosuję GO! SLIM to nowy środek na Polskim rynku, bardziej popularny w stanach. Faktycznie pomaga w zrzuceniu wagi. Trzymam kciuki za Ciebie