Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie te Wasze kariery

Polecane posty

Gość gość

dzis sie juz nie pracuje zwyczajnie tylko robi sie kariery.I w zasadzie tylko na tym forum , matki maja jakies kompleksy na tym punkcie ?Kiedys karire robila aktorka czy piosenkarka a teraz byle kto, byle gdzie :D

Gość gość
Zgadzam się:) Urzędniczka, sekretarka, specjalista od czeggokolwiek, menager od ustawiania towaru na półkach, kierownik działu - kariery że ho ho :D

Gość gość
A niech sobie karierę robi nawet sprzątaczka, co Wam to przeszkadza. jeśli ktoś czerpie satysfakcję z pracy, awansuje na wyższe stanowiska, dokształca się, jest doceniany przez zwierzchników, czuje się przez to wartościowym człowiekiem, to co Wam do tego...? Mnie znów śmieszą Matki Polki na zasiłkach z MOPSU, ale do pracy jedna z drugą się nie weźmie, "dla dobra dziecka", ale te, co robią "kariery" strasznie im przeszkadzają:))) Trochę luzu kobity!!!!!

Gość gość
kariera ( slownik J P 1. «zdobywanie coraz wyższej pozycji w jakimś zawodzie lub w jakiejś dziedzinie; też: sukces odniesiony w tym zawodzie lub w tej dziedzinie» 2. «zaskakująca popularność czegoś» 3. «przebieg czyjejś pracy zawodowej w ciągu całego życia» Nie trzeba byc gwiazdą

Gość gość
chyba piszesz o sobie skoro używasz sformułowania "byle kto"

Gość gość
no bo dziewczyny bez ambicji i bez wykształcenia nie zrozumieją, że praca może być też pasją... dla nich to ciągła udręka i przykry obowiązek..

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość dzis sie juz nie pracuje zwyczajnie tylko robi sie kariery.I w zasadzie tylko na tym forum , matki maja jakies kompleksy na tym punkcie ?Kiedys karire robila aktorka czy piosenkarka a teraz byle kto, byle gdzie x x no wiesz, ja od szeregowego pracownika doszłam do stanowiska dyrektora wiec to jednak jest kariera zawodowa