Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rotowek

Samotny mimo małżeństwa

Polecane posty

Gość gość
dzieci do przdszkola , żona do roboty

Gość gość
okazało sie że jednak jej chodzi o twoj kase bo jest leniem i nie pracuje

Gość gość
Eh kolejna powoli gotująca się żabka niezauważająca swego losu. Jak ktoś nie wie o co chodzi polecam lekturkę: http://retrix.pl/67939

Gość gość
jezu zacznij wychodzzic wieczorami na godzinke czy dwie ubierz sie ładnie,jakis perfumik,pospaceruj po parku i wróc usmiechniety-na bank zadziała

Gość gość
Hehe, zajmują się domem niby...? Pasożyty j****e, rzygać mi się chce. jak słyszę, że np. żona robi sobie dziecko z mężem, a potem się okazuje, że nawet k***a dziecka nie chce do przedszkola zawieźć ani zakupów zrobić...K***a mać. Ale to już sprawa małżonków, niektórzy faceci lubią robić z siebie wielbłądy

Gość edyta_l
A ja uważam że autor wykazuje dojrzałośc i odpowiedzialność że nie chce jej zostawić z dziećmi na głowie.Myśli o niej martwi się i nie chce pogarszać jej życia.To jeden z elementów miłośc małżeńskiej troska o drugie.

Gość gość
Żeby jej tylko nikt nie przeleciał jak po tym parku będzie chodziła...

Gość gość
Edyta, a jak tam Twój wyjazd na Kamczatkę?

Gość edyta_l
Nie każda zajmująca się domem i dziećmi jest pasożytem nie uogólniaj.Tak sobie podzielili obowiązki i widocznie tak im dobrze.Problem leży gdzieś indziej a nie w podziale obowiązków .

Gość gość
jezu głabie to On ma wychodzic wieczorami nie ona

Gość gość
...zeby jej dac do myślenia

Gość gość
zgadza sie pracowac mają obydwoje ale sa takie przypadki ze czasem dobrze ze ONA zajmie sie dziecmi i domem bo jest tych obowiązków wiecej bo dzieci choruja itd pozatym praca w domu jest niewdzeczna BO JEJ NIE WIDAC dopiero jak przestanie robic zauwarzysz

Gość rotowek
Ale ona woli jak wychodzę. Nie szwendam się jej po domu...

Gość gość
Edytko, podział obowiązków tez jest ważny, bo w normalnym związku nie może być tak, że jeden robi wszystko, a drugi g***o robi. Rozumiesz? Jeśli kogos kochasz i widzisz że druga osoba jest przemęczona, to chyba starasz się trochę roboty zrobić, tak?

Gość gość
jezu to juz nie wiem to jej powiedz ze masz kogoś

Gość gość
Rotowek, powiem wprost. Kobieta która kocha się tak nie zachowuje względem faceta jak ta Twoja. Masz przesrane chłopie. Jej nie zależy.

Gość edyta_l
tak,zgadzam się gościu, ale kto jest bardziej przemęczony mąż który pracuje zawodowo czy żona pracująca w domu ? Ciężko to rozsądzić bo każda praca jest inna i tu się zgodzę z Tobą gościu powinno się nawzajem wspierać w związku .Gdy to leży to znaczy że brak chęci do wspólnego życia.Tai marazm uczuciowy. Skoro jej przeszkadza to że jesteś w domu to znak że ją drażnisz a to oznacza że chyba jej miłość wygasła .A Twoja?

Gość gość
Autorze to może być kryzys

Gość ddddssss
uciekaj człowieku póki jesteś jeszcze młody

Gość gość
pełno gosci a autora brak

Gość gość
do tych co mnie obrazaja... nie odejdzie, bo za bardzo lubi kase a sexu szuka, to wiem na pewno ale

Gość gość
nie jest tak chyba latwo znalezc facetowi kochank,e bo mial moze 2 cy 3 epizody z tego co zauwazylam. Do mnie przychodzil na kolanach i jeczal o sex ale nic nie skoral, jeszcze go op...

Gość gość
teraz beda niedlugo dwa lata jak go odstawilam po tym jak mnie zdradzil i uwazam to za dobra decyzje, niech teraz cierpi jak tak bardzo mu sie chcialo szukac poza domem. Mozecie na mnie jechac ale mi tak dobrze, nie mam jakis wielkich potrzeb, a on i owszem.

Gość gość
chyba troche powoli zaczyna szleć z braku sexu, tak po nim widze zmiane po tych dwoch latach. No ale trudno. Jak chce to niech daje pozew a nie sie meczy. czemu nie dal??

Gość gość
Czyli krótko mówiąc byłaś dla niego oziębła i jeszcze się dziwisz że cię zdradził. Wiedziałaś że nie odejdzie bo byś go oskubała przy rozwodzie. Jesteś podłą, wyrachowaną egoistką i nic więcej, że też tacy ludzie się rodzą.....

Gość gość
ale czemu oziebla??????????????? taka bylam dopiero po zdradzie!!!

Gość gość
Sama napisałaś że nie masz wielkich potrzeb. Już widzę jak to u was wyglądało, on ciągle chciał, a ty codziennie udajesz ból głowy i co najwyżej raz na miesiąc z łaski. A potem zd****o, że zdradził i jeszcze mścisz się za to. Boże, jaka ty jesteś żałosna.

Gość gość
wiesz, to ze az takich potrzeb nie mialam to nei znaczy ze mu nie dawalam ,zawsze mial jak chcial. Ale widac cos mu sie odwidzialao.

Gość gość
Tak miał, kłodę pod nogami, która co chwilę tylko "czy już skończyłeś". Jak nie lubisz seksu to było się nie żenić. Ale ty widać umiesz myśleć tylko o sobie.

Gość edyta_l
to on ją zdradził,nie zrzucajcie winy na nią .Przebaczyć to nie znaczy wpuścić znowu do łóżka.