Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z zaproszeniami gdy mieszkacie za granica

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie jakby to rozwiazac, przynajmniej z rodzinami w mieszkającymi dalej od mojego miejsca zamieszkania,wesele mamy we wrześniu przyszlego roku, w tym czasie będziemy raz w pl na ok.tydz wiec zalatwic musimy wazniejsze rzeczy jak sukienka, garnitur,podpisać umowę z zespolem(jest zarezerwowany ale umowe chcemy spisać osobiście by dogadać co i jak), rozejrzeć sie po hurtowniach alkoholi no wiec nie bardzo będę mieć czas podróżować po Polsce,czy wypada zatem wyslac je poczta z uk?

Gość gość
jasne, że tak. Wiadomo, że najbliższym - rodzice, rodzeństwo, dziadkowie dacie osobiście, ale cała reszta zrozumie, że nie weźmiecie tygodnia wolnego, żeby wszystko rozwozić

Gość gość
Tak wlasnie myslalam,nie bylam jednak pewna czy wypada. Dzieki

Gość gość
wypada,kto będzie chciał odmówić to i tak odmówi ale chyba każdy wie że mieszkacie za granicą,wyślijcie tylko odpowiednio wcześniej i zadzwońcie z zapytaniem czy dotarły,możecie też dać rodzicom do wręczenia

Gość gość
Jeśli mieszkacie w UK to może zaproszenia wyślijcie do Polski w jednej paczce np do mamy czy siostry i niech ona dalej rozsyła je po Polsce, wydaje mi się, że tak wyjdzie taniej ale pewna nie jestem, w UK nie mieszkam.

Gość caipiroska
Nasze wesele tez bylo organizowane na odleglosc (mieszkamy w uk). Zaproszenia zamowilismy na jakiejs polskiej str internetowej, przyszly na polski adres jakies 4 mce przed weselem. Akurat wtedy bylismy w PL na 3 dni wiec komu sie dalo, wreczalismy osobiscie a reszta dostala poczta. Nikt sie raczej nie pogniewal, kto mial przyjsc to przyszedl :) Zreszta wszyscy i tak wiedzieli o weselu jakis rok wczesniej.