Aklettka 0 Napisano Marzec 16, 2021 owocami najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Maj 12, 2021 Rób galaretki bez cukru z np. stewią może to też być napar z herbaty z żelatyną zawsze można wrzucic jakiś owoc, no ale bez prawie nie masz kalorii, a żelatyna jest zdrowa O owocach wiele już tutaj było napisane, jednak ze swojej strony polecam poczytanie sobie o mirakulinie:https://poprostuzdrowo.pl/mirakulina Owoc jest trudno dostępny ale bardzo smaczny. Plus dodatkowo ma dobre działąnie odchudzające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roska191 0 Napisano Maj 14, 2021 ja staram się owocami, albo sama sobie zdrowe ciasta piekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Maj 24, 2021 Ja Jak Mam ochote na slodkie To Robie sobie No. 1.koktajl z owocow z mlekiem, kefirem lub jogurtem do tego Dodaje lyzeczke miodu 2. owsianka z daktylami lub owocami i musem migdalowym, maslo orzechowe 100% 3. jogurt naturalny z lyzeczka dzemu ( niskoslodzonego) 4 domowe slodycze np. Kulki mocy, ciasta dietetyczne ( zamiast cukru xylitol) 5 . gorzka czekolada ( jest zdrowsza) 6. domowa nutella ( orzechy, kakao, mleko roslinne, miod) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach