Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każde wasze dziecko ma swój pokój

Polecane posty

Gość gość
Na podstawie tego tematu wyraźnie widać, że matki jedynaków mają najbardziej ograniczoną wyobraźnię i światopogląd. Niestety widać też wyraźne tendencje do wzrostu liczby jedynaków w obecnym pokoleniu, bo ludzi stać tylko na kredyty na 2-3 pokojowe mieszkania.

Gość nie wiem co sie z ludzmi dziej
e czy same burzuje siedza na kafe? znam wiele rodzin, gdzie dzieci dzielily pokoje i jakos nie zauwazylam, zeby byli to ludzie w doroslym zyciu skrzywieni psychicznie :o nie kazdy ma wille, nie wiem z czego robicie problem? tak strasznie chcecie, musicie mieszac sie w czyjes zycie?? xx jesli kiedys zdecyduje sie na dziecko to chyba tylko na bezludnej wyspie, zeby nikt mi sie nie wpierrrrdalal :D :D

Gość gosciowa22
Nie zal mi :D Dlaczego czujesz sie taka urazona ? Jak Ci taki uklad pasuje to Twoja sprawa .... ja tylko wyrazilam swoje zdanie :D :D :D Nie wiem jakie wspolne zabawy moze miec 8 latek i rocxzny brzdac ... czy pozniej 12 letnia pana z 5 latkiem .... ale jesli uwazsz ze tak nedzie ok to Twoje kredki :P

Gość gość
Gosciowa nie czuje się urazona tylko wkurza mnie jak ktoś mi mówi co dla mnie i moich dzieci jest lepsze :o

Gość gość
Ja uważam ze 7 lat różnicy to jest dużo . 17 latka z 10 latka ? dla mnie dziwne .

Gość mmmm25
to zależy od warunków mieszkalnych. moja siostra ma 15 letniego syna 11 letnią córke i 10 letniego syna i cała trójka jest w jednym pokoju bo mają w domu tylko dwa. i dzieci żyją z zgodzie bo rozumieją że rodzice nie mają pieniędzy na większy dom a dobudować pokoju się też nie da...dzieci są zżyte i jest dobrze

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ja uważam ze 7 lat różnicy to jest dużo . 17 latka z 10 latka ? dla mnie dziwne . X a dla mnie jest dziwne, ze dla kogoś to jest dziwne :o

Gość gość
No dla mnie dziwne bo ja pochodzę z 4 dzieci i każde z nas miało swoj pokój . Rodzice swoja sypialnie i jeszcze był duży salon.

Gość 12334gosc34567
tak, ja w dziecinstwie nie mialam(dzilam z 6 lat mlodszym bratem) i w pewnym wieku byla to maskara moje dzieci maja swoje, zreszta nawet pies ma swoj pokoj(mamy 6 pokoi)