Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

Gość obserwacja

Wiedzą, że robią głupie rzeczy po alkoholu, a i tak piją. Łykają pigułki jak młode pelikany a potem jojczą że po 30 mają problem z wszystkim związanym z pochwą. Robią głupie studia o niczym, zamiast zrobić konkretny zawód, a potem jest płacz że mgr kulturoznawstwa nie ma pracy. Szukają bogatego faceta, który im wszystko da, samej nie dając z siebie nic poza cyckami i rozwartymi nogami (po ślubie nie dotyczy). A do tego przy każdej nadarzającej się okazji krzyczą feministyczne hasła, jakie to one są niezależne i postępowe, a tak naprawdę jedna z drugą dwóch kroków nie zrobi bez chłopa.

Gość gość
abp Michalik nauczył ciebie tych mundrości?

Gość obserwacja
Nic wspólnego z kościołem nie mam. Bezsensowny bezpodstawny wniosek. Prawda w oczy kole kobietki?

Gość XsuncYupa
pewno ci żyłka pierdząca pęknie tak się nadołeś samcu alfa

Gość obserwacja
Potraficie coś odpowiedzieć poza wyzwiskami?

Gość gość
ale gość o nicku "obserwacja" ma rację. większość bab jest głupia, próżna i małostkowa. i łykają lewicowe hasełka. potem idą głosować na takiego tuska bo wg nich przystojny jest.

Gość gość
a ja zaobserwowałam że faceci są jak pieski,bez kobiety ani rusz,jak są w związku to puszą się,jacy oni ważni,,a tak naprawdę to my kobiety udajemy żeby ich nie urazić a tat naprawdę wszelkie decyzje podejmujemy,my kobiety,im się tylko tak wydaje że to oni decydują o wszystkim.A w tych swoich główkach mają tylko jedno,żałosne to.

Gość gość
jestem kobieta i nie zauważyłam żeby faceci byli "jak pieski" :/

Gość pewien facetto
Z kolei sam jestem facetem i nie widzę nic aby byli pieskami. Ale sporo głupich kobiet na swojej drodze spotkałem. Spotkałem też kilka mądrych, ale procentowo malutko...

Gość gość
Zgadzam sie kobiety sa glupie. Mimo, ze jestem kobieta dochodze do tych samych wnioskow co autor postu.

Gość gość
Typowe ;-) Weszła męska popierdółka na FORUM DLA KOBIET i wypisuje farmazony jakie to kobiety są głupie ;-) Głupie to są te , które się z wami meższczyznami zadają ;-) Mam nadzieję autorze , że twoja wypowiedź to był tylko LAPSUS SŁOWNY , ewentualnie LAPSUS UMYSŁOWY ;-) Nie zużywaj więcej prądu i idź sobie na spacer dopóki jest ładna pogoda :-)

Gość gość
Oj tak , tak. Naiwne

Gość gość
Ja też popieram autora :)

Gość gość
czyli popierasz samego siebie ;-)

Gość gość jeden i pół
Jestem kobietą i wiele jest prawdy w tym co napisał Autor.

Gość gość
Alkohol to dzielo demona. :-) Spirit

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Wiedzą, że robią głupie rzeczy po alkoholu, a i tak piją." no bo chcą się szmacić ale żeby być w porządku zasłaniają się tym że były akurat pijane :o

Gość gość
Ja nie jestem babą. Ani kobietką. Tylko kobietą. I mam podobne obserwacje, tyle, że dotyczące mężczyzn. Nieporadni, sfrustrowani, głupi. Wylewają żale na forum dla kobiet żeby pokazać, kto tu rządzi. Wielu jest nieatrakcyjnych, zaniedbanych, tępych - tacy są najczęściej strasznie obrażeni, że się na wstępie odrzuca ich zaloty.

Gość gość
a najgłupsze kobiety to te, które popierają autora i same plują na siebie. Jak byście napisały, że faceci są głupcami, to żaden by nie poparł tego, wręcz przeciwnie. Zatem szczyt waszej głupoty. Po prostu, panowie używają lewej półkuli mózgu głównie a kobiety prawej, te różnice powodują różne postrzeganie tych samych spraw.

Gość gość
dodam, że panowie też piją i też robią głupie rzeczy po wypiciu- co za głupi naród zatem, zwłaszcza ten pijący

Gość gość
A moze to poniewaz kobiety maja mniejszy mozg?

"a najgłupsze kobiety to te, które popierają autora i same plują na siebie. Jak byście napisały, że faceci są głupcami, to żaden by nie poparł tego, wręcz przeciwnie." bo faceci nie są głupcami i musielibyśmy kłamać żeby popierać takie kobiety. ja uwielbiam kobiety które raz że są na tyle rozsądne że dostrzegają głupotę kobiet i dwa potrafią to głosić "Wielu jest nieatrakcyjnych, zaniedbanych, tępych - tacy są najczęściej strasznie obrażeni, że się na wstępie odrzuca ich zaloty." też wielu normalnych obraża kobiety bo jesteście do niczego

Gość gość
mezczyzni ulatwiaja demoralizacje korzystajac z okazji

Gość gość
z naukowego punktu widzenia mózg mężczyzny jest tak zaprogramowany żeby funkcje skupiały się na jedzeniu, piciu, spaniu i seksie. To jest plus waszego mózgu, że jesteście jednozadaniowi (skupiacie całą uwagę na jednej rzeczy której obecnie myślicie), czyli wasz mózg nie zaśmieca się "wszystkim" tylko faktami do przetrwania. Natomiast mózg kobiety jest bardziej skomplikowany, przetwarza wszelkie informacje i zapamiętuje, kobiety są wielozadaniowe i przejmują się wszystkim. Potrafią oglądać film, gadać jednocześnie przez telefon i gotować obiad. Mózgi kobiet potrafią więcej pomieścić wykonać ale przez to same siebie wykańczamy. Więc wracając do wielkości mózgów, to mózgi panów mniej pracują ale nadrabiają mięśniami a kobiet mózgi są lepiej okablowane i więcej pracują.

Gość gość
Tak to prawda. Kolega korzysta nawet jak zona stoi przy piecu i dzwoni z kolezanka :-D

Gość gość jeden i pół
do tej naukowej wyliczanki dodałabym jeszcze praca dla zapewnienia bytu rodzinie. żeby było sprawiedliwie i obiektywnie

Gość gość
Debile trafią się i ze strony mężczyzn jak i kobiet, i tu i tu można spotkać osobniki nie zaradne życiowo, bez szkoły perspektyw itp. Co do alkoholu ja znam osobiście faceta żonaty dzieciaty a jak popije przeleciał by wszystko co się rusza a na drzewo nie ucieka. Niech by tylko jego żona poszła spać jak jesteśmy na wspólnej imprezie to dopiero samiec z niego wychodzi zaraz z łapami podlatuje i co tylko. Aczkolwiek jestem kobieta i zdarzyło mi się zrobić kilka głupstw po alkoholu nie mówię tu o seksie najczęściej powiedziałam po prostu o jedno zdanie za dużo.

właśnie przez te różnice w mózgu kobieta przeładowana emocjami wykańcza siebie i jest nie do zniesienia dla innych, zazwyczaj chodzi jej o jakąś pierdołę do tego!

w domu powinno znaleźć się takie pomieszczenie do którego rozemocjonowaną babę się wsadza by ochłonęła. ewentualnie taką trzeba od razu porządnie w******ć by się uspokoiła :D :D :D