Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"ja jednak myślę, że jesteś gejem." wiem. np. samiec alfa charakteryzuje się tym że jest prosty i zamiast o was myśleć to was r***a. to wasz mechanizm obronny - kto za dużo nad wami rozmyśla ten jest pedałem impotentem biedakiem czy tam inny epitet rzucony w jego stronę ma u niego zaniechać myślenie nad wami :D bo stanie się w waszych oczach nieatrakcyjny. dlatego tak naprawdę nie lubicie inteligentnych mężczyzn. owszem tak piszecie ale to nieprawda. jak już pisałem same siebie nie znacie - możecie tak myśleć ale inteligencja to nie jest cecha która jest dla was plusem. bogactwo, uroda to już tak bo występujące pojedyńczo, tylko bogaty albo tylko przystojny to już tak, ale tylko inteligentny to taki nic dla was nie znaczy

Gość gość
ale jestes smieszny :D

ty jesteś prosty jak konstrukcja cepa, jedyną osobą która uważa, że jesteś inteligentny jesteś ty sam.

Gość gość
fajnie, ze wiesz lepiej ode mnie co mnie podnieca :P

wy nie lubicie jak ktoś uogólnia kobiety, przypisuje wszystkim kobietom cechy bo podświadomie wiecie że wasza płeć jest gorsza i macie gorsze cechy od facetów. dlatego chcecie by do każdego podchodzić indywidualnie :o

Gość gość
znawca...rozwijać się, polepszać??!! Przecież kobiety to robią, rozwijają się, myślę sobie, że Twój problem polega na tym aby partnerka rozwijała się tak jak Ty chcesz i oczekujesz. Może nie potrafisz akceptować faktu, że każdy rozwija się w swoim tempie i nie ma takiej osoby, która by biegła przez życie równo z Tobą.

kobiety przejęły najgorsze cechy mężczyzn trudno tu mówić o rozwoju.

Tak masz rację autorze, jesteśmy gorsze i dlatego jesteśmy w satysfakcjonujących związkach a Ty inteligentny kisisz fiuta na forum dla bab :D Więc wychodzi na to, że lepiej być gorszym:classic_cool:

Gość gość
znawca obrzydliwych kobiet - a czy Ty wiesz, że sam przyciągasz te obrzydliwe kobiety. Może rozejrzyj się za takimi co by w ogóle Cię nie zainteresowały, ładna pupa to nie wszystko. I nie obrażaj mądrych kobiet.

"Tak masz rację autorze, jesteśmy gorsze i dlatego jesteśmy w satysfakcjonujących związkach a Ty inteligentny kisisz fiuta na forum dla bab" ustawienie się w życiu (kasa, władza) i sex to dla was jedyny priorytet w życiu, znowu się kobieta sama pogrążyła

Ale dziewczyny, w jego mniemaniu jesteście gorsze a i tak wiedziecie żywot lepszy od niego. To musi być wybitnie poniżające gdy osobom naszym zdaniem mniej wartościowym wiedzie się lepiej niż nam samym ;)

Gość gość
jestes tak z******ty, ze az cie nikt nie chce :D

a ten dalej swoje...trzeba było użyć tej swojej inteligencji i się nie związać z d****ą, a nie teraz plujesz jadem na normalne kobiety.

Primo, nie pisałam absolutnie słowa o kasie czy ustawieniu w życiu. Widzenie rzeczy których nie ma jest poważnym objawem i należało by się zgłosić do lekarza. Secundo, guzik Ci do tego zresztą, to ja jestem zadowolona a Ty nie :) 1:0 dla mnie.

Gość gość
czy ty w ogole wiesz co to jest satysfakcjonujacy zwiazek? :O :O

Gość gość
facet pewnie chciałby pannę jakąś super hiper wypas, a że nie ma, to siedzi beczy do innych babek.

Gość gość
pogrążyłeś się Ty (władza, seks, pieniadze) - to najwidoczniej u Ciebie był taki schemat związku, i zapewne podobny wyniosłeś z własne domu. Nie uogólniaj, że tak wyglądają związki, bo tak nie jest. To jest TYLKO TWÓJ PUNKT WIDZENIA I SIEDZENIA

nie twórzcie mojego obrazu i nie manipulujcie bo to już na mnie nie działa. :o owszem śliczne idiotki mają wzięcie wręcz 100% gwarancji że ktoś je zechce, ale normalni faceci nie mogą znaleźć dziewczyny na poziomie

no i wychodzi obraz tego pana, nieudacznik który sobie wybrał pannę lecącą tylko na kasę...

Gość gość
jak dla mnie satysfakcjonujacy zwiazek to milosc, wsparcie, opieka i akceptacja, a nie seks, kasa i poczucie wladzy :O nikt tu Cie nie kreuje, bo sam odkryles te swoje niby z******te cechy :D

"Ale normalni faceci nie mogą znaleźć dziewczyny na poziomie" Takich kobiet nie ma z tego co piszesz. I co nas to interesuje tak btw? I tak wg Ciebie nie jesteśmy na poziomie więc dlaczego mam się litować nad kimś kto nie potrafi sobie znaleźć dziewczyny? Nie masz przyjaciół nawet z którymi możesz o tym porozmawiać tylko jesteś zmuszony dyskutować na forum z gorszymi jednostkami? Kurcze, Twoje życie musi być strasznie upokarzające.

Gość gość
"normalni" czyli cierpiacy na bol d**y jak ty? :D psioczacy na kobiety jak leci? opierajacy zwiazek na kasie, wladzy i d***e maryni? racja, tacy faktycznie nie maja brania :D

Gość gość
wow manipulacja. Otóż już dzieci manipulują, kiedy nabroją przytulają się i całują te niegrzeczne maluszki. Manipulacja jest konieczna i jest połączona z codziennym życiem, występuje niemalże codziennie. Nie piszę tu o wyrachowanej manipulacji. Po pierwsze może powinieneś przyjrzeć się sobie, dlaczego trafisz na "głupie", co je łączy i co Ciebie w nich pociąga. A dlaczego nie interesują Cię inne np. pani pracująca w warzywniku, czy ta pani z urzędu (zakładając, że są wolne). I najważniejsze - NAJBARDZIEJ DRAŻNI NAS TO W DRUGIEJ OSOBIE CO SAMI MAMY W SOBIE.

nie ma kobiet które się cenią. "Nie masz przyjaciół nawet z którymi możesz o tym porozmawiać tylko jesteś zmuszony dyskutować na forum z gorszymi jednostkami?" moi znajomi single cieszą się życiem, tym w związkach zależy na spłodzeniu dzieci i się męczą z kobietami, po paru latach pewnie zrozumieją że cena za dzieci jest za wysoka i wezmą rozwód :o

Tak bardzo cieszą się życiem, że mają Ciebie głęboko w d***e i nie chcą z Tobą rozmawiać? A dlaczego Ty nie cieszysz się życiem razem z nimi? Czy występ dzisiejszy to jest "cieszenie się życiem".

Gość gość
tak baby są głupie, kobiety też są głupie i naiwne,

na poziomie to taka co się ceni. normalni faceci nie mają brania, to ciepłe kluchy dla was. jeśli chodzi o określenia to ci z którymi np. zaliczacie jakiś przygodny sex (dla was super przeżycie) albo dłuższą znajomość tylko dla seksu myślą o was jak o worach na spermę. faceci nigdy nie szanują kobiet z którymi łączy ich tylko sex krwawa idź się ciesz życiem. zwierzę też niczego więcej nie chce jak tylko przyjemności w życiu i mając je ma o sobie wysokie mniemanie. faceci mają wyższe potrzeby by czuć się dobrze

Gość gość
TWOJA WYPOWIEDŹ -". ja uwielbiam kobiety które raz że są na tyle rozsądne że dostrzegają głupotę kobiet i dwa potrafią to głosić. wow!!!!Szukasz kobiety na POZIOMIE, i wybierasz wśród takich co przyklepują głupotę kobiecą. Wow, nic dziwnego, że trafiasz na głupie. Kobieta na poziomie mająca swoje cele wyrazi swoje zdanie bez podlizywania się Tobie, bo ona nie boi się mieć swoje zdanie ani tego czy będziesz czy nie. Kobieta na poziomie nie będzie taka jak w Twoich wyobrażeniach (bo takiej nie ma), ona tupnie nogą gdy się jej coś w Tobie nie spodoba a nie będzie tańczyć jak Ty jej zagrasz. Moje pytanie jest następujące, czy Ty na pewno chciałbyś kobietę na poziomie, bo mogłaby Cię przygnieść czy potrzebujesz ofiary losu.