Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Szukasz kobiety na POZIOMIE, i wybierasz wśród takich co przyklepują głupotę kobiecą." czyli mówią prawdę. inteligentne kobiety nie lubią kobiet.

Gość gość
uzywanie zwrotow typu "wory na sperme" ostatecznie zdegradowalo cie w moich oczach :O nie zaslugujesz na nic miernoto i mam nadzieje ze bedziesz nieszczesliwy do konca zycia :O nie pozdrawiam

"Kobieta na poziomie mająca swoje cele wyrazi swoje zdanie bez podlizywania się Tobie, bo ona nie boi się mieć swoje zdanie ani tego czy będziesz czy nie. Kobieta na poziomie nie będzie taka jak w Twoich wyobrażeniach (bo takiej nie ma), ona tupnie nogą gdy się jej coś w Tobie nie spodoba a nie będzie tańczyć jak Ty jej zagrasz. " to nie jest kobieta na poziomie, to jest kobieta "wyzwolona"

Gość gość
niestety nic nie rozumiesz :D tak jak pisala Moorland jestes inteligentny tylko wedlug swojego mozgu :P

kolejny przykład kobiecej głupoty, przeczytała wory na spermę i jej się mózg wyłączył. :D wróć do tego postu i przeczytaj że pisałem że tak o was myślą faceci z którymi łączy was tylko sex a wracając do kobiety wyzwolonej to taka osobniczka jest wyzwolona od zasad moralnych. inaczej mówiąc rozumu i majtek :D

Gość gość
wyrazanie swojego zdania to wyzwolenie? :D to prawo kazdego czlowieka :O ty nie potrzebujesz kobiety tylko popychadla, ktore bedzie ci na wszystko odpowiadalo kiwaniem glowy jak te psy z ruchomymi glowami do samochodow :O

A co mnie wyganiasz?:D Kafe to bardzo prosta rozrywka idealna do mojego miernego poziomu. Aż dziw, że Ty tu jesteś. Po prostu dla mnie jest dziwne, że nikt takiego wspaniałego faceta jak Ty nie lubi nawet na tyle by go wysłuchać. Nawet inni mężczyźni. I ten wspaniały facet musi dyskutować z jakimiś podludźmi na forum dla podludzi. Ja na Twoim miejscu nie mogłabym się tak upokarzać :) Masz w ogóle trochę honoru? To jakby antyklerykał poszedł na plebanię z księżmi gadał jaki to kler jest głupi i wgle.

Gość gość
nie chodzi mi o to, ze tak nazywasz kobiety, tylko o to ze w ogole go uzywasz :O ten zwrot jest ponizej jakiegokolwiek poziomu, prawdziwy mezczyzna nigdy go nie uzyje :)

Gość gość
Nie uwazam swojej kochanki za wor na sperme. Kochalem ja i wiem ze skrzywdzilem. Dalej kocham, codziennie mysle, a zostawilem ja dla zony.

Jak mężczyźni są wyzwoleni to dlaczego kobieta też nie może być? Jak "wyzwolone" korzystają z życia to są zaraz dziffkami, a jak facet jest "wyzwolony" to żaden inny facet nie powie o nim źle. Wręcz przeciwnie. Wow, super!. :O

wór na spermę to właściwe określenie idiotki która się nie ceni :o kafe to dobre forum

Gość gość
..."Szukasz kobiety na POZIOMIE, i wybierasz wśród takich co przyklepują głupotę kobiecą." czyli mówią prawdę. inteligentne kobiety nie lubią kobiet. ..." Być może Ty nie lubisz facetów skoro jesteś inteligentny według powyższego, choć usilnie uważasz, że mężczyźni są fajni. Dlaczego więc nie wiążesz się z tymi kobietami, które nie lubią kobiet (zakładam, że dużo takich znasz skoro masz taka głęboką teorię o kobietach inteligentnych), a może właśnie takimi kobietami się otaczasz i z jednej strony na nie plujesz, że są głupie a z drugiej wygłaszasz teorie, że to są właśnie inteligentne kobiety.

Gość gość
wyzwolona - zakładam, że skojarzyło Ci się z seksem a nie o tym pisałam.

"Jak "wyzwolone" korzystają z życia to są zaraz dziffkami, a jak facet jest "wyzwolony" to żaden inny facet nie powie o nim źle." nie. to żadna kobieta, choć powie o nim źle, chce go! :D :D :D dlaczego faceta najgorszego sortu można obrażać a taką samą kobietę nie? bo co?

Gość gość
co to znaczy "nie ceni sie" :O ? ja j***e zycie to nie jest targowisko z krowami zeby robic innym jakies wyceny :O :O

zabawne jest to, że ze szczątków jego opowieści wynika, że to on był takim "żywym wibratorem" który miał kobiecie płacić za wszystko...i kto tu się nie szanuje? Czyżby nasz znawca?

Gość gość
bo jajco :D w*********ja w podskokach, bo zaczynasz mnie w*****ac tepa dzido :D

*każda "Nie uwazam swojej kochanki za wor na sperme." a wiedziała od początku że jesteż żonaty?

"bo jajco smiech.gif w*********ja w podskokach, bo zaczynasz mnie w*****ac tepa dzido smiech.gif" przepraszam za logicznie pisałem mózg nie wytrzymał i włączył się tryb bluzgania :D idź sobie poplotkuj to się zrelaksujesz "90% użytkowników to KOBIETY" :o kobieca manipulacja nie jest jeszcze niedoszlifowana, mogłabyś się postarać. trzeba było napisać 70% procent a nie od razu 90% :o

a ja myślę, że więcej niż 90% użytkowników to kobiety. Jest kilku facetów którzy są stałymi bywalcami, ale większość to kobiety - i stałych użytkowników i gości.

kobiety zamiast szukać sobie kogoś podobnego do siebie to chcą tylko facetów zmieniać. :o robią im jazdy i tracą energię na kłótnie. a wyzwolenie to nic innego jak życie osobno we dwójkę. zamiast podział obowiązków, żeby było łatwiej, efektywniej

Manipulacja... BTW zobacz, Ty w ogóle nie odnosisz się do tego co napisałam. Czuły punkt? Nie tylko jesteś nieatrakcyjnym bufonem, w dodatku faceci Cię nie trawią i mają w d***e stąd wylewasz frustracje na kafe? I dla Ciebie to jest normalne? A my jesteśmy dziwne i gorsze?

Gość gość
Znawca obrzydliwosci kpbiet to brzydka kobieta po menopauzie, ktora maz zostawil dla innej. Jest przekonana o swojej inteligencji a mim to facet ja puscil kantem. Udaje faceta bo chce zeby kobiety myslaly ze faceci tak mysla o kobietach. Zaden facet nie mysli okobietach wkategoroach dziwek i worow na sperme, bo go to j***e.

Gość gość
znawca obrzydliwych kobiet - to Ty nie wiesz, że Mężczyźni myślą PRZED ŚLUBEM, żeby ONA SIĘ NIGDY NIE ZMIENIŁA a kobiety myślą przed ślubem, ŻE PO ŚLUBIE SIĘ ZMIENI.

Gość Sztefannnnn
Może ktoś mi to streścić. To baby som głupie czy nie? Bo już się pogubiłem?