Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gamze

Moj chlopak Turek chce czekac z sexem do slubu

Polecane posty

Gość Gamze

Witajcie. Mam chłopaka Turka, już od roku. Jest cudownym człowiekiem dla mnie, szanuje mnie dba o mnie, mówimy sobie wszystko, poświęca maximum czasu mnie. Dogadujemy się niesamowicie. Mieszkamy blisko siebie, ja pracuję na uczelni w Turcji. Jest to człowiek wierzący ale nie fanatyk. Ostatnio zmarł mu ojciec i podłamał się troszkę. Wspieram go. Ale przez to wydarzenie narosło w nim wiele przemyśleń, postanowił zrobić coś by być jeszcze lepszym człowiekiem. Mianowicie chciałby, żeby nasz związek był totalnie czysty, że kocha mnie najbardziej na świecie, i wiąże ze mną dalsze życie, ale chciałby z "chodzeniem do łóżka" poczekac do slubu. Dla mnie to bardzo cięzka sprawa, bo dobrze nam... a on uwaza ze jestem cudowna ale chcialby mi pokazać ze jeszcze bardziej będzie o mnie dbał i żebyśmy to zrobili dla nas bo kocha mnie bardzo. Ja chcialabym go przekonać, żebysmy jednak czasem to robili.. bo dla mnie to bardzo ciężki temat. Jak to zrobić? pomożcie, może ktos z was miał podobna sytuacje.

Gość gość
pewnei ze poczeka do slubu, bo wie, ze po slubie wytarga cie za wlosy i czy chcesz czy nie chcesz bedziesz musiala mu sluzyc, naiwniaro...to ze z toba nie ma seksu to nei znaczy, ze innych nie posuwa... kolejna, kotra lubi byc tluczona...kobiety na poczatku XX wieku walczyly o wolnosc innych kobiety w Europie, a zaledwie 100 lat pozniej ten idiotki same sobie pozwalaja zabierac wolnosc biorac slub z tymi zwierzetami-muslinami...

Gość Gamze
Ludzie dzielą się tylko na dobrych i złych. Polak jest zły i dobry, tak jak i inne nacje. Zależy na kogo trafisz. On jest dobrym człowiekiem. Jakoś szybko się do sexu nie garnał i szanował moje zdanie, gdy mówiłam ze nie chce. I pół roku jakos był dzień w dzień ze mną. Znam kilku muzułmanów, i są dobrymi ludźmi, nie biją kobiet a nawet się posłuchaja. Od człowieka wszystko zależy

Gość gość
Jezeli jest muzulmaninem, nie ma znaczenia czy jest dobry czy nie , nie ma znaczenia czy sie wyksztalcil czy nie, czy sie ucywilizowal czy nie. Ich religia jest bestialstwem, wczesniej czy pozniej sie o tym przekonasz. Ja mieszkam w UK i widze, co oni robia tutaj ze swoimi kobietami, a przeciez to juz jest Europa...To zwierzeta...

Gość gość
Czytalas Koran, ta ksiege ich proroka pedofila? Jak nie, to poczytaj... Sama sobie wolnosc odbierasz, a jak bedziesz z nim miala dzieci, to nie bedziesz miala do nich zadnego prawa. W UK nagminnie gina dzieci, ojciec muzulmanin ze swoja matka uprowadzaja je od matki, czesto tez aranzuja malzenstwa swoich malych dzieci, zmuszaja do chodzenia w szmatach swoje zony i corki. To zwierzeta, ich religia jest na poziomie sredniowiecza i powinna byc zdelegalizowana. Nie badz glupia...

Gość istal
o jaki ciekawy temat! :) a jak tam trafilas? Co robisz na uczelni w Turcji?

Gość Gamze
Moja kuzynka wyszła za Turka 10 lat temu. On chodzi do meczetu w piątek, jej nie narzuca. Mieszkają w Turcji, mają gromadke dzieci i jest szczesliwa. Sama byłam u nich pół roku i widziałam jak to wyglądało. Jest dla niej dobry, a dzieci to cały jego świat. Nie mylmy euro islamu z islamem z emiratów czy "Arabowa". Tam to system polityczny i chmastwo. W turcji kobiety są wyzwolone.

Gość gość
a jestes dziewicą ? bo jak nie to taka czysta nie jestes dla niego

Gość Gamze
Na uczelnię trafiłam robiąc doktorat.. Jestem na stypendium długoterminowym. Badam jaki ma wpływ język tureci na pewien język europejski. A co do osoby pytającej się o dziewictwo to - nie, nie jestem i mu wcale o to nie chodziło, żebym była. Dla niego najwazniejsze jest moje serce. Ten człowiek nigdy nie krzyknąłby nawet na mnie. Wiem, że masz racje, dzieją się w UK różne rzeczy, ale nie można generalizować. Każdy Polak to przecież nie pijak, nie morderca! A jeden naćpany polaczek uciał mojej znajomej głowę w Holandii bo zerwala z nim. Super i o nas też można epopeje pisać ...

Gość Gamze
Zamiast generalizować, lepiej doradźcie mi. Jak go przekonać do mojej racji. Ja znam Turków na co dzień, bo żyję z nimi, a moje koleżanki Turczynki chodzą w obcisłych kieckach i na szpilach większych niż moje.

Gość gość
ja tez mam chlopaka ale kurda ale coz za roznica.. oooo turczynki to sa dopiero wyluzdane.. szkoda gadac.. dziwoje.. spokojnie zyje na codzien z tymi ludzmi i są wporzadku .. czasami troche przepraza mnie ten "romanski" styl zycia.. wieczne odwiedziny rodziny.. Ale jest dla mnie i kochany i dobry.. i nigdy nie podniosl na mnie reki ... czasem sie posprzeczamy a po godzinie sie godzimy.. zyjemy ze soba na codzien jest cudownie..cóz pierwsze slysze zeby ktos czekał tam z seksem do slubu..

Gość zakręcona w lewą stronę
prowokacja!!!! każdy turek wali w murek i nie wierz,że na boku nie nabija

Gość gość
Jesli wiesz lepiej to po jaką cholere nam d**e zawracasz...? Chce po slubie? bo to gej lub woli dzieci. Ty masz byc przykrywką, po ślubie sie dowiesz o co mu naprawde chodzi

Gość gość
i przepraszaze to powiem bo moze to sa twoje kolezanki .. ale do nich do trzeba z dystansem sama sie przejechalam na takiejznajomosci .. zona brata mojego nazeczonego.. o jak mnie kochala.. swiata po za mna nie widziala.. mowila kazda polka to k***a ale ty jestes inna hahah ze wszystkiego sie zwiezalysmy sobie .. a pozniej .. coz okazalo sie ze po katach mowila na mnie w rodzinie co to za rodzina ze blondynka w rodzinie hahah ze tylko pieniadze sie dla mnie licza.. choc to nie prawa.. ci ludzie mowia na okraglo o pieniadzach.. szok.. teraz naszczescie nie widze jej brat narzeczonego rozwiadl sie i swiety spokoj.. wszystkie kochane .. a za plecami .. łohohhoho.. dla nich kazda polka to wrog;p

Gość Gamze
Jakieś podpowiedzi:) proszę o radę

Gość Gamze
Kazdy wali, kazdy porywa, kazdy zabija. To nie prowokacja, ja zyje z tym chlopakiem na codzień i zadowala go podrozowanie ze mna i przyziemne rzeczy. Sex jest hen dalej.