Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksaanaa20

ciaza pod znakiem zapytania

Polecane posty

Gość Roksaanaa20

Witam, jesli ten temat juz sie powtorzyl to ptzeptaszam, ale gryzie mnie to jakis czas i chce wiedziec vzy ltos mial podobnie. Otoz w poprzednim miesiacu @ spozniala mi sieponad 2 tygodnie zrobilam test ale wyszedl negatywny, po kilku dniach przyszedl @ i trwal jakies 2 dni a pozniej brazowe plamienie. Zapomniqlabym o tym spoznieniu ale od czaau @ bola mnie piersi (zawsze po @ bol mijal), co godzine biegam do lazienki z pelnym oecherzem, jestem rozdrazniona, nie wiem czy zrobic ponownie test bo niby @ byla.. miala tak kroras z was?

Gość gość
ale czego oczekujesz? że ktoś ci powie czy jesteś w ciazy? zrób ponownie test albo idz do lekarza i będziesz wiedziała

Gość Roksaanaa20
Chcialam po prostu wiedziec czy ktos byl w podobnej sytuacji

Gość gość
nawet jak ktos był, to u jednej kobiety może to oznaczać ciąże, a u innej jej brak, więc nic ci to nie da

Gość gość
Witam ja mam podobnie @ spózniła mi się 2 dni i 2 dni leciała ale bardzo skąpo na trzeci dzień nic a przez kolejne 3 dni brązowe plamienie, piersi zaczęły boleć tydzień przed okresem i bolą do tej pory.Dodam że @ miałam 4.10.13 Test robiłam kilka dni przed spodziewaną @ i w dzień w którym powinnam dostać oczywiście jedna kreska. Dwa dni po przytulaniu zaczęły boleć jajniki codziennie i podbrzusze po niby @ trochę słabiej ale cały czas je czuję i podbrzusze do tego wczoraj bolał mnie żołądek. Nie wiem co mam myśleć czy to ciąża czy jestem jakas chora? Dziewczyny piszcie czy tak miałyście w ciąży z góry dziękuję

Gość gość
To nie ciąża-jesteś jakaś chora.Do lekarza