Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracazagranica

VDB HOLANDIA opinie

Polecane posty

Gość Pracazagranica

Witam serdecznie prosze o opinie firmy posdrednictwa pracy VDB w Holandii, podobno wszystko jest organizowane itd. a w internecie jakies negatywne opinie...juz sama nie wiem czy ryzykować :(

Gość zenek 23
nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi byłem tam i o 500 e mnie oskubali w ciągu 2 miesięcy, na dokach syf i patologia nie palisz zioła nie pijesz to jesteś dla nich ufoludkiem. umiesz 3 słowa po angielsku lub nl z***biście bo jezyk znasz taka prawda. jak jechałem tam to strasznie sprawdzali mój angielski a na tym domku co byłem to nikt nie umiał angielskiego.

Gość gość
uwazajcie na firmę vdb są oszuści ołowiem wam cos. dzwonili do nas 7 wrzesnia ze maja prace przy producji betonu zalewanie beton do foremek proponowali 9,50 euro na reke. 80 euro za mieszkanie tydzien 25 euro za ubezpieczenie. po 2 tygodniach przyjechalismy na swoj koszt do nich vdb okazalo sie ze pani marta co przez tele mowila juz nie ma jej zajela siw nami pani magda i okazalo sie ze nie ma dla nas pracy ani mieszkania stawka jest inna niz bylo gadane. od 13 do 17 czekalismy w katyniu na kierowce ktory zawiezie nas do jakiegos mieszkania 16 km od agencji vdb mialo byc pokoj 2 osobowy dla nas zajechalismy na miejsce wchodzac do domu na pierwszy zut brud syf melina smrud pijani lokatorzy itd. okazuje sie ze mieszkabiw mialo byc 10 osob a wyszlo na to ze jest 11 pokoji i w kazdym pokoju bylo 4 osoby i jeszcze to ze mieslimy 2 osobowy pokoj mniec a okazalo sie ze w calym mieszkaniu jest 1 lozko wolne dla nas 2. a pracy nie bylo dla nas dali nas na rezerwe jak tos zachoruje to my pojdziemy za niego. ludzie nie łapta sie na te bajery ich i uwazajcie!!!! na vdb. i przez nich stracilem 600 zl plus wyposazenie co wzielem okolo 1200 zl stracilem a nie racza zwrocic za dojazd a pisza na stronie ze proponuja dojazd daja itd. nie polecam

Gość Kkkkk1
Ty pisać po polsku nie potrafisz a pracy szukasz w Holandii:)

Gość Billy billy

Brak slow na ta agencję. Została dzisiaj zgłoszona do kilku instytucji w Holandii. Oszukują na wyplatach. Dają do podpisania warunki nie korzystne dla pracowników A jeżeli ktoś niechce podpisać to straszą że wynagrodzeń nie wyplaca . Pracuje tu od prawie 8 lat. A wynagrodzenie za tydz otrzymałem 168 euro. Minimalne wynagrodzenie wynosi 381 euro. Na solarisach wypisują rzeczy które nie miały miejsca. Warunki mieszkalne okropne. Ludzie w biurze bez kompetencji. Bezczelni. Zarabiam mniej niż jak zaczynałem w 2012 roku.