Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulisia1989

Sposoby na usunięcie toksyn z organizmu

Polecane posty

Gość gość
taaa, ile jeszcze watkow obskoczysz????????????

Gość martyyy
W Noma Medica Volla znają się bardzo dobrze na tym. Leczą przyczyny i to najważniejsze. Byłem u nich jak miałem zakwaszony organizm i pomogli mi się z tym uporać. Teraz mogę ich polecać innym. To wyśmienici lekarze z doświadczeniem.

Gość gość
Polecam diete detoksykującą na bazie soków z wyciskarki, świetne efekty. Organizm odciążony i naładowany bombą witaminową z owoców i warzyw, poza tym bardzo pyszna to dieta :) Warto dowiedzieć się więcej http://terapiasokami.pl/zakwaszenie-cz-2

Gość dsww
Zdrowie niestety kosztuje, ale warto o nie zadbać. Myśmy kupowali do domu MagnetON max parę tygodni temu i powiem, że terapia w domowych warunkach to rewelacja. Nie trzeba tracić czasu na dojazdy gdzieś do gabinetów, szpitali, przychodni i tak dalej.

Gość sdwse
Mój organizm już dłuższy czas domagał się detoksykacji, ale ciągle temat odkładałem na potem. W końcu było już tak źle, że zaczęłam działać. Stosuję MagnetON max już trzeci tydzień i jak dla mnie bomba. Czuję jakby mi siły życiowe wracały.

Gość zxs
Razem z mężem prowadzimy w domu magnetoterapię od kilkunastu dni i już pierwsze efekty się zaczynają pojawiać. Na pewno poprawiło się nasze samopoczucie, nie mam takich problemów z oddychaniem, nie dostaję zadyszki tak szybko. MagnetON max sprawdza się w 100%, polecam.

Gość cxcx b
Ojciec się badał w Noma Medica (www.medicavolla.eu) i jak za lekarzami nie przepada, tak tutaj nie narzekał. Ponoć badanie bardzo szybkie i bezinwazyjne, a dało kompleksowe wyniki.

Gość gość
Bardzo fachową i dokładną diagnostykę robią w Vitanea na ul. Podłęskiej. Badanie trwa coś koło godziny i praktycznie całe ciało jest prześwietlane, z wszystkimi zaburzeniami jakie tylko występują. Więcej o ich metodach jest na www.vitanea.eu Warto też sobie przy okazji w ich aparat EAV zainwestować. Prześwietla organizm, określa wiek biologiczny, wykrywa zagrożone sektory – super dokładny.

Gość gość
a ja ze swojej strony polecam wizyt\e w gabinecie dr magnus. Stosuja tam bardzo fajne badania i magnetoterapie. Omawiają tez dietę, która powinna byc dla nas odpowiednio dobrana (pod kątem schorzeń, obciażeń itp).

Gość gość
Od dawna chciałam przeprowadzić dokładną detoksykację organizmu i udało się w sumie dopiero jakiś czas temu dzięki terapii w Vitanea - www.vitanea.eu W końcu pozbywam się pasożytów z organizmu i z dnia na dzień czuję efekty. Odchodzą moje kłopoty z koncentracją, jestem spokojniejsza, mniej się denerwuję, co się przekłada na lepsze samopoczucie i więcej sił do życia. Całe leczenie polega na tym, że korzystam z aparatu Smart, który praktycznie mogę sobie do torebki schować, jest bardzo mały, przenośny.

Są dwa sposoby na pozbycie się toksyn z organizmu. Albo można wziąć głodówkę, albo normalnie zażyć lek przeciwpasożytniczy toxinext, który jest skuteczny i działa w 5 dni. Można wyzbyć sie pasożytów, wirusów i toksyn bez głodowania ;)

Gość gość
Jesli szukacie odpowiednich produktów i myslicie o oczyszczeniu organizmu to zdecydowanie polecam zajrzeć tutaj https://sklepateraz.pl/

Gość kluskaśląska12
A co sądzicie o detoksie sokowym? Któraś z was próbowała? Ja słyszałam od koleżanek dobre opinie o sokach SportFoodSoki i prawdopodobnie skuszę się na takie rozwiązanie i przetestuje na własnej skórze. Liczę na wzrost energii i pozbycie się zatrzymanej wody w organizmie

Gość BasiaczkiAm
Moim zdaniem też można wykorzystać tego rodzaju urządzenia F-Scan fscan.com.pl/16-produkty. Sporo czytam właśnie teraz w sieci na temat usuwania toksyn, patogenów i grzybów z organizmu, a także na temat leczenia boreliozy i właśnie sporo osób rekomenduję taką metodę walki jako dużo lepszą, niż leczenie farmakologiczne.

Gość gość
Przede wszystkim dużo wody duzo soków naturalnych warzyw I owoców I unikanie węglowodanów choc I tak wiadomo ze nie sa niczym dobrym,ja ostatnio zauwazyłam ze zapycham sie od bułeczek chlebków makaronów I cierpie na zaparcia :/ mama poleciła mi Intestę z maślanem sodu I problem zniknął ale ja juz nie wracam do pieczywa bo ono mi nie służy.

Żeby oczyścić organizm trzeba zmienić nawyki - przestać się beznadziejnie odżywiać i do diety włączyć dużo wody. Można się okazjonalnie wspomóc jakąś dietą, kuracją, np. www.neera.pl ale tylko zmiana trybu życia zapewni długofalowe efekty.

Gość gość
Myślę, że jednym ze skuteczniejszych metod na usunięcie toksyn jest detoks. Ja w maju byłam na detoksie aloesowym w www.siodmylas.pl i czuje się o wiele lepiej. Na pewno raz na jakiś czas będę go powtarzać.

Gość gość
jak postanowiłam oczyścić organizm, to zaczęłam szukać informacji o najlepszych sposobach. Dużo dobrych opinii znalazłam na temat algi chlorella, że jest bardzo skuteczna, no i oczywiście bezpieczna. Dlatego kupiłam sobie w aptece suplement hebraya z chlorellą i biorę codziennie. Moje samopoczucie i energia wyraźnie się poprawiają dzięki temu oczyszczaniu

Gość bonik

ja posłuchałam rady swojej przyjaciółki, która jest farmaceutką i do oczyszczania organizmu kupiłam sobie kapsułki herbaya z chlorellą. Nawet nie wiedziałam, że ta alga ma takie właściwości, ale przyjaciółka zachwalała, że to najlepszy sposób na pozbycie się toksyn

Gość gotowa33
Dnia 24.12.2018 o 11:07, Gość bonik napisał:

ja posłuchałam rady swojej przyjaciółki, która jest farmaceutką i do oczyszczania organizmu kupiłam sobie kapsułki herbaya z chlorellą. Nawet nie wiedziałam, że ta alga ma takie właściwości, ale przyjaciółka zachwalała, że to najlepszy sposób na pozbycie się toksyn

dla mnie są to świetne kapsułki. taki strażnik organizmy przez to, że usuwają toksyny. a tak w ogóle to są wyciągiem z mikroalg. mi pomagają bardzo dobrze. 

Gość mnmn

Złoto przy zapaleniu spojówek potrafi bardzo pomóc, niedawno się o tym przekonałam...naocznie :) Poza tym kupowalam takie specjalne nano złoto do stosowania wewnętrznie, najbardziej żeby wzmocnić serce u męża (jest po zawale). Złoto koloidalne mam kupione na proaktiv.pl.polecam firmę, nie ociągają się z dostawą, produkty mają o najlepszym składzie, bez domieszek i innych zanieczyszczeń.

Gość Rukoo

Ja tam ...  ze 20 razy to minimum dziennie i gazy mie ulatują