Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termin na 7 listopad a sylwester

Polecane posty

Gość gość
bu ha ha...na sylwestra 1-1,5 po porodzie?! a kto ci z dzieckiem w sylwka zostanie?

Gość gość
babcia sie zaoferowala..sylwek 5min od domu

Gość gość
jezeli butelka to owszem mozna, ktos zostanie ci. ja nie bylam matką polką wstawal w nocy mąz i on się staral, a mimo to dziecko wrzesniowe jak pojechalam na 2godziny w listopadzie, gdy mial 7tygodni to moje wnętrze darlo sie na amen. i nie jestem matką polką-dziecko podrzucam czesto obecnie.... mysle, ze to zalezy od wiezi, ja bym nie poszla.

Gość gość
mój synek się urodził 9 grudnia więc nigdzie nie szliśmy....za to zrobiliśmy impreze w domu, co prawda nie jakąś głośną i alkoholowoą ale taką przyjemną posiadówkę dla kilku par, z którymi zawsze spędzaliśmy ten dzień, synek przespał prawie całą noc i budził się tylko na karmienie więc mogłam spokojnie sie "pobawić" - czyli pogadać, posłuchać muzyki itp, ale jakby mi mama powiedziała że zostanie z synkiem i możemy sobie wyjść na te 4-5 h to bym poszła, ja nie jestem z tych co przez rok są uwiązane bo tak wypada albo co gorsza, mają wewnętrzny przymus, zresztą na pierwszą randkę z mężem poszłam 2 tygodnie po porodzie, co prawda na 2,5 h, ale jakoś nie miałam traumy z tego powodu

Gość gość
ja ur w połowie października a na sylwestra robiliśmy posiadówe z bratem bratową itd a ja i tak usnęlam przed 12 - pobudka na północ i znów padłam.. najpierw urodź potem rezerwuj - możesz mieć mnóstwo siły i dziecko śpiące jak aniołek a możesz miec drące się kolkowe niespokojne dziecko i sama czuć się jak wielka mleczna krowa..

Gość gość
no tak tak..nie mam zamiaru się teraz zapisywać..zobaczymy jak to wszystko wyjdzie i wtedy zadecydujemy...co i jak..tylko zastanawiałam się nad waszym zdaniem...żeby nie wyszło że jestem jakąś wyrodną matką...w oczach znajomych..itp..