Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość ręce mi opadly
W nocy nie mogę spać myślę nad jego pożal się Boże małżeństwie

Gość gość
ja uwazam ze to ty jestes bardzo nieodpowiedzialna bo wtracanie sie do zycia innej koboety to brak wlasnego zycia i brak odpowiedzialnosci za wlasne zycie ktore wieje zdechlymy pustkami zal 🌼 http://www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

Gość ręce mi opadly
Ona żyje z moim synem, nosi nasze nazwisko i musi się podporządkować. Nie cher żeby robiła mi wstyd przed rodzina

Gość ręce mi opadly
Ostatnio wpadłam do syna gdy była pora kąpania- ona była na areobiku. Syn musiał sam wykąpać dziecko, nakarmić, ubrać, . Powinno byc dwoje rodziców podczas kąpieli dziecka. A takto jak syn szykował kąpiel, to mały jęczał przed telewizorem oglądając mecz mój syn to mężczyzna nie ma instyktu . Do tego on był p ciężkim treningu był zmęczony i nie wyspany (chociaż synowa mówi, że mały brudzi się tylko 2 razy w nocy je i od razu zasypia, a top ona powinna wstawać więc chyba syn nie wstaje do dziecka)

Gość ręce mi opadly
Fakt, że sobie jako tako poradził nie chciał mojej pomocy gdy mały zaczął strasznie płakać.

Gość gość
Ona ma prawo wejść

Gość gość
Mój mąż też zostawał sam z dzieckiem kąpał, karmił, przewijał, usypiał i radził sobie świetnie ja w tym czasie mogłam wyskoczyć do znajomych czy na siłownię. Dziecka chcieli we dwoje więc i on musi sie nim zajmować. A w nocy to niby dlaczego tylko ona ma wstawać? Dobrze, że twój syn jest normalny bo Ty powinnaś się leczyć.

Gość ręce mi opadly
on rano idzie na siłownie, albo ma trening więc musi być wypoczęty. A ona jaki robi obiad- SAŁATA to jest mężczyzna powinien dobrze zjeść.

Gość gość
A to on już nie może wykąpać własnego dziecka.

Gość gość
skończ już ten temat bo to nudne nikt tu się z tobą nie zgodził a ty dalej to wałkujesz

Gość ręce mi opadly
Właśnie wróciłam od syna i mnie trafia. U nich jak zwykle sporty włączony a co mój miesięczny wnuk robi ...siedzi przed telewizorem i ogląda mecz. Powodzian,.synowej że on nie powinien oglądać telewizora a ona że to nie ona, a syn, że on nie widzi w tym nic złego, mały jest spokojny ,, Przecież musi się uczyć od małego. " Po prostu aż mi małego szkoda.

Gość Zielony turban
Jak to miesieczny wnuk juz siedzi? Troche cie rozumiem z tym nielubieniem synowej bo ja nie lubie ziecia. A salata I ryby sa bardzo zdrowe

Gość ręce mi opadly
Dwu miesięczne, nie siedzi, ale leży w takim czymś nosidlo czu coś tam i leży we tym o ogląda mecze po kolei

Gość ręce mi opadly
Zepsują mu wzrok.

Gość gość
ee tam on pewnie spi przy TV

Gość gość
po co babo stara się wrzynasz w młode młżeństwo chcesz ich skłócić, synek juz ma żonke do ciebie nie wroci znajdz sobie jakiegoś dziadka a nie na m losych koncentrujesz uwage

Gość ręce mi opadly
Właśnie nie spać. Puścili by mu jakaś bajke a oni mu mecz włączają.

Gość ręce mi opadly
Ja się w nich nie wstryniam

Gość gość
Ona nie nosi "waszego" nazwiska. To nazwisko rodziny twojego meza, wszystkie wiemy, ze sie wzenilas w te rodzine i wykonczylas meza marudzeniem

Gość od bajki tez oczy sie psuja
dla niemowlaka nie ma zadnej roznicy. czy siedzi czy lezy w pokoju z TV Wazne zeby w nim nie palic

Gość ręce mi opadly
Zgadzam się że od bajki też sie psują, ale to lepsze niż mecz co dziecku po meczach mężczyźni biegają za piłką i tyle.

Gość gość
to wkoncu ma miesiac czy 2 miesiace?.. nie pamietasz kiedy sie urodzil?

Gość ręce mi opadly
2 miesiące. Wiem kiedy się urodził.

Gość ręce mi opadly
Syn siedzi z wnukiem i komentuje co się dzieje na boisku nie wiem co on chce tym osiągnąć. Zarazić go pasją? Nie wiem...

Gość gość
Właśnie teraz najwyżej wpływają na rozwój dziecka.

Gość ręce mi opadly
Ona zamiast małego ubierać normalnie to ubiera na beżowo i takie odcienie albo kibickie rzeczy. Ja nie wiem jak do niej dotrzec. A jak wczoraj weszłam do łazienki to między rzeczami dla małego stringi, bokserki, pończochy, bokserki, bluzki, i jakiś szlafrok jej biały krótki i śliski nie wiem po co jej taki szlafrok, a tak po za tym nie powinna w takich rzeczach chodzić ma dziecko. Przed ciążą nie ubierała się tak k***wsko jak teraz.

Gość gość
dobijasz mnie:) przecież stringi, szlafroczki czy pończochy widzi tylko jej mąż a twój syn więc w czym problem? Nie może już być dla niego seksowna bo jest matką?

Gość ręce mi opadly
Nie moge ochłonąć po wczorajszym. I ona pewnie w tej swojej krótkiej sukience do spania i w tym szlafroku idzie do płaczącego dziecka ? I lata pół naga przy moim wnuku. Przecież ta sukienka ma taki dekold że cycki to jej wyskakują. Po co jej takie rzeczy jak dla diwki. Pończochy ? Po co przecież pod spódnicę tego nie ubierze.

Gość gość
Jestes na prawdę nawiedzona wklejasz te samo posty na wszystkich swoich tematach. Wszyscy Ci tłumaczą, że jesteś głupia a ty dalej swoje. Ja tez mam dziecko i ubieram pończochy pod sukienki, mam w domu wyzywające ubrania który ubieram do łóżka bo tak bywa w zdrowym związku (o ile małżonkowie lubią seks) ubieram sie tak dla męża. I tak samo robi twoja synowa urozmaica im życie seksualne.

Gość ręce mi opadly
Urozmaica życie seksualnie jak to brzmi jakby była d****ą dla mojego syna. Oni mają dziecko. Co jak mały będzie miał 5 lat to też będzie tak się ubierać?