Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zmeczona i zla

Co robić

Polecane posty

Gość zmeczona i zla

Witam, mam pewien problem i już nie wiem jak sobie z nim poradzić. Otóż mam problem z mamą. Już dokładnie mówię o co chodzi : Mam 21 lat, nie studiuje ( nie stać mnie ani moich rodziców na studia ) , od roku staram się już utrzymywać sama tzn. mieszkam u rodziców, ale daję im kasę co miesiąc, + opłacam swoje wydatki internet, telefon itd. Ostatnio ciężko jest z pracą i jestem na etapie szukania. Wcześniej pracowałam na produkcji ( na czarno ) potem miałam staż i potem znowu miesiąć na produkcji.. niestety praca na produkcji się skończyła ( typowa sezonówka ) i tu zaczęły się problemy, siedzę dopiero 2 dni w domu a moja mama dostaje szału. Gdy przyszłam z pracy zaledwie po 15 minutach usłyszałam, że nie będę siedzieć w domu i mam wypie*dalać ;/ Zresztą codziennie to słyszę, że byłoby jej lepiej beze mnie. Ojciec nic się nie odzywa, nie ma go praktycznie w domu. Jestem jedynaczką, naprawdę nie ciągnę dużo kasy od nich a zachowują się jakby mieli na utrzymaniu 6 dzieci ;( To przykre, bo znajomi studiują, cieszą się życiem a ja ? a ja mam problemy jak przetrwać z dnia na dzień. Mam chłopaka, który jest studentem i oczywiście mama też ma do niego "ALE" , mówi, że powinnam znależć bogatego, gdzie nie musiałabym pracować tylko zajęłąbym się domem itd. Nawet nie mogę zaprosić raz na jakiś czas koleżanki do domu. Czy to jest normalne ? Rozumiem, że powinnam pracować, ale szukam pracy , nie siedzę bezyczynnie, wysyłam setki CV, chodzę po marketach itd. Czy oni naprawdę mnie nie mogą wspierać ? Ja nie mogę ani włączać tv ani komputera bo im to przeszkadza. Czuję się jak intruz w domu. Rozmowy też nic nie dają, a nie chcę krzyczeć na mame bo to do niczego nie prowadzi. Przez te problemy w domu, kłocę się z chłopakiem bo on też nie ma żadnej kasy, praktycznie ja za wszystko płacę gdy gdzieś idziemy.. ;/ Co robić ????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować