Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsze laski na kafe

Polecane posty

Gość stary dziadyga
To nie pozostało mi nic innego jak łazić za Twoją d**ą i uzbroić się w cierpliwość :D

j z b, musiałbyś zużyć ten czas na to, żebym i ja go miała na to spotkanie... Sporo go marnotrawię na pracę, pranie, sprzątanie, gotowanie, golenie nóg, zakupy, odrabianie lekcji z dzieckiem etc. Weź połowę z tego na swój ch*j, a moja dupa będzie wniebowzięta. Nogi już ogolę sama...tzipke też :)

Gość gość
Alka pokażesz nam swoją d**eczke? :)

Gość j z b
Foxy Cos wymysle Najwazniejsze ze jest cos co nas łączy Cos co laczy moj ch*j i twoja dupa Reszta to logistyka A czas mocne więzy tworzy 🖐️

To nie czas tworzy więzy, to uczucia wiążą. Czas może najwyżej kajdanki założyć, albo przeciąć te więzy, niczym Aleksander Wielki załatwił węzeł gordyjski ;)

Gość j z b
Foxy Uczucia biorą sie z r******a kazdy ci to powie A czas ma z tym tyle wspolnego Zeby go nie trawic na prozne gadanie czas trzeba szanowac i to nas łączy to jak ? :)

Z r******a oczywiście też, ale nie r****m się na zimno :) Najpierw rozpałka, a potem ciałko do ciałka. Ciepło i wilgoć musi dojść wszędzie, żeby dobrze związało. Tylko jedna, jedyna rzecz mnie niepokoi... dlaczego Ty masz w ch*j czasu?? Na to wygląda, że jednak kończysz na gadaniu...

Gość gość
Foxy wyjdź do ludzi a nie tak każdy weekend na przegrywie :)

znowu temat dla mnie... oczywiscie najlepsza laska na kafe sie podpieram 😴 .... mam na mysli meska laske 😴

Gość j z b
Mnoze czas wg potrzeb Foxy A z jakiej czesci Polski jestes Zeby nam sie uczucia nie musialy rozlewac od gor do morza pytam Ty slabo chyba w ludzi wierzysz i w siebie moze

Gość gość
Foxy nie udawaj że masz bujne życie towarzyskie,

Jest takie powiedzenie: umiesz liczyć, to licz na siebie :) No to tak liczę i liczę... bo jestem człowiekiem małej wiary. I mniej wierze w ludzi, tym mocniej musze w siebie ;) Z południa.

Gość gość
Szkoda tylko że w tym temacie wpisują się wszystkie laski oprócz tych najlepszych :(

Gość gość
a są tu jakieś fajne laski?? Wątpie..

A po co mam cokolwiek udawać? I co komu udowadniać? Tobie??! A co Cię tak może życie i pożycie interesuje? Nie masz swojego? No pewnie, że masz swoje, więc kompletnie nie masz czasu wtrącać nosa w cudze sprawy, prawda? To miłego wieczoru życzę... nie zaniedbuj towarzystwa pochylaniem się nad biedną Lisicą.

Gość j z b
Czas nas łączy Foxy Ale przestrzen dzieli I co zrobic teraz z uczuciami Co mialy buzowac wlasnie zacząć Jak juz z sexem sie uporamy

j z b, takie jest prawo kafeterii. Tu odległość zawsze dzieli, minimum 300 km. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłoby być inaczej, więc siedze na tyłku spokojnie cały czas :D Jeśli już nazbierałeś drew na rozpałkę... to nadal masz drwa na rozpałkę :D

Gość j z b
Tak Foxy Ale teraz to mi sie troche zal nas zrobilo Bo bylismy sklonni popelnic te milosc moze cos wymysle jeszcze Ile masz lat zebym wiedzial jak dlugo mozemy czekac

Ehhh, rycerzu, i wiek nie ten i kilometrów za dużo... prawa kafeterii są bezlitosne :) Zaufaj swojej wiernej kopii i kieruj ją w inna stronę. Chusteczką śnieżnobiałą pomacham Ci na pożegnanie, z żalem w sercu...

dobra wymieniamy lasencje a nie gęgamy. Lusesita de Milargos Brzydula Fioletowy widelec Jessienna setunia lubiękiedy reszte nie widziałem lecz słyszałem że oki są :D

Gość gość
Najladniejsza juz tu nie pisze . To byla prawdziwa lufa .

Gość gość
przeciez Alka nadal pisze:D

Gość gość
Z trzydziestoparoletniej Alki to debile typu Juken zrobili najladniejsza , takich "najladniejszych" jak Alka pelno w klubach . Ta o ktorej pisze jest wyjatkowa i rzadko sie widuje tak atrakcyjne dziewczyny .

Gość gość
Nowy ty poza laskami w necie niewiele widziales:D:D:)

Gość gość
Laski to ona widział w domu starców.

Już się napatrzyłem dosyć pomarańczo. Mało tego, mogłem dotknąć, pomacać, posmakować a nawet spenetrować. Mega jazda uwierz mi na słowo. :D 🖐️