Gość roksia199 Napisano Październik 26, 2013 Witam mam pewien problem otóż zeszedł mi prawie cały paznokieć u nogi i odrósł nowy ale jescze 1,3 starego się utrzymuje. Zaczne od tego że ze 2 lata temu u ręki paznokiec podeszedł mi ropą miałam cały opuchnięty zeszedł i odrósł nowy mam jeszcze ładniejszy teraz schodzi mi duży u nogi podobna sytuacja prawie odrósł cały, ale jescze 1.3 tamtego się utrzymuje, z tym że zastanawiam się czy to może grzybica, u raka mam bardzo ładne paznokcie długie i twarde ledwo moge ściąć a u nogi niby prawie odrósł z tym ze u 2 nogi też duży palec zauważyłam czarne plamki 2 takie małe pod płytką co robić?iść do dermatologa, lecze się u dermatologa na łzs i jakoś mi wyleciało z głowy i nie pokazałam a przeciez to może być powiązane ze sobą, poprostu miałam tyle na głowie ze nie powizałam tego, dodam że nic na łzs nie pomaga a ja nie miałam leków doustnych przeciwgrzybicznych. Co radzicie robić? czy to mogło się od buta zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach