Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu po przerwaniu albothylu

Polecane posty

Gość gość

Mój problem to brak miesiączki. Czy to może być po stosowaniu albothylu? Nie zużyłam całego opakowania, bo wyjechałam i nie wzięłam z domu. Nie wiedziałam też o wydzielaniu się strzępek błony śluzowej...i myślałam, że to kawałki prezerwatywy. Od ostatniego stosunku minął tydzień i test nic nie wykazał(zrobiono 4 codziennie rano). Zawsze się zabezpieczam prezerwatywą i nigdy nie pękła. Pół roku temu odstawiłam pigułki antykoncepcyjne. Cykle mam co 28 dni,ale ostatnio było 27 a teraz już minęło 36 dni od rozpoczęcia poprzedniej. Czy to jest normalne? Po jakim czasie można zrobić badania, żeby być pewnym czy jest się w ciąży? Usg wykazuję w 5tyg czy wcześniej? Jak to wygląda z badaniem krwi betaHCG? czy to działa tak,że jeśli test ciążowy nie pokazał to krew też nie? Czy może być rozbieżność wyników? Wizyta u ginekologa za 3 miesiące na fundusz, a słabo z kasą teraz:( wiecie coś?

Gość Magr
Wyluzuj, nie jestes w ciazy.....nie stresuj sie, to tez wpływa na przesuniecie miesiaczki. Beta wykrywa ciaze praktycznie po kilku dniach.