Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brie  z  ziołami

Nie wiem od czego zacząć

Polecane posty

Gość Brie  z   ziołami
Sam żeś nienormalny. Dla mnie napisanie listu też wydaje się chybionym pomysłem, ale nie potrafię działać inaczej. Jestem zielona w sprawach damsko - męskich i w ogóle nie mam już pomysłów, jak zacząć życie uczuciowe. Oczywiście dla kogoś może się to wydawać śmieszne, w końcu niektórzy zaczynali bardzo wcześnie i nie rozumieją mojego problemu (najłatwiej kpić), ale serio tak mam i proszę o odrobinę zrozumienia i ewentualne inne propozycje.

Gość Brie  z   ziołami
Nic dziwnego, że człowiek się zraża, skoro inni mają go za nienormalnego z powodu, że nigdy się nie całował, nie uprawiał seksu itepe.

Gość gość
hej, z tej strony znowu ja ;) rozumiem, kiedy piszesz, że niektórzy wcześnie zaczynali - ja do tej pory właściwie nic. I kiedy pomyślę, że część moich znajomych są w związkach od kilku lat (w dodatku nie pierwszym), a ja taka zielona w tych sprawach... Życia uczuciowego nie mam i nie miałam. Słuchaj - a może tak przy najbliższej okazji zaproponuj coś? Nie musisz oczywiście wyskakiwać od razu ze wszystkim, po prostu niezobowiązująca propozycja. I będziesz wiedzieć, czy coś z tego może być.

Gość Brie  z   ziołami
Np. wspólne wyjście na kawę? Pomyślę nad tym. Zastanawiam się tylko, jak to zaaranżować. Spotykam go gdzieś, mówimy sobie cześć, pytam co słychać i co dalej?

Gość gość
Tak, na przykład kawa. Gdybym ja miała tak zrobić (a nie wiem, czy bym się odważyła ;)) to chciałabym, żeby to wyszło jak najbardziej naturalnie, tak niby przy okazji ;) taka asekurancka jestem :) Jak dalej, kiedy go już spotkasz? No nie wiem - może zacznij jakiś wspólny temat i zaproponuj wyjście? Zależy, jak rozmowa będzie się układać.