Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznać że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

miesiąc temu kochałam się z partnerem do finiszu i za 3 dni dostałam okres, czyli 23.09, okres miałam dostać teraz 23.10 i nie dostałam, zaczęłam mierzyć tem. i zawsze jest powyżej 37C, wiem że to za krótki termin, ale piersi mnie bolą i jest mi strasznie słabo oraz mam od czasu do czasu nudności, ale nie wymiotuję, okresu nadal nie mam czyli spóźnia mi się 4 dni co o tym sądzicie jest prawdopodobieństwo abym zaszła w ciążę czy nie? proszę tylko o jakieś rozsądne wypowiedzi ;)

Gość gość
test ciążowy ciężko zrobić?

Gość gość
chciałabym radę osób trzecich, bo z tego co czytam, to nie ma żadnego prawdopodobieństwa, na zapłodnienie 3 dni przed okresem, a teraz nagle go nie mam wgl.

Gość gość
Skoro to było 3 dni przed @ która przyszła prawidłowo to nie ma się co martwić. 3 dni to nawet nie jest spóźnienie.Okres może się do 7 dni przesunąć i to jest uważane za normalne jak się zdarzy raz na jakiś czas.

Gość gość
ale obawiam się, bo niektóre panie mówią, że to jest możliwe aby zajść w ciąże 3/5 dni przed okresem również od razu dzień po, dlatego się obawiam

Gość gość
no cóż, miesiączki nie dostałaś, więc owulacja mogła się przesunąć i mogło dojsc do zapłodnienia

Gość gość
Ale wtedy nie ma miesiączki!!! Skoro ktoś zaszedł w ciążę na 3-5 dni przed @ tzn że cykl się przesunął.A jak powszechnie wiadomo owulacja następuje średnio 14 dni przed miesiączką (12-16) .Czyli jakbyś miała zajść wtedy w ciążę to NA PEWNO nie dostała byś miesiączki bo byś była około 14 dni przed okresem.

Gość gość
a zdarzyło się kiedyś komuś zajść w ciąże 3-5 dni przed okresem?

Gość gość
napisz do mnie na gg 4844130

Gość gość
napisałam, jest pani teraz na nim?

Gość gość
a zdarzyło się kiedyś komuś zajść w ciąże 3-5 dni przed okresem?

Gość jako123
a ja mam taką sytuację ... 28 września wzięłam ostatnią tabletkę z opakowania. Dzień po czyli 29 kochałam się z moim mężczyzną. 3 października dostałam okres. Nie wykupiłam nowej paczki tabletek, ponieważ skonczyly mi sie recepty a ja zamuliłam troszke z pojsciem do gina. Tak wiec jestem bez zabezpieczenia. Poźniej tez doszł miedzy mna a moim panem do zblizenia, ale uwazalismy, aczkolwiek bez gumek ;/ ... od jakiegos tygodnia strasznie bolą mnie sutki, mam nudności, z rana jest mi troszke słabo, hormony szaleją bo widze to po moim nastroju, raz super a raz moglabym pozabijac :P i dzisiaj wystąpiło u mnie plamienie (implantacyjne?). Okres powinnam dostać 31 października. Czy to możliwe żebym była w ciązy?! Odrazu po odtstawieniu tabletek? Dodam że brałam je od 3 lat, regularnie. Myślę żeby zrobić test po miesiączce (jeśli będzie). Co o tym myślicie?

Gość gość
U ciebie to skutek odstawienia tabletek.

Gość jako123
... mam taką nadzieję ...

Gość gość
zastanawia mnie to "uwazanie bez gumek"???

Gość jako123
o jejku czepiacie sie, czasem emocje biorą górę ;) nie wierzę że wszystkie jestescie idealne ... chciałam poznać jakieś opinie na temat całej sytuacji a nie czytać odpowiedzi na temat o tym czy sie uważa w gumkach czy bez ...