Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość gość
Frida spada, nadal spada z każdym rokiem o rok świetlny - bliżej, w ramiona utulona we śnie na jawie w błogi uścisk zapomnienia.

Gość gość
Służę ramieniem.

Gość gość
Chciałbym. Patrzałbym na Ziemię z oddali, z mile drażniącym uczuciem tęsknoty. Pisałbym wiersze gwiazdami i co noc inną historią raczyłbym Was za oknami.

Ale samotność w końcu i Ciebie by pokonała... Dlatego kobiety z innych galaktyk są na Ziemi :) Bo mimo wszytko tu jest ciekawiej ;)

Gość gość
I co koniec gadaniny?.Fanie przytul mnie do swoich ramion.Nie moge sie zalogować:O:(

:D:D:D dziekuje pilnowaczowi tematu 🖐️ chodz smutasie ;) tez mam ramiona..... nie wiem czy beda tak dobre, jak te wymarzone... ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma... podobno :P:D

Gość Magda   M
Zgodnie z obietnicą. Lepiej późno, niż wcale. Wieczorem, skoro nie rano ;) http://youtu.be/WAOLp7Fe0gY Mam nadzieję, że odtworzysz :)

dziekuje bardzo, niestety tradycji stalo sie zadosc.. ale oczywiscie tekst przeczytalam :)

Gość Magda   M
Szkoda, że tylko tekst. W piosence to połowa sukcesu. Może tym razem ? Pozdrawiam w locie ;) http://youtu.be/DjLCYdN9IeU Rytmiczniej, żeby jakoś dotrwać do weekendu :D

Gość niestała  czytaczka
Trochę to syzyfowy trud, te linkowe wklejanki, skoro nie możesz odtworzyć, ale może kiedyś w końcu trafię ;) Słodka mnie natchnęła dzisiaj :D http://youtu.be/wPxMG-Mft_4

:) tym razem trafilas... nie tylko wysluchalam... ale nawet obejrzalam wrocily wspomnienia z dzieciecych lat.. czy to mozliwe... chyba jednak tak.. pamietam ta piosenke.... troche zamglona... ale znana :) dziekuje czytaczko 🌻

zainspirowana snieznym ero tematem ;) * stala otulona w szal, z zadarta do gory glowa. sniezne platki wirowaly wokol niej, otulajac cala postac. chlonela cisze i biel spadajacego sniegu. byl delikatny jak dotyk jego palcow. nie czula zimna. zatracila sie we wspomnieniu....

Gość niestała  czytaczka
Cieszę się. Ładne wspomnienia, są na wagę złota, tak jak sugestywne inspiracje. ;) Udanego dnia 🌻

Pod nogami ciężarem kroków pajęczyna pęknięć rysy w lodzie ciężkie buty wspomnień kryształu na milion kawałków rozpada na cztery strony świata.

Idę do toalety żwawym krokiem potykam się o wystającą wykładzinę mimo to brnę dalej oczami smutnymi widząc swój cel. Usiąść i odpocząć na chwilę. :P :P :P

Gość gość
numero duo ma duszę! Coś takiego.

Gość niestała  czytaczka
Misiek nastukam Ci gdzieś za rogiem zobaczysz :D:D Nie psuj tematu

Gość niestała  czytaczka
Dzisiaj natchnął mnie Nowy Bieszczadami. Aż żal, że zima idzie :) To pewnie odtworzysz. http://youtu.be/hon7swuRCOY :)

bardzo poetycznie sie zrobilo :) ... troche zimowo, przy piecu wysokim dziekuje czytaczko... bieszczady zawsze sa piekne, ale najpiekniejsze jesienia. 🖐️

Tak bym Ci dupsko skroił i przetrzepał,ze nawet pojęcia nie masz.>Nie mogę inaczej o pewnych sprawach mówić Czy TY ośla palo nie rozumiesz na mailU!!:O:(

Pięknie tu: lirycznie, melancholijnie. Chciałam nawet napisać jakiś wiersz i zostawić. Okazało się, że to ponad moje siły, przynajmniej dziś. Dlatego pozwalam sobie zostawić coś innego: ht tp://p okazywarka.pl/iue5 q e/ Może kogoś wzruszy, może skłoni do refleksji, albo sprawi, że czyjś świat na kilka chwil stanie się piękniejszy. Dla Fridy.