Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Droga żyleto :D Nie jesteś nienormalna, ale zacznij czytać ze zrozumieniem :P :D Gdzie ja się uginam ? Widzisz tu jakieś dłonie ? ;) :D

Gość champtar
Nie twarzy się winniśmy wstydzić a głoszonych poglądów :-).

Gość gość
filozof sie odezwal. rak w dalszym ciagu nie pokazal. bezwstydnik. taka gebe mozna na drzwiach powiesic, zeby nieproszonych gosci odstraszala. przyda sie kopia.

Gość champtar
Ja tymczasem przekuwalem słowa w czyny - pizzę udało mi się upiec doskonałą. A do was piszę z androida(kiepsko z pl znakami utf-8 już od dawna jest znany) . Pozdrawiam Wiedzme.

Gość gość
dla kogo znany, to znany. utf- jakis durny skrot. 8- przetrzezwiala nieskonczonosc. jest sie czym chwalic. bezwstydny filozof i kropka.

Gość champtar
Primo Wspomniałem o nieznanej mi formie perwersji Secundo Moje dłonie unikające ciasto mogłyby posłużyć niecnym celom czyli rozpalaniu twojej wyobraźni a na to mojej zgody nie ma a i moja miła była by tym bardzo niepocieszona

Gość champtar
Utf-8 to system kodowania pl znaków w HTML 4.01, wcześniej obowiązywał ISO-8859 ;-)

Gość gość
dobrze napisales - unikajace - pizza hut albo inne dziadostwo na telefon. madrala techniczny sie znalazl. iso nadaje sie do utrudniania normalnym ludziom zycia. nie ma sie czym chwalic. coraz durniejszy jest ten swiat i jego normy.

Gość champtar
Napisałem unikające ugniataj a c e inaczej tego nie napiszę sorki . Android ma swoje zdanie. Mi tam utf wydaje się być przydatny. Ale ktoś tu widzę jest w bojowym nastroju :) .

Gość frida5
H/u/j wam w d/u/p/ę

Gość champtar
Pozwolę sobie zacytować siostrzenice :" wujek kiedy będziesz piekł następną pizzę, już tęsknię " nie wiem jak pieka w pizza hat u mnie tylko wyrwigrosz ale może się chować przy mojej. Pizza była robiona w domu efektami na moją pierwszą był znakomity. Muszę przyznać że pizza to bardzo tani wypieki, polecam.

Gość champtar
Ps. Ja nie używam czegoś takiego jak ketchup - 2x puszka pomidorów pół cebuli świeża bazylia pieprz trochę soli cukru i octu plus czosnek na Oliwie z pierwszego tłoczenia, podczas smażenia może pryskac. Dodałem też liśc****etruszki.

Gość champtar
Ps. Ja nie używam czegoś takiego jak ketchup - 2x puszka pomidorów pół cebuli świeża bazylia pieprz trochę soli cukru i octu plus czosnek na Oliwie z pierwszego tłoczenia, podczas smażenia może pryskac. Dodałem też liśc****etruszki.

Gość champtar
Widzę Frida ze wiesz co dla faceta najlepsze zatem skąd ta frustracja ? Świat jest piękniejszy gdy się usmiechniesz w tym próbuj celowac złośliwości nie uczynią cię lepszym człowiekiem.

Gość champtar
Ale ja tu tylko gościem jestem i już uciekam, miłego dnia, zanim powiem o jedno słowo za dużo to

Frida coś zmiękła, jakby usunęła się na boczny tor. :O Zdegustowana, zniesmaczona :O Gdybym tylko wiedział że jest taka wrażliwa, kontynuowałbym zaczepki. :O Tak mnie oswoiła że teraz nie wiem, jak jej zrobić na złość by się ożywiła. :O

Gość gość
spadajcie patafiany. nie jestem frida

Gość gość
G***o to kogo interesuje ale Froda6 ....5 s********j jest najlepsza moje zdanie i tyłe nie ma jej więc die nie gada

Gość champtar
Luzik , Fridy5 nie ma za to była "Frida" dlatego nie nazwałem jej pełną nazwą.

Gość niestała  czytaczka
Pozdrawiam w przelocie niestety :( Co do Frii, to nic nie powiem :) Champter narobiłeś mi apetytu na pizzę. Na pewno wyszła świetna. A jeśli chodzi o zdjęcie dłoni, to oczywiście był żart. :) Pisz, bo ja chwilowo śladem Frii muszę dopieścić realne życie, a tematu szkoda. :) I nie jesteś tu gościem. Zaczynasz być rezydentem ;) :) Udanej niedzieli :)

Gość gość
11.01.14 [zgłoś do usunięcia] frida5 H/u/j wam w d/u/p/ę --po kiego Ch/u/j/a sie podszywasz pod ciocię?Będzie dopiero za 2 miesiace oczywiście jak zechce:D

Gość Podszyacz ośla pała
:D

Gość gość
buuuuchachacha i jeszcze może sugerujesz, że masz coś wspólnego z Jej dwumiesięczną nieobecnością???

Gość Ryfka     Goldman
http://www.youtube.com/watch?v=c9jK4L06bfc:) Na całej równinie - Ty W rumie i w ginie - Ty W zapałek pudełku - Ty W ciszy i w zgiełku Ty, Ty, Ty...:) -- Od zimy do lata - Ty W dźwiękach Desplata - Ty W deszczowej kropelce - Ty W wódki butelce-Ty, Ty, Ty...:) -- W zgrabnym tekściku W wełnianym szaliku W nieładnej panience Kto szczęścia ma więcej? Ty, Ty, Ty…:) -- A zmysły kto traci - ja Z Przybory plagiacik - ja Sto smutków i nieszczęść - ja Kto płacze częściej? Ja :( -- W niezgrabnym wierszyku Kłopotów bez liku W niemodnej czapeczce W parszywej marchewce - ja, ja, ja...:( -- Tak dalej, tak, dalej...

Gość gość
Ryfka nie masz nikogo w domciu?:D

Gość Ryfka     Goldman
Kot się liczy?

Gość gość
Z pewnością:D:P:D