Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Nektar z ananasa brzmi ładnie ;)

Gość niestała  czytaczka
Mefko miło Cię widzieć :) Banały kocham pasjami, więc nie żałuj sobie :D Żeby nie powiedzieć ..., taki wyraz obcego pochodzenia "bis" :D:D:

Gość niestała  czytaczka
poprawka nie działa :(

Gość niestała  czytaczka
Dobra :D najpierw Mefka- Opania jest :D zawsze :) Dark, czy wiesz kim jesteś ? ;)

Gość niestała  czytaczka
http://youtu.be/FS9DPd_vhnE ???? Czy mogłabyś być wysokim brunetem w okolicach ... bliżej nieokreślonych ? ;) :D 🌻

Gość niestała  czytaczka
Miłości ma nieosiągalna ???? Mefka wypad na koniec kolejki :D Kobiety mają pierwszeństwo hahah :))

Ale Panu M. to jest piosenka o miłości do anarchii nie do mnie. Ale faktycznie lubię, dziękuję.;)

Chciałabyś czytaczko żeby na końcu tej całej bajki okazało się, że jestem mężczyzną o silnych dłoniach i ramionach?

Jestem kobietą i lubię ten stan. Więc, albo to będzie bajka bez happy and-u, albo odnajdziemy w sobie jakieś skrywane skłonności i nauczymy się tym cieszyć. Chyba, że widzisz we mnie teko, owego, onego konkretnego jakiegoś poznanego tu, to może mogę Ci to jakoś wyjaśnić. Mam, czy raczej miałam kontakt z wieloma mężczyznami, jeśli on trwał długo to być może przesiąkłam jakimiś słowami których używał jakiś ON. Tak tu jest, sama wiesz...

Gość niestała  czytaczka
Mefko jak wejdę na maila jutro, to Ci tak d**ę przetrzepię, że zobaczysz :D:D Czesiu bo rocznica :) http://youtu.be/6_-Jqxt1-As Dobrej nosy robaczki ;) :)

Gość niestała  czytaczka
Dark, wyluzuj słońce :) Wszystko wiem. Jesteś fajna babka :) Dobrej nocy Wam życzę :) 🌻

Gość niestała  czytaczka
a co tam :P to, cho no Panie Misiu ;) :) :) p.s.nie odbieram maili do kwietnia:D:D Wszelkie, barwne czy nie, poproszę tutaj ;) I spokojnej :)

Gość Champtar
To i ja dorzucę trzy grosze. - Lisa Loeb. -Stay - dla tych którzy tęsknią za drugą połówką.. Nektar nasiąka ananasem (ponoć owoc ten poprawia smak faceta.) A na koniec Aqua - Jarabe De Palo.