Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VBambino

Co to za jakaś obrzydliwa moda na porwane rajstopy i koki na przetłuszczonych

Polecane posty

Gość VBambino

kołtunach? Polki to straszne siuchy. Co dziennie widze w dzień i wieczorami w śródmieściu masę panienek w pozaciąganych rajstopach, albo z kokami na przetłusczonych, nieuczesanych odrostach :O Tyle chodzi naturalnie pięknych i długonogich dziewczyn, a robią z siebie zaniedbane wiedźmy.

kołtunach? Polki to straszne siuchy. Co dziennie widzę w dzień i wieczorami w śródmieściu masę panienek w pozaciąganych rajstopach, albo z kokami na przetłuszczonych, nieuczesanych odrostach :O Tyle chodzi naturalnie pięknych i długonogich dziewczyn, a robią z siebie zaniedbane wiedźmy.

Gość gość
a co ty masz do kubków? ciepłego napoju własnoręcznie przyrządzonego już nie można się napić?

1. Jedziesz w Warszawie góra 45 minut. Możesz się napić przed wyjściem, albo po przyjeździe do pracy / szkoły. 2. Kawa z tego kubka smakuje jak końskie g***o podlewane moczem wściekłej krowy. 3. W autobusie z kubka unosi się smrodek, laska nie ma się czego trzymać i może kogoś zalać. To jest wieś. Nie wmówisz mi, ze ktoś nie może bez picia wytrzymać 30 minut podróży!

Ten kubek to kolejna moda, którą małpują bezmyślne poleczki jedna od drugiej. Jak kilka zacznie w autobusie szydełkować, to niedługo modne będzie szydełkowanie w autobusie! Polki to pustaki bez rozumu i własnego stylu! Moda polega nie na tym co się nosi w tym sezonie, ale na wyrażeniu siebie. Moda polega na umiejętnym dobraniu wszystkiego, aby stworzyć swój własny i niepowtarzalny styl. poleczki tego nie rozumieją i dlatego, choć są bardzo pięknymi kobietami, a wiele z nich jest bardzo miła, to wyglądają żałośnie!

Gość gość
1. nie zamierzam siedzieć o suchym pysku 8 godzin, albo raczyć się zglonowanym cappucino z automatu czy zimnym sokiem 2. nie lubię kawy, zawsze zabieram ze sobą gorącą herbatkę albo ziółka 3. mój kubek trzymam owinięty i ściśle upakowany w torbie, nic nie śmierdzi ani się nie wylewa

Gość gość
czy to reklama kubka??? bo nie chce mi sie wierzyc ze takie cos podnieca polaka do tego stopnia ze musi na forum wejsc:O

Gość gość
a ty jesteś Chineczką, że piszesz o "poleczkach"???

Gość gość
"Moda polega nie na tym co się nosi w tym sezonie, ale na wyrażeniu siebie. Moda polega na umiejętnym dobraniu wszystkiego, aby stworzyć swój własny i niepowtarzalny styl. poleczki tego nie rozumieją i dlatego, choć są bardzo pięknymi kobietami, a wiele z nich jest bardzo miła, to wyglądają żałośnie!" no widzisz, kiedy piszesz "poleczki" sama ustawiasz się w szeregu ludzi zaściankowych i zniewolonych przez opinię innych, choć tak butnie pozujesz nam tutaj na wyzwoloną człowiek wyzwolony nie musi okazywać pogardy innym, bo jej zwyczajnie nie odczuwa długa droga przed tobą :)

Może najpierw naucz się czytać, to łatwo, z nicka i podpisu wywnioskujesz płeć :O Piszesz bzdury. nie okazuję pogardy samym Polkom jako takim, tylko ich brakowi gustu. To Polki robią z siebie poleczki, a nie ja. Cóż, nie każdy ma bystry umysł żeby zrozumieć temat i oczywiste rzeczy. Chcesz bez sensu polemizować i bronić niechlujstwa i badziewia. Ciekawe, że takie ewenementy taśmówki i identycznego wyglądu sa tylko w Polsce. A może i nie ciekawe, bo jesteśmy biednym krajem czwartego świata i kobiet zwyczajnie nie stać na chodzenie co tydzień do sklepów i zmianę ubrań. Niemniej jednak to kobiety głównie głosowały na PO i to kobiety głównie mają gdzieś to co dzieje się w Polsce. Nie patrzą w przyszłość, a brak patriotyzmu i chodzenia na wybory przekłada się potem na poziom ich życia. Ale to już na marginesie.

Gość gość
nie ma to jak mieszanie mody z polityką

Gość gość
mieszkam w Holandii, uwierz mi że tu panuje moda na większe niechlujstwo, niz w Polsce, a laski ( i chłopcy) wygladają jakby z taśmociągu zeszli, więc może nie generalizuj

Byłem wiele razy w Holandii i jest tam inaczej. Nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie się obracasz. Pewnie oglądasz Polaków na saksach. lepiej uważniej się przyjrzyj jak są ubrani i jakiej jakości są ubrania i czy dziewczyny poza okolicami Coffee shopów mają niemal wszystkie włosy w koczek. Holandia jest specyficzna. szczególnie Amsterdam - miasto narkomanów i prostytucji.

Gość gość
jestem uzależniona od przypadkowego sexu. muszę iść do lekarza z tym? :O

Gość gość
Głupia jestes. Zapach i smak kawy z kubka termo zależy od jakości kubka, od jakości kawy i od umiejętności jej zaparzenia. A to jak sie ludzie ubierają to ich sprawa.

Z resztą nie rozumiem po co ta bezsensowna dyskusja i bronienie za wszelką cenę czegoś, co jest złe? Czy nie możecie po prostu zacząć dbać o siebie?

Gość gość
Swoją drogą jak chcesz sie wywyzszac naucz sie w języku ojczystym poprawnie pisać.

gość Głupia jestes. Zapach i smak kawy z kubka termo zależy od jakości kubka, od jakości kawy i od umiejętności jej zaparzenia. A to jak sie ludzie ubierają to ich sprawa. - Jeśli ktoś jest głupi, to wyłącznie ty. Oczywiście, że jeśli kubek w środku jest szklany, to nie zmieni smaku kawy. Ale 99% kubeczków, które widzę w łapkach dziewczyn jest w środku plastykowe. Napiłem się kiedyś z takiego kubka i o mało nie zwróciłem. Szczególnie kawa robi się obrzydliwa jak ostygnie w takim kubku. To nie jest plastyk do gorących napojów. w ogóle ten plastyk nie powinien mieć kontaktu z żywnością.

Gość gość
i dlaczego mnie oceniasz skoro mnie nie znasz????, nie przyjechałam tu do pracy sezonowej, mieszkam tu od wielu lat, w mieście studenckim, nie obracam się wśród polskich pracowników sezonowych i widzę co się dzieje, a jak ty byłeś raz w Amsterdamie, to raczej niewiele masz do powiedzenia na temat mody panującej w Holandii i tak, dziewczyny biegają w tych twoich koczkach na głowach, a chłopcy w rurkach, więc nie udowadniaj mi czegoś, czego na codzień nie widzisz

Gość dfo
ale to jest fakt, że polki wszystkie wyglądają tak samo. Brzydko nie są ubrane, ale tak samo. Od jakiegoś czasu nosze takie jedne buty - nie przepadam za nimi, ale nie stać mnie na inne na razie - jak mi było wstyd, kiedy spotkałam masę dziewczyn idących w niemal identycznych i jedną w identycznych >

Gość gość
Nie ma co dyskutować z idiota (czyli autorem). Miłego dnia ;)

gość Swoją drogą jak chcesz sie wywyzszac naucz sie w języku ojczystym poprawnie pisać. - Typowe dla kogoś prostego, komu brakuje argumentów :D Przyjrzyj się dokładnie swojemu zdaniu powyżej i policz ile zrobiłaś błędów :P🖐️

gość Nie ma co dyskutować z idiota (czyli autorem). Miłego dnia oczko.gif - I po raz kolejny pokazałaś swoją inteligencję :D Dobrze chodź sobie jak wiedźma, wyzywaj ludzi, udawaj inteligentną błądząc w swojej głupocie i żyj w tym małym gnuśnym światku szarej Polski. Miłego dnia :D🖐️

Gość gość
A ja sie nie zgodzę, często widuję wystylizowane panienki, tak jak gdyby nic innego w życiu nie robiły, tylko myślały o swoim wyglądzie. I też nie prawda, że w innych krajach europejskich kobiety bardziej się stroją, wystarczy podać przykład Niemiec, czy Anglii, gdzie kobiety na co dzień chodzą zupełnie na luzie i nikt nawet na nie nie zwraca uwagi, tak jak to jest u nas.. A to właśnie kraje takie jak Polska, Ukraina itd. słyną z wystrojonych paniusi :)

Gość gość
te Bambino, nie gap się na dziefczyny i tak ci ten malutek nie staje :D daj se siana :D:D:D

Gość gość
bambino- sryno, dupino, k***sino nawet taka w podartych rajtach i s kołtunęm cie nie zechce

gość A ja sie nie zgodzę, często widuję wystylizowane panienki, tak jak gdyby nic innego w życiu nie robiły, tylko myślały o swoim wyglądzie. - Ja też widuję, szczególnie wieczorem w weekend i aż miło na nie popatrzeć. Ale piszę nie o tych co gdzieś wychodzą, tylko o codziennym dniu. Tak, w innych krajach chodzą na luzie, w podartych dżinsach i dresach, ale różnorodnie i mieszają części ubioru. Nie patrzą jak wygląda inna i nie kopiują, włącznie z kolorem i nadrukiem na koszulce :P

Gość zdystansowana i zrelaksowana
Autorko/autorze, uważaj, żeby żyłka ci nie pękła:) Skąd to zainteresowanie życiem, stylem innych ludzi? Niech noszą co chcą. Jestem bardzo ciekawa z którym krajem nas porównujesz? W Skandynawii wręcz mile widziane jest wyjście rano do sklepu w piżamie, ludzie chodzą w dresach i nikt nie robi z tego problemu, bo na tym polega kultura. Z kolei w Polsce wielki wybieg mody i problemy egzystencjalne pt. co sobie inni pomyślą, inni w domyśle tacy jak ty.